Kurš to būtu domājis, ka atrast mazu kaķēnu ir tik grūti!
Meklēju mazu, rudu kaķēnu. 3-6mēn. Visu internetu jau izskatīju, lai kur meklētu un zvanītu -nav.
Tad nu varbūt kādai no jums pazīstamajiem ir kaķēnu pieaugums? (l)
Pēdējais izmisuma gājiens :-D
Paldies dāmas, tie jau ir apzvanīti, kaķi ir atraduši mājas. Viss, kas ir pieejams internetā jau ir izzvanīts un uzzināts.
Arī patversmju kaķi izskatīti, bet es šodien salasījos tik daudz sliktu lietu par patversmēm, ka nu nezinu gan. Lūdzu, bez naida un pārmetumiem :)
Ko Tu esi par patversmēm salasījusies? Nē jau patversme tev uz mājam jāņem, bet gan kaķis.
Aizbrauc pati uz patversmi un paskaties. Varbūt neatradīsi identiski tādu kā gribēsi, bet feinu kaķīti gan dabūsi!
Tieši tā! Var gadīties, ka ar kādu kaķi izveidosies tulītējs kontakts un aizmirsīsi par to, ka esi ieciklējusies uz rudu kaķa bērnu. Krāsai vajadzētu būt vismaznozīmīgākajai. Abpusējas simpātijas un 'raksturu saderība' gan ir svarīga.
heyagatBet es domāju ka arī rudā krāsā varētu atrast patversmē. Otrs variants ir ielikt sludinājumu ss pašai ka vēlies kaķēnu, pievienojot klāt informāciju, varbūt kādu bildi paraugam.
Es domāju ka tad gan jau kāds atsauktos arī. Vai arī facebook ir grupas dzīvnieku kur meklē mājas, tur arī vari iemests sludinājumu.
Par dzīvnieku veselības stāvokli un veiktajām procedūrām tiek melots. Negribās jau ticēt, taču, ja sterilizēta suņu meitene dzemdē kucēnus un potētie kaķi šausmīgi slimo pēc pāris dienām, kad atvesti mājās, tur tomēr kaut kas nav... Tad jau labāk, lai saka kā ir un jaunie saimnieki paši var visu dzīvnieciņam nodrošināt.
Man par krāsu ir vienalga, tur jums taisnība, galvenais ir tas kontakts starp abiem, bet tākā draugs atļauj vainu rudu vai nekādu, tad ir tā pagrūtāk. (t)
Jebkurā gadījumā būs jāmēģina pierunāt doties uz patversmi un lūkoties pēc kāda neruda kaķēna. :)
Tagad nav kaķēnu, kaķēni sāks dzimt martā, aprīlī, un uz maiju, jūniju būs ņemami uz mājām. Pagaidi pāris mēnešus un nevarēsi vien izvēlēties, būs kādi tik negribi - rudi, rudi strīpaini, rudi plankumaini, puikas, meitenes, utt.
Tiesam aizej uz patversmi, es ari panemu otru kaki sev. Tik loti daudz minkanu meklee majas vel piedevam visiem kakisiem tur ir gan cips, gan ir kastreti liela dalja (mazi kakeni gan jau ne , jo kastre uz 5-6 menesiem