Viss apnicis.Gribu izdarīt pašnāvību...

Reitings 20
Reģ: 11.10.2015
Varbūt tagat ķeros pie pēdēja salmiņa izsakot savu sāpi cosmo portālā,bet vai tas ir risinājums....Man dzīvē ir tik daudz problēmu...No vienas puses es ļoti mīlu savu ģimeni,bet no otras puses man ir tik daudz sāpju no maniem vecākiem..Mana māte ir histēriķe,kura kliedz man virsū katru diena ar/bez iemesla(99% bez iemesla)...Pēc viņas domām es esmu sūds,kurš traucē visiem dzīvē,esmu vissliktākā meita,viņa cer,ka es nomiršu utt..Patēvu viņa ļoti un ļoti mīl..Viņa vienmēr viņu apskauj,skūpsta utt...Mani viņa nekad neapskauj un kad es mēģinu to izdarīt,viņa atkal kliedz...Patēvs vienmēr provocē konfliktus un atkal vaiņiga esmu es..Māte vienmēr saka,ka ja nebūtu patēva es tik un tā būtu stulba maita...Es uzvedos ļoti agresīvi,jo tas ir vienīgais veids,ka es varu pievērts savas mātes uzmanību...:'-((t)Stulbi,bet tā tas ir...Mans īstais tēvs vispār negrib mani redzēt...Viņam sen ir cita ģimene-cita sieva un citi bērni,kurus viņš ļoti mīl...Bet ar mani nesarunājas jau kādus 6 gadus....:'-(:'-(:'-(Draugu man nav,jo es neprotu uzticēties cilvēkiem....:-/Es vispār esmu stulba un neglīta žurka,kura neko nesasniegs dzīvē..Šogad es pabeigšu skolu un nezinu,ko iešu studēt...Esmu izvēlējusies nepareizo eksāmenu un gribēju mainīt uz kādu citu...Rezultātā mana māte atkal kliedza,ka es esmu idiote,kura nekad neko nevar apdomāt laikā un ka ar mani vispār nevar normāli sarunāties(es stavēju un klusēju)..Tad viņa turpināka kliegt vēl 30 min......Ko man darīt?Man viss ir apnicis..Es gribu izdarīt pašnāvību,bet saprotu,ka ļoti baidos to izdarīt...Man tādas domas jau ir kādus 4 gadus un es baidos izstāstīt savai ģimenei,jo atkal māte kliegs man virsū.....:'-((t):-/
22.02.2016 17:45 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ja tu esi izturējusi jau tik daudz gadu šo murgu, būtu ļoti muļķīgi tagad - īsu brīdi pirms skolas beigām - griezt vēnas un taisīt pašnāvību. Arī iesaku paciesties, nokārtot eksāmenus, iestāties augstskolā un pārvākties uz kopmītnēm. Lai tev veicas, turies!
23.02.2016 10:49 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Tev nav tiesibu atnemt sev dzivibu,tavi vecaki tevi laida pasaule,lai kadi vini ari butu,padoma ari ka vini jutisies ,ka jutisies tie kas tevi mil un es domaju,ka ir kads cilveks kas tevi mil.Dievs mums uzliek tik daudz parbaudijumus cik mes varam panest,nekad nav bezizeja,vienmer var atrast izeju,beidz cikstet,tu paskaties kas notiek pasaule cik daudzi cilveki cinas ar vezi,vini butu laimigi ,par katru ilgak nodzivoto dienu,invalidi ,slimi cilveki,tev ir tikai 18 gadi TEV VISA DZIVE IR PRIEKSA,TA IR ATKARIGA TIKAI UN VIENIGI NO TEVIS!!!!beidz sevi zelot Sanemies,es zinu ,ka tu to vari un izmet sitas domas no galvas ,kas ir glevums,pats vienkarsakais,ej ,dzivo,cienies,veido savu dzivi ,tadu kadu tu to velies
23.02.2016 10:59 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Tev tuliņ ir 18, Tu būsi pilngadīga. Respektīvi savas dzives noteicēja, gan uz papīra, gan faktiski.

Ar skolu un nepareizo eksāmenu nekas nebeidzas! Tas nav nekas! Galvenais ir izvēlēto nokārtot labi.

Pabeidz skolu un maini vidi. Tu nevari izmainīt savu māti, bet Tu vari izmainīt savu attieksmi, ..apstākļus.

Pacieties un izvēlies, ko dzivē vēlies iegut ieraudzīt (var sarkastīt uz papīra, ja vajag motivāciju) un tad pa solītim centies to īstenot!

Tava dzīve tikai sāksies- pagātni Tu nevari mainīt, bet Tava nākotne ir tavās rokās!
23.02.2016 13:16 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Pabeidz skolu, piesakies darbam Maximā Rīgā (Maximai ir kopmītnes/dienesta viesnīca, būs, kur dzīvot, un būs, kur strādāt), un brauc PROM. Sāc savu dzīvi.

Manuprāt, vieglāk, nekā pašnāvība. Un ar iespējām pēc pāris mēnešiem atrast labāku darbu, dzīvokli, sākt studēt vakara nodaļā, un būvēt savu dzīvi, kurā tu drīkstēsi nebūt dumja, nebūt neglīta, nebūt nevajadzīga.
23.02.2016 13:30 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
ka tik pec tam nenakas nozhelot izdarito pashnaviibu.
23.02.2016 13:34 |

Reitings 11
Reģ: 19.12.2015
Tādas problēmas ir daudziem jauniešiem, nav pašnāvības vērtas.
Un tavos 18 dzīve tik sākas, es tavā vietā būtu laimīga, beidzot 18 un visi vārti vaļā....
Iesaku labi mācīties, tas nekas, ka nezini kur gribi studēt,daudzi šajā vecumā apjūk, ej tur kur padotos vislabāk, tas arī būs īstais virziens.
Ja slikti kontaktē ar cilvēkiem, tad psihologi tev nepalīdzēs, labākais variants būtu daudz lasīt grāmatas, visādas, kas interesē, tajā skaitā arī par skaistumu,stilu un pasapziņas celšanu, psiholoģiju, kā kontaktēt ar cilvēkiem. Mūsu laikos ir laba literatūra, iestājies kādā bibliotēkā. Izglītojies pati, nebūs laika ar mammu strīdēties. Un tu mainīsies, un visa dzīve tev apkārt. No pīlēna kļūsi par skaistu gulbi.
Draugi paši dzīvē uzradīsies, arī vīrieši, kad pati sev patiksi, tad arī citi tevī ieskatīsies.
Mammu apspriest negribu, jo varbūt tu viņu pārproti. Galvenais, to visu atceries kad pati būsi mamma, un tad esi savam bērnam vismīļākā mamma pasaulē.;-)
23.02.2016 15:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits