Pārdevējas darbs

Reitings 32
Reģ: 28.08.2014
Čau! Es pat nezinu, ko es no jums gribu, laikam vienkārši parunāties un kādu padomu varbūt.
Tātad, pirms nedēļas sāku strādāt par pārdevēju. Iespējas atrast darbu, kuru man vairāk gribētos un patiktu strādāt, īsti nebija, nekur neņēma, jo nav jau pieredzes. Tā nu iekārtojos par pārdevēju caur pazīstamo. Problēma ir tajā, ka es pat savā brīvdienā pamostos un domāju par darbu, domāju, kas var noiet greizi, ka neko nemāku. Informācijas ir daudz un pat, ja man vienreiz kaut ko izstāsta, tad brīdī, kad man tas jādara, pat vairs neatceros, ko darīt. Jautājumus arī nevienam uzdot vairs negribās un palīdzību jautāt arī nē, jo, kad reiz palūdzu, lai atgādina man vienu lietu, nolamāja. (t) Kad kaut ko skaidro, tad tik ātri, ka knapi varu ko pierakstīt (un ne vienmēr arī varu). Gribu zināt, vai vēlāk paliks vieglāk?
Darbs man nepatīk, nepatīk pie kases strādāt, kauns arī no pazīstamiem un ar kasi bail ko salaist dēlī, bail, ka būs jāliek lielas summas no savas kabatas. Bet darbu ta vajag. Un esmu caur pazīstamo iekārtojusies, tāpēc variants iet prom atkrīt automātiski. Aizeju uz to darbu un jūtos kā dura, visi visu zin un visiem viss tik ātri notiek,a es tik lēna un neko nejēdzu...:'-(
22.02.2016 09:49 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Informācijai jābūt labi strukturētai un precīzi definētai. Pārsvarā mutiski norādījumi tādi nav. Ja vadība nevēlas bļaut un 100x skaidrot, tad lai sastāda sarakstu. Turklāt turpmāko dialogu par darba norādījumiem var balstīt tikai uz dokumentētiem faktiem, jo pēctam vairs nav iespējams pierādīt ko kurš teica un kurš kā saprata.
22.02.2016 15:58 |

Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
22.02.2016 19:36 |

Reitings 229
Reģ: 10.02.2014
Par darbu neuztraucies, viss aizies. Bet žēl par to, ka Tev nepatīk tas darbs... bet saprotams, ka naudu vajag un bez darba nevari būt. Tad nu izmanto kasieres darbu kā pagaidu variantu! Strādā, pelni naudiņu, bet brīvajā laikā meklē citus darbus. Skaties sludinājumus, sūti savu CV kaut simts vietām - varbūt kādā tiksi. Tiklīdz atrodi darbu, kurš vairāk patīk tad ej uz to.

Tāpat, paturi prātā, ka arī lielveikalos var "pakāpties pa karjeras kāpnēm". Esi laipna un smaidoša, mēģina macīties un darīt cik spēj, ej uz darbu ar pozitīvu attieksmi. Man viena paziņa sāka RIMI par kasieri. Ļoti jauka un apķērīga meitene, bet līdzīgi kā Tev nesanāca atrast darbu kādā vietā, kas patiktu. Arī kaunējās un nepatika kasieres darbs... bet gāja ar pozitīvu attieksmi un tagad jau viņu grib iecelt par vieno no veikala vadītājām! Alga daudz lielāka, nav pie kases jāstāv un lielāka atbildība... varbūt pēc gada visu veikalu vadīs. Tā kā paturi to prātā arī.

Lai veicas!
23.02.2016 02:17 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
Darbs man nepatīk, nepatīk pie kases strādāt, kauns arī no pazīstamiem un ar kasi bail ko salaist dēlī, bail, ka būs jāliek lielas summas no savas kabatas.

Pastrādā, iegūsti pieredzi un mūc prom uz kādu ne-pārtikas veikalu. No pārdevēja darba nav jākaunas - daudzi šādi apgūst nozares specifiku, uzņēmuma struktūru un sekmīgi turpina savu karjeru. Uzskati to par savas karjera sākumskolu ;) Turklāt daudzi pārdevēji pelna labāk kā biroja žurkas.
23.02.2016 09:21 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Jā pastrādā drusku un tad mūc prom uz citu labaku kasi. piemeram zinu vienu meichu kura stradaja dinozoo, un tagad jau strada gemosa, vai ari vel viena stradaja parastaja maza veikalinja pie kases velak pargaja uz mego :D
23.02.2016 09:47 |

Reitings 32
Reģ: 28.08.2014
Paldies liels meitenēm par pieredzes stāstiem un ieteikumiem. Labprāt uzklausīšu vēl, ja kādai ir ko teikt. :)

Kā arī varbūt varat dalīties ar to, ko darat brīvajās dienās. Vakar iztīrīju māju, sakopu sevi, izgāju pastaigā, ēst uztaisīju un viss. Ā, nu, vēl sēdēju pie datora, ko arī šodien daru un šķiet, ka tā arī paies visa diena. :-| Man ar savu mazo depresiju darīt neko negribas, bet no otras puses skatos, kā brīvdiena paslīd garām un atkal nav labi.(t)

P.S. Kalifornija, piekrītu tev.;-)
23.02.2016 10:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits