Ādai jābūt sausai.
Pirmā reize sāp traki.
Nākošās arī sāp , bet mazāk.
Tagad atklāju,ka pēc ļoti siltas dušas, tas izdodas labāk.
Bet liels pluss ir tāds,ka efekts ir daudz ilgāks nekā skujoties u.c.
Ādai jābūt perfekti sausai, tāpēc, piemēram, paduses un cirkšņus mēdzu viegli iepuderēt ar bēbīšpūderi. Iesaku sākt ar kājām - iekārtojies ērti, atslābinies un mēģini. Jā, ir pirmās reizes sāpīgas, bet tagad, pēc gadiem ilgas epilēšanas, praktiski nejūtu.
Mana pirmā reize ilga divus vakarus pēc kārtas :D
No sākuma, ai nav jau sāpīgi, bet bija šausmas ... Mocijos nenormāli, jo man nav gluži piecas spalvas uz kājām :D
Es aizgāju uz veikalu mani konsultēja, iestāstija labāko variantu, es nopirku, gāju ārā no veikala un sapratu, ka bļin, man to visu komplektāciju nevajag, varēju, pa mazāku cenu paņemt tikai to, ko man vajag... Bet nu, vairs jau neko
Pati pirms nepilna mēneša nopirku savu pirmo epilatoru, man ir šāds : http://www.1a.lv/skaistumam_un_veselibai/sievietes_skaistumam/epilatori/philips_hp_652201
Izvēlejos šo, jo ir bez vada (akumulators), varot epilēt arī mitru ādu (dušā), kas varētu būt mazāk sāpīgi, bet neesmu vēl mēģinājusi mitru ādu, nevarēšu pateikt kā ir :D Ā, un ļoti patīk tā ķermeņa birstīte kas nāk komplektā (l) :D
man ir šāds(braun silk epil 5), sākumā kad sāku epilēt sāpēja nežēlīgi, īpaši kāju aizmugurē :-/ bet ar laiku pierod. Protams, katram sāpju slieksnis ir savādāks, esmu ļoti jūtīga :-D
Jāepilē uz sausas ādas, pēc procedūras uzklāju krēmiņu