Negribu mācīties - motivācijas trūkums.

Reitings 13
Reģ: 26.09.2015
Mācos 12. klasē. Nevaru vairāk skolu izturēt, gribās ātrāk pabeigt. Pēdējā laikā ļoti daudz bastoju, jo gribās ātrāk uz mājām. Nav motivācijas neko darīt, sakrājušies daudz darbi nerakstīti, uz konsultācijām pēc stundām negribās iet, slinkums un labāk gribās uz mājām. Visu laiku domāju - viss ar pirmdienu vairāk nebastošu. Pienāk pirmdiena, pienāk otrdiena un atkal pus diena nobastota. Rezultātā no čaklas skolnieces knapi turos virs ūdens. Kopumā man bija vismazāk bastotās stundas kādreiz bet tagad esmu TOP 1 bastotāja savā klasē. NU NEGRIBU NEKO DARĪT! Pēdējie mēneši, bet darīt negribu neko.
Dzīvoju kopā ar puisi, kad nāku no skolas gribās viņu satikt, bet tajā laikā viņš iet prom uz darbu un strādā nakts maiņas līdz 2 ; 3, tāpēc arī bastoju, lai to dienu kaut uz stundiņu viņu redzētu. Ziedoju arī miegu un gaidu kad viņš pārnāks no darba, lai varu mierīgi aiziet gulēt :'-(
Bet no vidusskolas ārā arī negribu lidot, jo gribu mācīties tālāk.
Kā saņemties? Man ir grūti.
24.02.2016 19:05 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ne nu... Skolu var pabeigt ar četriniekiem, iestāties kaut kādā nebūt studiju programmā - arī.

Bet man patika ieteikums naktīs, kamēr līdz 3:00 gaidi puisi, MĀCIES! Tu taču zini, uz kuru studiju progarmmu gribi, attiecīgi, zini arī uzņemšanas prasības, kurus CE skatās. Tiem CE tad arī ņem iepriekšējo gadu uzdevumus, un pildi non-stopā. Tavs puisis, cik saprotu, ap 3:00 pēcpusdienā iet prom no mājām, un ir atpakaļ pēc 12 h. Ja tu kaut 6 h KATRU dienu pildīsi uzdevumus no vecajiem CE, būsi vērtīgāk laiku pavadījusi, kā skolā sēžot.

Ja tu to laiku, ko neesi skolā, pavadi, skatoties seriālus un šmorējot kāpostu tīteņus, nu tad, zini, labāk ej uz skolu.
28.02.2016 14:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits