Beztēma! 21.02.2016.

Reitings 716
Reģ: 11.01.2014
Laaaabrīt!;-)(l)
Sveicieni visām svētdienā!!
Šodien rīts iesākās nedaudz īgni - dažs labs skaļi uzvedās un pamodināja:-DEh, biju dusmīga uz visu pasauli, jo nu tik salds miedziņš bija uznācis. Bet nu nekas, iegrimu kārtējā romāna lasīšanā un garastāvoklis uzlabojās.:-D
21.02.2016 08:13 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
irresistible jā, atraksti man pm, ja vēl ir interese :)
21.02.2016 14:50 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
pāga, pāga, būs kāds tusiņš? es tak jau svēti esmu nosolījusies vismaz uz vienu kādreiz dzīvē aiziet :D
21.02.2016 14:52 |

Reitings 4224
aaaaaaaaaaaa, meitenes.

Kapučīnoju ar lielu snikerkūkas gabalu

:-O es vakar visu dienu darbā sapņoju par šokolādes kūku, tādu kurā ir tik daudz šokolādes :D bet kaut kā nomierināju sevi un iztiku ar domām.

Ienāku cosmo un sokolādes kūkas bilde jau acu priekšā :D :D

Kur centrā var nopirkt sasodīti šoko-koko-lādīgu kūkas gabalu? :D
21.02.2016 14:52 |

Reitings 4224
pāga, pāga, būs kāds tusiņš?

nu meitenes.. Tiešām? :D es te vienu brīdi kādu nedēļu katrā beztēmā bāzos iekšā ar savu atgādinājumu par pasākumu :D

Ja vēl kādai interesē, tad līdz rītdienai rakstat man. Man gribas nokomplektēt, savādak, tās kas ik pa laikam piesakās saņem maz info, jo man apnīk rakstīt visu laiku to pašu katrai individuāli. :)
21.02.2016 14:55 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Runājot par kūkām, tieši pamanīju, ka pēdējā laikā esmu kā apsēsta ar kūciņām un tortītēm. Vēsā mierā varu nopirkt tortīti un štopēt iekšā. Un pēc pāris dienām atkal gribas. :D Es vainu noveļu uz ziemu, jo vasarā tos saldumus tā neprasās. Bet es bez sirdsapziņas pārmetumiem štopēju, ja organisms prasa, tad viņam vajag un viss. :D
21.02.2016 15:00 |

Reitings 4224
Riot, pēc tam organisms arī parāda to, kapēc prasīja? :D

Man gan mūžīgās domstarpības ar savu riepiņu.

21.02.2016 15:04 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Čau, meitenes!

Man pirmo reizi mūžā tik bail un nezinu ko domāt, kā palīdzēt, kur likties. Runa ir par mammu - teica, ka būs jāguļ slimnīcā.. Kad prasām, kas par lietu, tad saka, ka vēl morāli nav gatava to teikt. Un jā, jau trešo nakti nevaru pagulēt, jo iztēle zīmē visšausmīgāko..Nesaka nevienam - ne man, ne māsai, ne tētim. Pēdēja cerība jau uz mammas draudzeni, jo liekas, ka viņai varētu pastāstīt. Es pilnīgi nezinu, ko darīt un kur iet, jo nav informācijas, tikai reizi pa reizei to, ko viņa saka, liek sirdij sažņaugties.. Es tiešām vairs nevaru nedz ko padarīt, nedz koncentrēties nekam, jo tā nezina un bezspēcība dzen izmisumā.
21.02.2016 15:05 |

Reitings 548
Reģ: 07.02.2013
undersun, pamēģini Nom nom Cafe šokolādes plūmju kūku.
Merķeļa ielas McCafe arī ir tīri ok šokolādes kūka.
21.02.2016 15:06 |

Reitings 3615
Undersun, pagaidām nekādas sekas nav manāmas :D Interesanti, ka nekādi citi saldumi man īsti nelien iekšā, tikai visādi kūkveidīgie.

