Es gatavoju šādi:
6 olas
300g pūdercukura
750 g maskarpones siera
2-3 tases stipras kafijas
50-70 g brendija (Marsala vīna, amareto, ruma)
500g savoiardi jeb dāmu pirkstiņu
kakao pārkaisīšanai
Daru tā:
Uzvāru stipru kafiju, atdzesēju, tad pievienoju alkoholu.
Atdalu olu dzeltenumus no baltumiem, un baltumus ielieku ledusskapī.
Olu dzeltenumus saputoju ar izsijātu pūdercukuru.
Pakāpeniski pievienoju maskarpones sieru un turpinu putot.
Izņemu no ledusskapja atdzesētos olu baltumus un saputoju pusi no tiem. Otra puse nebūs nepieciešama (var izmantot kur citur:) )
Saputotos olu baltumus ar mikseri iejaucu olu un pūdercukura masā.
Pēc tam cepumus ļoti ;atri apmērcēju no abām pusēm un lieku pirmo kārtu. Cepumiem virsū lieku maskarpones un olu krēmu.
Nākamo cepumu kārtu lieku uz krēma un šo pašu principu atkārtoju. Pašai pēdējai jābūt krēma kārtai.
Visu pārkaisu ar kakao un lieku ledusskapī uz aptuveni 5 stundām.