Man vislabāk patīk eļļas uz mitras ādas un absolūtais favorīts ir Askepott ieliktā dr.Greve bēbju eļļa.
Šat tad vakaros sasmērējos ar šo, saldākam miedziņam:
Vēl man ļoti patīk Eucerin ķermeņa produkti - dušas balzāms, eļļas un ph5 losjons.
Kādreiz ļoti aktīvi lietoju dažādus krēmus/sviestus, tagad vairs īpaši ar to neaizraujos .. retu reizi ar kādu dabīgo eļļu sasmērējos, tas arī viss, lai gan mājas ir šis tas gan no TBS, gan VS :)
Man vislabāk patīk The Body Shop ķermeņa sviesti, neko labāku savai sausajai ādai neesmu atradusi un ļoti patīk aromāti.
mana vīramāte, kurai ir ļooti sausa āda, saka to pašu :)
man pašai patīk Stendera krēmi un jogurti, arī Dzintara jogurtiem nav ne vainas. Attirancei daži krēmi "smaržo" pēc grīdas krāsas, tāpēc vairs nepērku :D
Domāts kā nepietiekama mitrināšana, bet smarža laba.
Tā ir ar tām izsmidzināmajām eļļām kuras der visama īsti neder nekam. Nav tikai par nuxe, bet arī citām šāda veida eļļām kuras ir mēģinātas.
Man uzdāvināja no Stendera dzērveņu ķermeņa jogurtu. Patīkama tekstūra.. ir doma iegādāties jogurtu ar lavandas vai rozīšu aromātu :) Kaut gan patika arī 24 Carat Gold krēms ar spīdumiņiem, kuru izmēģināju uz rokas :)