XXL cilvēki

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Kas jums pirmais nāk prātā redzot šādus cilvēkus? Kadu iemeslu dēļ cilvēki nonāk tādā situācijā? Vai valstij ir jāapmaksā viņiem medicīnas izdevumi un jādod pabalsti? Un kā pašam nenovest sevi līdz tādam stāvoklim?

https://youtu.be/KWFIO0lSq3s?t=8

Lai arī tēma kādam var šķist provokācija, lai pamētātos ar jēlām olām, tas nav mans nodoms. Aptaukošanās un ar to saistītās veslības problēmas- diabēts, insults, osteoartrīts, žultspūšļa slimības, vēzis, elpošanas traucējumi, augsts asinspiediens,sirds slimības ir viena no lielākajām sabiedrības veselības problēmām, nu jau praktiski pati lielāka.
21.02.2016 18:29 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es domaaju ,ka siem cilveekiem noteikti ir psihologiskas probleemas +veel noteikti taa domaasana-dziive ir iisa-darru ko gribu,kas buus buus!Tas mirkla moments -justies labi tajaa vienaa mirklii.
Un te lasot komentaarus par eedieniem utt ,to var loti daudz redzeet tepat Cosmo!Tas vaards GARSIIGS ir tik biezi uzsveerts-ne pa labi ,ne kreisi navar paiet no taa garsiigaa!!!
Runaajot par kartupeli-es biju paarsteigta par to, cik kartupelii ar mizu ir ieksaa arii labais-tas pats potasium-daudz vairaak,kaa banaanaa,ko mees vienmer piedavaajam muusu rezindentiem manaa darbvietaa!
21.02.2016 19:54 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vatsons Uz basēnu jau var aizbraukt un tad mierīgā lēnā garā tikt līdz tam basēnam arī. Protams ja ir ļoti liels svars, tad ir iespēja ka būtu vajadzīgs tāds basēns kur var peldēties/kustēties cilvēki tieši ar ķermeņa problēmām. Kur ir pat iecēlāji un izcēlāji..kas atkal ir savā ziņā tik apkaunojoši ka nemaz negribētos sākt.
21.02.2016 19:54 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Grupu nodarbībās tiešām ir tik ļoti pretīgi cilvēki un negatīvi noskaņoti ka drausmas. Tāpēc liela daļa priekšroku dotu privātajiem trenneriem un vietām kur ir pēc iespējas mazāk cilvēki, bet tas atkal maksā dārgāk un tad vai nu cilvēks tam atmet atkal ar roku, vai varbūt labākajā gadījumā izvēlas iegādāties trennežieri kādu mājās kur var mierīgi padzenāt sevi, bez liekām negācijām no citiem.

Mhm, tur tad jābūt ļoti pašapzinīgam arī ar lieko svaru, lai ietu un paciestu tās acis.

Un jā, ja jāmaksā par zāli kā tādu plus treneris, labi salasās.
21.02.2016 19:57 |

Reitings 17203
lways_sarcastic* Es vienmēr jūtos šausmīgi neapmierināta ka gaļa ir sagādāta tā ka armiju varētu pabarot, bet ar salātiem/dārzeņiem labi ja 2 cilvēkiem pietiks. Tad nu vai pati skrienu pirkt vel vai arī atgādinu lai tomēr nopērk vairāk utt.
Es tak vienu dienu biju nikna pilnīgi ka mājās stāv 4 veidu gaļas kuras likt uz maizītes!!! 4 veidu! Priekš kam tik daudz? Bet nu jā, daži cilvēki vienkārši neprot iepirkties :D
21.02.2016 19:58 |

Reitings 3925
Kā arī tas ka vienkārši tas junkfood ir garšīgāks nekā salātu lapas

Tas arii ir miits taads pats, ka junk food ir leetaaks. Garshiigs tas ir tikai kaa pirmaa porcija, visas naakoshaas porcijas garsho identiski bezgarshiigi un cilveeks turpina sev to stumt mutee tikai taapeec, ka tas rafineetais produkts tiekot paarstraadaats gremoshanas siteemaa nesuuta smadzeneem "pietiek" signaalu. Taa nav cilveeka vaina, ka vinjam gribas eest, taa ir paartikas vaina. Cilveeka vaina ir vien tur, ka vins nesaprot vai negrib saprast probleemas sakni.

