sveikas meitenes.
esmu izmisumā, draudzene man jau no bērnudārza laikiem, ir nokļuvusi tiešam stulbā situācijā. :(
Viss sākās jau ar to ka, pēc 9kl aizgāja prom uz rīgu, visu šo laiku gaitā neko nepabeiza un satika puisi. Pēc 5mēnešiem viņiem pieteicās bērniņš, piedzima pirmais un pēc laiciņa pieteicās otrs. tagad meitenei ir 20.gadi, 2 bērni. Man likās ka puisis ir normāls, jo itkā rūpējās, taču tagad noskaidrojies ka puisis jau 6mēnešus viņas krāpj, visu šo laiku ir tusējis, nav strādājis, savu laik ņēmis kredītus, un viņam ir kādi 29.gadi, nesaprtu kā tā var.
draudzene ir izmisumā, jo viņa bija vācijā nesen (mammma gribēja lai paliek tur, bet gribēja atpakaļ ar bērniem) atbrauca un mammma pateica, ka par viņas var aizmirst. Māsai viņas, pasai ir bērni, un sava dzīve varētu teikt ka viena tagad cīnās.
Pats smieklīgākais, ka šis te saucamais vīrietis bērnu tēvs, mašīnu nav atstājis lai tiktu uz pilsētu, kārtotu bērnudārza lietas, naudu neatstāj. ahhhh murgs.
Tik ļoti gribas kaut kā palīdzēt, taču pati gaidu bērniņu un pašai darba nav, izpalīdzu ar uzklausīšanu, un citreiz ar kādiem produktiem kad braucu ciemos, mani vecāki arī kādu auglīti aizved un jaa.
Kur šie stulbie vīrieši uzrodas? labākais tas ka šis vīrietis ir kopā ar nākamo mazgadīgo kura jau ir uztaisījusi abortu.
ko jūs ieteiktu viņai darīt? kā vēl viņas lai atbalsta?
mans draugs arī dusmīgs un šo puisi.