Meksikanka, briesmīgi, turies. Es laikam aiz stresa matus sev izplēstu. Mammai gan vajadzēja uzreiz saņemties un pateikt - klusēšana jau diagnozi neizmainīs, tikai visu ģimeni noved stresā.
21.02.2016 15:13 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Man bija periods, kad ēdu tikai un vienīgi saldumus, varēju dzīvot uz šokolādēm. Ok, brokastīs sevī iespiedu auzu pārslu putru (pareizāk - ievārījumu ar nedaudz auzu pārslu putru). Kauns teikt, ka bija dienas, kad varēju pat 300 g šokolādi apēst :-O:-D Bet tad bija lielas pārmaiņas dzīvē, stresi, neko citu negribēju un neprasījās, ja nu vēl kādu kūkas gabalu. :-D Un jāsaka, ka tajā laikā vispār nebija problēmas ar svaru.

Tagad jau kādus 2 gadus saldumus prasās varbūt reizi mēnesī, un kā reiz prasās tos dažus kg nost, pie kā mēģinu piestrādāt.
Sasmējos par undersun bildi :-D man gadās līdzīgi, tikai tā gan nav šokolāde (s)
21.02.2016 15:14 |

Reitings 11330
Riot, tur jau tā lieta.. Mēģinu sevi pārliecināt, ka viss nav tik šausmīgi, jo ja būtu - nebūtu tā slimnīcas atlikšana uz vēlāko.. Bet..man šausmīgi bail un liekas, ka tā ir tikai sevis mierināšana.. Par tādu diagnozi kā vēzis pat negribu domāt, jo reāli no bailēm paliek nelabi, bet nu mammas mamma, vecmamma, aizgājuši šī iemesla dēļ.. No vienas puses mammu saprotu, jo pati esmu introverts cilvēks un par kaut ko tādu klusētu tik ilgi, cik varētu.. No otras puses man ir dusmas, ka viņai, iespējams, tas jāpārdzīvo vienai, bet nu ja jau vismaz daļēji ir pateikts, tad tik tiešām visu līdz galam..
21.02.2016 15:20 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
meksikanka, trakums, turaties! Tā neziņa visu vēl trakāku padara, man arī fantāzija iedarbotos ne tajā labākajā virzienā :-/
21.02.2016 15:20 |

Reitings 310
Reģ: 08.08.2015
meksikanka, turies!!! Saprotu to, kā ir, kad otram viss sāk kļūt arvien sliktāk, bet viņš nestāsta ne tāpēc, ka neuzskata par vajadzīgu, bet gan tāpēc, ka baidās, ka tuvākajiem sāpēs tikpat ļoti, kaut gan nenojauš, ka neziņa tomēr dažreiz liek domāt par tuvumu sajukšanai prātā. Un tās taču ir mammas, kuras vēlas pasargāt savus bērnus pat tad, kad pašām grūti! Turies! :-/;-)

Tas, ko atliku jau nedēļas divas, tuvojas finišam un viss šķiet baigi forši, bet kaut kā vienatne un nepareizās dziesmas uzjundī atmiņas, pārdomas.. Un nekad nav skaidras atbildes uz jautājumiem. Nepatīk cilvēki, kas aiziet neatvadoties. (t)
21.02.2016 15:31 |

Reitings 11330
mis_elegance, jā, es domāju tāpat..