P.S. Salaati ir garshiigi :-P

Uz basēnu jau var aizbraukt un tad mierīgā lēnā garā tikt līdz tam basēnam arī.

Ar ko vina brauks? Vinai sava prersoniigaa gruzavika nav, bet uz un no autobusa ir jaastaigaa, ko vina nespeej, vina knapi liidz savam GP var aiziet reizi pa meneshiem.
21.02.2016 20:02 |

Reitings 115
Reģ: 04.01.2016
Tak internets pilns ar vingrojumiem. Gan jau arī ir video priekš tusnīgiem cilvēkiem. Ņem un kusties kaut cauru dienu. Neviens neskatās, neviens nesmejas...
Cita lieta ir slinkums. Ja ir slinkums, tas sporta zāle vai baseins arī pārāk daudz nepalīdzēs.
21.02.2016 20:07 |

Reitings 17203
Vatsons tas nav mīts, tā ir uztvere. Junk food ēdot kas ir tiešām uztaisīts tā ka liekas ka ir ļoti garšīgs. Ja pārtrauc šo ēdienu ēst tad ar laiku ķermenis no tā ēdiena atkopsies un sajutīs tās garšas arī salātos un citos produktos, bet pirms tam vajag ķermeni attīrīt no tiem produktiem kas ir piebāzti ar mēsliem un māna ķermeni.

Es arī izdomāju ka jāpārtrauc kafijai likt klāt cukuru, kuru mēdzu likt klāt vienmēr jau kopš laika sākuma kad sāku dzert kafiju un ne tik 1 karoti, bet gan 2 vai pat 3 uz lielo krūzi. Sākumā bez cukura likās kafija pretīga, bet pagāja kādas pāris dienas un tad garša palika labāka, galu galā jau bija ļoti garš;iga tieši bez cukura. Sākumā gan bija tāda nepatika jo dēļ tā cukura trūkuma prasījās vakarā atkal taisīt kafiju, jo pietrūka tā enerģija no cukura, bet tas arī pārgāja pāris dienās.
Tagad ja es netīšām dēļ pieraduma pielieku klāt cukura karoti, es pagaršoju un izspļāvu to kafiju laukā un izlēj visuatlikušo. Tā garša tagad liekas tik pretīga un tiešām viss tiešākajā nozīmē pretīga, lai gan pirms tam bez tā likās ka dzīvot nevarēju :D
21.02.2016 20:08 |

Reitings 17203
Ar ko vina brauks? Vinai sava prersoniigaa gruzavika nav, bet uz un no autobusa ir jaastaigaa, ko vina nespeej, vina knapi liidz savam GP var aiziet reizi pa meneshiem.

nu bet tas ir par tiem kam savi auto ir, vai ir aŗi kāds kas aizved. Maza iespēja jau ir tomēr, tā tik arī ir jāmeklē.
21.02.2016 20:10 |

Reitings 824
Reģ: 22.02.2009
Nu var jau pieņemt ka tā ir nolaidība, taču jautājums, kāpēc tā rodas. Sekām vienmēr ir kāds ierosinātājfaktors, un to ne vienmēr var tik ļoti viegli noteikt. Atceros, kad pirms dažiem gadiem devos uz sporta preču veikalu, lai nopirktu botas staigāšanai/skriešanai, taču kamēr uzlaikoju vairākas no botām, dzirdēju kā fonā darbinieki aprunā - ko tad tā sāks sportot, paskaties kāda ir, iedomājusies ka nopērkot botas būs te sportiste utt. Kaut arī bija liekie kg, tomēr neizskatījos kā attēlā redzamā meitene. Ok, noriju to aizvainojumu, nopirku botas un viss labi, bet varu iedomāties tos cilvēkus, kuri aizies prom no veikala bez pirkuma un domās, ka viņš tak gribēja sākt sportot un nomest liekos kg, taču saņem pretim ko tādu un tā tā motivācija pazūd, un vairs nevienam sporta preču veikalam ne tuvumā negrib iet. Un tā viens vai vairāki maziņi notikumi var to motivāciju pamazām pazudināt... Tāpēc vienmēr vajag padomāt, ko mēs tieši vai aiz muguras sakām par šiem cilvēkiem, un tad labāk paši ierosiniet kopā aiziet pastaigāt/paskriet vai apskatīties veselīgas receptes internetā...
21.02.2016 20:13 |

