Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Studijas

 
Reitings 279
Reģ: 04.01.2015
Čau meitenes, kāda no jums varētu palīdzēt un pateikt priekšā, jo internetā neatradu sev noderīgu informāciju.
Vēlos sākt studēt tiesību zinātni Latvijā, bet lieta tada ka visur pieprasa vidējo vispārīgo izglītību,ar to problēmas nebūtu,ja nu vienīgi es vidusskolu esmu beigusi arzemēs, un programma man tur ir savādāka, kā arī neesmu es likusi eksāmenu latviešu valodā.
Ko es ar šo vēlējos jums pateikt, pirmais - kur es varu nolikt latviešu valodas eksāmenu,lai man būtu kāds dokoments vai kas par to ka eksāmens ir bijis un ir nolikts , otrais kā būs ar manu atestātu, jo tur sekmju izraksts ir pavisam savādāks, tur ir ķīmija un fizika,biloģija, angļu valoda,krievu valoda,ekonomika,māksla, tādi priekšmeti kuri itkā pat nav saistīti ar Tiesību zinātni.
Nu vot,es gribēju pajautāt ,par to eksāmenu latviešu valodā un pat atestātu no vidusskolas, tomēr macījusies es esmu pavisam savadākā programmā, kā viņi (unvesitātes Latvijā) uz to skatās?
Studēt taisos tikai pēc gada,bet būšu ļoti priecīģa ja jūs sapratāt to ko vēlos pajautāt un atbildēsiet man 8-)
25.02.2016 10:49 |
 
Reitings 736
Reģ: 29.01.2009
jo tur sekmju izraksts ir pavisam savādāks, tur ir ķīmija un fizika,biloģija, angļu valoda,krievu valoda,ekonomika,māksla, tādi priekšmeti kuri itkā pat nav saistīti ar Tiesību zinātni.


Latvijas vidusskolās, cik man zināms, arī pasniedz šos priekšmetus. Tā kā Tev sekmju izraksts nav diži savādāks, ja nu kādi priekšmeti (specifiski) ir, kurus nepasniedz šeit.
Un, manuprāt, stājoties Tiesību zinātnē nevajag, lai būtu priekšmeti, kuri ir saistīti, kā tas būtu, piemēram- Ķīmijas fakultātē. Pati esmu vidusskolu gadus 6 atpakaļ, bet man bija tāds priekšmets- politika un tiesības.

Par latviešu valodu- vajadzētu noskaidrot un ,manuprāt, būs jānoliek. Apjautājies - http://visc.gov.lv/
25.02.2016 13:20 |
 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Sekmju izraksts nevienam neinteresē - interesē tikai attiecīgie eksāmenu rezultāti. Šī informācija ir LU mājas lapā. Informāciju par atestāta atbilstību vari iegūt studiju daļā.
25.02.2016 13:33 |
 
Reitings 128
Reģ: 29.01.2009
sekmju izraksts ir pavisam savādāks, tur ir ķīmija un fizika,biloģija, angļu valoda,krievu valoda,ekonomika

Vispār nu nemaz nav savādāks, tieši tie paši tevis nosauktie priekšmeti ir arī Latvijas skolu sekmju izrakstos. Vai arī tu domāji, ka Latvijas skolās fiziku, ķīmiju, angļ val utt nemācās?!(t)
25.02.2016 13:43 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits