Man piespiedu mājas arests, gaidu, kad mazais tiks uz kājās, lai var ritmā atkal ieiet. Savādāk tādā stresā jūtos :D
Izlasīju par Lollipop un slimnīcu :( trakums un turaties :) Mums mājās puikam angīna ar 40 grādu temperatūrām un nurofenu kalniem ir ļoooti bieži tradīcija, tā kā zinu, kā tas ir.
Fejja, paldies! Nakts bija mokoša. Mugura beidz mani nost, mazā blakus visu laiku kustējās un trijos temperatūra bija 40 grādi. Tagad saldi šņāc. Gaidu vīru, viņš mani uz pāris h nomainīs, lai varu aizbraukt mājās nomazgāties un paēst.
Labrīt,
jau trešdiena, tas priecē, galva sāp biški, bet nu, neko darīt. fejja- tev bērns bieži slimo, ne? Lollipop- turaties, viss būs ok :)
Un lai arī Ievai veicas līdz sestdienai, kad būs brīva no pagātnes :)
Es ari jau vairakas dienas slimoju ,mokos,vaidu dzeru karstos dzerienus,gingeru,citronu,medu kopa ar teju uz bridi paliek labak ,saku kaut ko darit tad atkal kritu no kajam vispar sausmas
Mūsmājas arī mazais saslimis. Vakar uzcēlās pamatīga temperatūra, klepus pavisam neliels. Visu nakti nomocījāmies- trakākais tas, ka pat ar zālēm t nokrīt tik uz kādām 2h. Sagaidīsim ārstu un tad redzēs, kas un kā. :'-(