Reitings 3925
shae, ar normaalu partiiku nevar palikt slims un aptakoties liidz taadam liimenim. Var uzeest dazhus taa deeveetos liekos kilogramus kas patiesiibaa mediciiniski netiek klasificiites kaa liekais svars, tas driizaak ir esteetiskais un psihologiskais liekais svars.

Viens cilvēks var ēst ko un cik grib, bet neaptaukoties, citam, lai neaptaukotos, ir jāpakustas un jāpasporto.

Cilveeks eed tikai liidz briidim, kad apeestaa paartika paarstradajoties zarnu trakta nosuta smadzeneem signaalu, ir paartika, kura to nedara un tapec neskatoties uz noeesto daudzumu cilveeks turpina eest un ar kusteeshanos noteereet var loti ierobezotu daudzumu kaloriju, ar junk food vienmeer apeediis vairaak nekaa spees noteereet. Zinaatniski pieraadiits.
21.02.2016 20:14 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Nu, jā, kad cilvēks nevar savākties, lai sev kaut ko neiestūķētu mutē vai sev negrūstu narkotikas vai šņabi iekšā, tad, jā, lielas šausmas, nabaga cilvēks. Bet kad kādam nedod darbu un viņam nav ko ēst, tad tas ir štrunts, lai pats tiek galā. Tā latvijas sabiedrība jau zb ar savu attieksmi.
21.02.2016 20:20 |

Reitings 17203
Vatsons Nu ir arī gadījumi ka pat ir tas signāls ka esi paēdis un viss, vairāk nevajag, bet tā pat tiek stūķēts iekšā vel, vai arī nogaida stundiņu un tad atkal stūķē tik daudz cik cits vienā dienā noēd.
21.02.2016 20:21 |

Reitings 3925
tas nav mīts, tā ir uztvere. Junk food ēdot kas ir tiešām uztaisīts tā ka liekas ka ir ļoti garšīgs.

Es jau nesaku ka nav garshiigs, ir garshiigs, man arii garsho :D tomeer ja man ir jaasarindo edieni peec to garshiiguma, junk food ir pashaa apakshaa. Naturaalam eedienam ir ljoti daudz dazhaadu garshu nianshu, turpretii junk food viss garsho vienaadi.
Ja patieshaam cilveeks neko citu dziivee nav redzeejis kaa junk food, tad patieshaam ir jaapaarvar psihologiska barjera, tomeer dziivee naakas sastapties ar daudzaam situaacijaam, kad jaapaarvar savas psihologiskaas barjeras.

Bet kad kādam nedod darbu un viņam nav ko ēst, tad tas ir štrunts, lai pats tiek galā. Tā latvijas sabiedrība jau zb ar savu attieksmi.

Arii taisniiba. Kad dadzbernu gimene zheelojas, ka pabalsti nogriezti, tad tauta gatava gandriz vai ar akmeniem vinus nomeetaat, bet ar cilveekiem kas sev apzinaati neapzinaati roka sev kapu (ar cigareteem, alkoholu, narkotikaa, sliktu paartiku) un teeree nodoklu maksaataaju naudu, tad tie redz jaazheelo.
21.02.2016 20:28 |

Reitings 17203
Naturaalam eedienam ir ljoti daudz dazhaadu garshu nianshu, turpretii junk food viss garsho vienaadi.

Nu nezinu vai tiešām viss garšo vienādi. Drīzāk viss garšo samāksloti garšīgi, pārsaldināti, pārsālīti utt.
Ja tu arī pierodi pie šīm pārlieku spēcīgajām garšām, aromatizētājiem, piedevām utt. tad loģiski ka parasts burkāns liksies negaršīgs un nekāds. Vienkārši vajag pa priekšu attīrīt ķermeni no tiem dranķiem, tad arī var sākt ēst ko citu pilnvērtīgi jo sajūtas par to veselīgo ēdienu būs savādākas nekā pirms tam.
21.02.2016 20:34 |

Reitings 17203
kad dadzbernu gimene zheelojas, ka pabalsti nogriezti, tad tauta gatava gandriz vai ar akmeniem vinus nomeetaat

Tas arī ir kutelīgs jautājums. Protams daudzbērnu ģimenēm ir jāpalīdz, bet no otras puses ja ģimene kurai jau pēc pirmajiem 3 bērniem ir bijušas problēmas ar naudām, nevar atļauties pabarot un apģērbt tad kāpēc tiek taisīts vel 4 bērns? Tādos gadījumos man tiešām labāk gribās viņiem uzdāvināt prezervatīvus lai pārtrauc vairoties.
Kā arī ok, ja tev ir iepriekš bijuši jau tie 3 bērni un piesakās tas ceturtais, vai tad tiešām nu nekas nav saglabājies no iepriekšējiem bērniem? ne rati? ne drēbītes? Nu nekas nekas, k pilnīgi visu vajag?

Tā ja ģimene ir dzīvojusi labi un pēkšņi kas ir smagi atgadījies un vajag palīdzību nopietnu, tad jā, protams ka palīdzētu, bet ja runa par tādām ģimenēm kuras tikai vairojās un vairojās neapdomīgi tur tad prasās tiem vecākiem aizrādīt, bērni gan protams pie viņu vecāku neatbildības nav vainīgi un viņiem nevajadzētu dēļ tā ciest!
21.02.2016 20:40 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Nelasiju visus komentarus,bet man rados ir sievietes,kuram tadi ir geni. Ap 30 uzpushas! :o
Ka ari ir tadas(ari radinieces),kuras uzpuutas no hormonalajam tabletem un atpakal savu svaru vairs neapej dabut. Cinas jau teju 20 gadu. :-/
Ne vienmer ta ir paresanas vai ka tml.
21.02.2016 20:46 |

Reitings 17203
Ap 30 uzpushas! :o

Jā, ir viena pazīstama kura arī bija skaliņš, bet pēc grūtniecības nevis tikai pieņēmās svarā, bet tiešām uzpūtās neiedomājami. Tur tad tiešām ir skaidrs tas ka veselība ir aizgājusi pa pieskari :)
21.02.2016 20:48 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ko es domaju? Isti neko. Nu katram sava dzive jadzivo.
21.02.2016 21:17 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ko vel aizmirsu piebilst. tada stavokli nonak nemanot. Nu ticiet vai ne, ari es kad biju ar vismaz 5 liekiem kg kas uz maniem smalkiem kauliem ir daudz, es attapos veelu. Ipasi ja dienas iet vienaa stresaa, nepievers nemaz isti uzmanibu. Ja protams redzi, ka seja apalaka palikusi, zodins veidojas vai kajas vairs nav tik slaidas, bet redzi un aizmirsti.
Es to tulit taa interesanti salidzinasu. man ir breketes jau 4 menesus. es itka redzu, ka izmainas ir milzigas, bet tadel, ka tas notiek loti pakapeniski, es tam nepieversu diendiena uzmanibu. Isto atskiribu redzeju kad paskatijies foto pirms breketes ieliku. :) Un lidzigi ar lieko svaru, tu itka juutu, bet nepievers uzmanibu kamer attopies.
21.02.2016 21:21 |

Reitings 115
Reģ: 04.01.2016
tadi ir geni. Ap 30 uzpushas!

hahahahaha :D
Yeah, sure! Ēda veselīgu ēdienu un tā vienkārši no zila gaisa bladāc - ņēma un uzpūtās.

Ak, trakie gēni :-D
21.02.2016 21:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits