Varbūt tagat ķeros pie pēdēja salmiņa izsakot savu sāpi cosmo portālā,bet vai tas ir risinājums....Man dzīvē ir tik daudz problēmu...No vienas puses es ļoti mīlu savu ģimeni,bet no otras puses man ir tik daudz sāpju no maniem vecākiem..Mana māte ir histēriķe,kura kliedz man virsū katru diena ar/bez iemesla(99% bez iemesla)...Pēc viņas domām es esmu sūds,kurš traucē visiem dzīvē,esmu vissliktākā meita,viņa cer,ka es nomiršu utt..Patēvu viņa ļoti un ļoti mīl..Viņa vienmēr viņu apskauj,skūpsta utt...Mani viņa nekad neapskauj un kad es mēģinu to izdarīt,viņa atkal kliedz...Patēvs vienmēr provocē konfliktus un atkal vaiņiga esmu es..Māte vienmēr saka,ka ja nebūtu patēva es tik un tā būtu stulba maita...Es uzvedos ļoti agresīvi,jo tas ir vienīgais veids,ka es varu pievērts savas mātes uzmanību...:'-((t)Stulbi,bet tā tas ir...Mans īstais tēvs vispār negrib mani redzēt...Viņam sen ir cita ģimene-cita sieva un citi bērni,kurus viņš ļoti mīl...Bet ar mani nesarunājas jau kādus 6 gadus....:'-(:'-(:'-(Draugu man nav,jo es neprotu uzticēties cilvēkiem....:-/Es vispār esmu stulba un neglīta žurka,kura neko nesasniegs dzīvē..Šogad es pabeigšu skolu un nezinu,ko iešu studēt...Esmu izvēlējusies nepareizo eksāmenu un gribēju mainīt uz kādu citu...Rezultātā mana māte atkal kliedza,ka es esmu idiote,kura nekad neko nevar apdomāt laikā un ka ar mani vispār nevar normāli sarunāties(es stavēju un klusēju)..Tad viņa turpināka kliegt vēl 30 min......Ko man darīt?Man viss ir apnicis..Es gribu izdarīt pašnāvību,bet saprotu,ka ļoti baidos to izdarīt...Man tādas domas jau ir kādus 4 gadus un es baidos izstāstīt savai ģimenei,jo atkal māte kliegs man virsū.....:'-((t):-/