Ballites esmu taisijusi punšu:
Dažadi sagriezti augłi+ pēc gaumes kāds stiprais alkohols+ sula vai limonade, lai butu riktiga bomba pirms pasniegšanas japielej šampis :D
Bet ikdienā vairāk dodu priekšroku alum un vīnam :-D
Es vispār tikai dzeru dzirkstošo vīnu, vīnu, labu alu vai Martini. Retos gadījumos tas būs arī Džons vai Fizz. Katrā ziņā neko stiprāku par grādiem 14 nelietoju :)
Ļoti garšo tādi "sievišķīgie" kokteiļi. Nedzeru rumu, viskiju un šņabi (izņemot dažus veidus kokčikos) arī nē, līdz ar to atkrīt daudzi kokteiļi, kur šie alko ir galvenā sastāvdaļa..
Man garšo meloņu Keglevich + šampis
Šokolādes/aveņu šņabis + Sprite
Vienreiz šādas diskusijas iespaidā, kur vairākas reklamēja kombināciju kaglevich + šampis, es arī pamēģināju, bet nu - vairāk nekad, ar vienu glāzi pietika.. arī nākamajā dienā :-D Kgan garšoja ok :-D
Garšo Tequila Sunrise,
vnk šampis (jeb dzirkstošais vīns, pareizāk sakot :D )
Citronu garšas šņabis + mojito Schweppes un daaudz ledus un laims (taaaaa sagribējās, ka ārprāts) :D
Rumu ar kolu un ledu ar var iedzert
Asiņainā mērija arī
Malibu ar ananāsu sulu arī var padzert, bet nu minimāli, jo baigi saldais :D
Apple_pie, man arī tumšais Brenguļu alus ir līdz šim iecienītākais, tiešām mmmmm, izlasīju tavu ierakstu un uzreiz mutē tā gardā, saldenā, bagātīgā garša.. :D
Jēziņ, cik daudz foršu ideju kokteiļiem! :-O:-D Labprāt mājas ballītēs izmēģinātu daudzus ieteiktos, bet parasti vieglāk un ātrāk ir vienkārši nopirkt vīnu. :-D Turklāt, ja es jauktu, tad noteikti sanāktu neprātīgi pretīgas proporcijas. :-| Tur laikam jābūt ar iemaņām. :-D
Alus - pārsvarā tumšais; no gaišajiem "Viedo" Saulesdūriens.
Viskijs ar spraitu.
Vīns - vislabāk ģeld Gruzijas vai Chardonnay.
Vispār, es varu dzert visu, izņemot rumu.
Nr. 1 dzēriens ir un paliek alus - gan gaišais, gan tumšais. Dzeru neatkarīgi no gadalaika, jo vienkārši ļoti garšo.
Pa retai reizei sidrs, tas ir vienīgais no saldajiem dzērieniem, jo neesmu tādu cienītāja. Mīļākā kokteiļa 1.vietu jau gadiem ilgi nepamet Bloody Mary. Pilnīgi sakārojās uztaisīt, tik mājās, diemžēl, ir tikai tomātu sula. :D