Čau meitenes, kāda no jums varētu palīdzēt un pateikt priekšā, jo internetā neatradu sev noderīgu informāciju.
Vēlos sākt studēt tiesību zinātni Latvijā, bet lieta tada ka visur pieprasa vidējo vispārīgo izglītību,ar to problēmas nebūtu,ja nu vienīgi es vidusskolu esmu beigusi arzemēs, un programma man tur ir savādāka, kā arī neesmu es likusi eksāmenu latviešu valodā.
Ko es ar šo vēlējos jums pateikt, pirmais - kur es varu nolikt latviešu valodas eksāmenu,lai man būtu kāds dokoments vai kas par to ka eksāmens ir bijis un ir nolikts , otrais kā būs ar manu atestātu, jo tur sekmju izraksts ir pavisam savādāks, tur ir ķīmija un fizika,biloģija, angļu valoda,krievu valoda,ekonomika,māksla, tādi priekšmeti kuri itkā pat nav saistīti ar Tiesību zinātni.
Nu vot,es gribēju pajautāt ,par to eksāmenu latviešu valodā un pat atestātu no vidusskolas, tomēr macījusies es esmu pavisam savadākā programmā, kā viņi (unvesitātes Latvijā) uz to skatās?
Studēt taisos tikai pēc gada,bet būšu ļoti priecīģa ja jūs sapratāt to ko vēlos pajautāt un atbildēsiet man 8-)