Viela pārdomām... Nelaimīgas attiecības...

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Vakar atgriezos UK no LV, šajās dienās satiku savus 9 paziņas, draugus, bijušos kolēģus, kā nu ko nosaukt... Biju noīrējusi centrā dzīvokli un uzacināju visus ciemos. "Sie ir vistuvākie cilvēki man LV, kāds no darba, kāds no studijām, kāds no bērnības. Vakara gaitā iedzērām vairāk, kāds mazāk un tad nu uzsākās sarunas "no sirds". Pastāstīju savu slikto pieredzi ar laulībām, Jāni, viņa vīra māti, kādus risinājumus meklējam utt., tad jo ilgāks vakars, jo vairākas atklāsmes. Izrādās, ka 5 cilvēki atzina to, ka nejūtas laimīgi savās attiecībās, bet vien;igais kas viņus tur kopā ar laulāto ir vai nu bērns vai nu kredīti.

Kā ir jums? Jūs esat kopā ar svau partneri dēļ kaut kādām saistībām? Vai varētu būt kopā tikai dēļ kredīta vai bērna?
22.02.2016 00:01 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Labas attiecības ir tad, kad ar otru ir labi un tikpat labi bez otra cilvēka. :-)
22.02.2016 00:43 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Es arī esmu muļķe kas ir nelaimīgās attiecībās.
Esmu mēģinājusi šķirties, bet nesanāk, jo ir spēcīga pieķeršanās.
Abi baidamies pazaudēt to pašu, kas ir. Ka par tevi rūpējas, ka ir vienmēr kāds blakus.
Pie tam tik ilgi esam kopā..
Man pašai bail pazaudēt labāko draugu un atbalstu. Bet seksuāli vairs nepievelk galīgi.
Interese divatā kkur aizbraukt un pavadīt laiku vēl ir.
Varam visu uzsist atpakaļ dzirksteli, bet īslaicīgi, jo viņa raksturs atkal mūs atgriež kur bijām.
22.02.2016 07:36 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
Mūsdienās precās kredītu dēļ.

Nu un ja cilvēkam nav kredītu? Tad nav iemesla precēties? :-D
22.02.2016 08:22 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Skumīga diskusija. Apkārt skatoties, ir daudz tādi pāri, kuri jūtas nelaimīgi savās attiecībās un negrib tur neko mainīt. Tā arī mocās viens ar otru. Kādus satur kopā finansiālas saistības, citi ciešas bērnu dēļ. Kamēr paši nesaņems drosmi savas attiecības mainīt vai izbeigt, nekas jau savādāk nebūs.
22.02.2016 08:57 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Var būt mīlestība un labas attiecības arī pēc 5, 10 vai 15 gadu kopdzīves.
Nē tā nebūs tāda, kā sakumā, bet tas nenozīmē ka tā būs sliktāka.

Daudzi gaida ka viss būs pats no sevis, bet pie labām attiecībām ir jāstrādā. Jādomā kā padarīt attiecības interesantas un jaukas.
Var taču izdomāt kā iepriecināt vienam otru, kā labi pavadīt laiku kopā.

Nevajag iecikleties pirmajos iepazīšanās gados un cerēt kā tā būs visu laiku. Tādas tās vairs nebūs, būs savādāk, dzīve turpinās.
22.02.2016 08:57 |

Reitings 47
Reģ: 06.04.2015
Apprecās, tad paņem kredītu, tad ...iet laiks un pagaist jūtas, bet kredīts ir vēl joprojām un kāds ir kredītņēmējs, kāds galvotājs un...kautkur ir arī jādzīvo. Un labākajā gadījumā hipotēkā ir tas patk kopīgais dzīvoklis..

Ne jau dēļ kredītiem precās, bet gan dēļ kredītiem nevar izšķirties.
Viens nav ar mieru aiziet tukšā, cits nav spējīgs viens vilkt to kredītu un dzīvokli, otrs nepiekrīt aiziet tukšā un turpināt maksāt, vai..abi nav ar mieru pārdot dzīvokli, nomaksāt kredītu un tukšām rokām doties kkur sākt visu no nulles.
24.02.2016 13:52 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Man šķiet, ka ļoti daudzas attiecības un laulības pajūk tieši tādēļ, ka cilvēki dzīvo kaut kādās mistiskās rozā ilūzijās par to, kā bija iemīlēšanās posmā un kādai tad tai mīlestībai jābūt. Un kad tās ekspektācijas par ideālajām attiecībām nepiepildās, tad uzreiz uzmet lūpu un šķiras. Pie attiecībām jāstrādā un ne vienmēr tas ir viegli un patīkami, un to robežu, kad no šī strādāšana paliek par tādu kalnā neuzveļamo Sīzifa akmeni, ir ļoti grūti novilkt.
24.02.2016 14:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!