Šodien kalorijām bagāta diena/tagad ēdu ciabattu, bē/, un radās jautājums - cikos Tev ir pēdējā ēdienreize? Zinu, ka atkarīgs no tā, cikos iet gulēt, bet nu ..
Man tagad cepeškrāsnī cepās vakariņas. Tādas kārtīgas.
Vakar man vakariņas bija ap 23:30, jo tad tikai beidzu tās gatavot.
Tā kā tas var būt pat 19os, gan vēlu pa nakti
Man pēdējais ir uz 6/7. cenšos uz 6iem. Bet ne tāpēc, ka ievēroju kkādu pēc 6 neēst, bet tāpēc, ka es nevaru aiziet gulēt, ja ir pilns kuņģis :D Es labāk eju ar tādu pustukšu vēderu, tad miegs daudz labāks :)
Vakariņas ap 17 kaut kur sanāk ēst, bet ir tā, ka man vienmēr pie kādas filmas vakarā vajag kaut ko uzgrauzt, tāpēc bieži vien sanāk doties gulēt, kad esmu nesen ko ēdusi, bet man tas netraucē, labi guļu vienmēr.
Ļoti dažādi, bet nu pārsvarā sanāk kārtīgi paēst un drīz iet gulēt. Nav pareizi, bet, ja vēders burkšķ, tad es arī aizmigt nevaru, bet ar pilnu vēderu nekādu problēmu(s)
Šodien man diemžēl vispār nav bijušas normālas ēdienreizes. No rīta pāris pīrādziņi, pa dienu jogurts, banāns, pēcpusdienā vēl 3 pīrādziņi. Taču tas dēļ pārvākšanās un aizņemtības.
Normālā ikdienā ēdu visu laiku, pēdējā ēdienreize (t.i. vakariņas) - no 19.00 - 21.00 parasti.
Jā, mājās esmu kaut kur ap 8iem vakarā. Ja draugs atbrauc pakaļ, mazliet ātrāk. Dažreiz pēc darba ir kaut kādas darīšanas, tāpēc arī sanāk vakariņas tik vēlu. Tā arī ir, ka paēdam, nomazgājamies un ejam gulēt. Sanāk dienā 2-3 ēdienreizes.