Paldies, meitenes, ceru, ka tomēr šausmīgas prognozes/minējumi neattaisnosies, es par tām pat domāt negribu, kur nu vēl, ja tā ir taisnība :'-(
21.02.2016 15:38 |

Reitings 4224
meksikanka, Tev par to slimnīcu pati mamma pateica? (t) tā galīgi neforsi tad. Sastresina, bet neko nesaka..
Turies, domā labas domas. Es biju līdzīgā situācijā pirms kāda laika, kad mammai audzēju atklāja. Bet nu visi kas kaut ko jautaja es atbildēju - būs viss ok, nekā traka. Būs operācija jā, bet nu tas tāds sīkums, pēc tam būs super. Vai nu iekšēji pati tam noticēju, bet mamma arī palika mierīgaka.
21.02.2016 15:40 |

Reitings 3615
Meksikanka, ja tevi tas mierina, tad man mammai arī vienu brīdī bija saniķojusies veselība, atklāja vēža šūnas, gāja uz analīzēm, visādi izmeklējumi bija. Vienu brīdi pat bija visam atmetusi ar roku dēļ neskaidrībām. Es visu laiku viņu bakstīju, lai tos izmeklējumus noved līdz galam. Labi atceros to dienu, kad bija jābūt gala rezultātiem, es darbā pastrādāt nevarēju. Vakarā zvanu mammai un jau biju sagatavojusies visādiem šausmu stāstiem. Mamma pateica, ka dakteri neko nav atraduši, analīzes normā. Pilnīgi nekādu aizdomu par audzēju. Atceros, kā no atvieglojuma abas ņirdzām, tiešām pēc tāda stresa nekas cits nelikās tik forši, kā vienkārši izsmieties. Ceru, ka arī tavā gadījumā viss būs labi!
21.02.2016 15:41 |

Reitings 4224
Laikam tagad kaut kāds saldumu laiks. Jo draudzene nopirka vakar šokolādi, es aizgāju taisīt tēju - šī jau visu apēdusi. Saka, ka pēdejo nedēļu to vien dara kā ēd šokolādi kā maizi. P.s. viņai saldumi vispār negaršo. :D es jau sāku kaitināt vai tik pa virsu negribas kādu gurķīti uzkost. :D

Krūtis var sāpēc bez iemesla? Tapat vien? :D es te sajukšu prātā sodien. Es pat satiku draugu - apskāvu un gandrīz sāku raudāt :D
21.02.2016 15:44 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
undersun - laikapstākļi :D pie visa vainojami laikapstākļi!
21.02.2016 15:46 |

Reitings 11330
undersun, jā, vienkārši teica, ka būs jāguļ. Sākumā teica, ka 2dien jābrauc. Tad prasu, kad brauks, viņa saka, ka nav jau kūrorts, kur jāsteidzās, ka morāli nav gatava. Un viss, vairāk ne vārda nesaka. Man ir aizdomas, ka saistīts ar ģinekoloģiju.. Jā, iespējams, ka ir kaut kas nelabs, bet es ceru, ka tas ir ārstējams.. Protams, saprotu arī mammu, ka negrib stāstīt, pati sabiedēta, bet nu.. ko mums darīt? Es jau 3. dienu kā uz adatām.. Gan asaras, gan dusmas, gan žēlums un pat negribu domāt to sāpīgāko un baisāko, bet kā lai nedomā, ka nav pilnīgi nekādas info .. Tur jau tā lieta, ka negribu, ka viņa tam visam iet cauri viena, jo ģimene ir ģimene, kas atbalstīs vienmēr!

Riot un undersun, forši, ka jūsu mammām viss beigās izvērtās labi, jo jā, es tagad atdotu visu, pilnīgi visu, ja varētu. Tas ir tāds atvieglojums pēc kaut kā tik šausmīga uzzināt, ka vismaz pagaidām nekas nedraud.. Manuprāt, tikai tādos brīžos sāk apzināties, ka pa lielam viss pārējais dzīvē ir tik mazsvarīgs..
21.02.2016 15:47 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
jums nepaliek nenormāli slikti, ēdot daudz šokolādes?
man garšo, bet pāris šoko gabaliņi un man jau rauj uz augšu.

nikam ļoti atbilstoši. tagad vajadzētu bumbierprieks vai gaļasprieks.
21.02.2016 15:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits