Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Limfmezgli

Reitings 12
Reģ: 03.02.2015
Labvakar! Man jau vairākus gadus ir palielināti kakla limfmezgli, pāris gadus atpakaļ ģ. ārste pateica, ka man ar tiem jāsadzīvo, jo asins aina bija laba un neko sliktu neuzrādīja. Tagad aptuveni mēnesi atpakaļ man parādījās klepus un limfmezgli atkal uztūka, bija sāpīgi, es nu neko un izdzēru 10 d antibiotikas. Klepus pazuda, bet limfmezgli ir turpat kur bija, tikai nesāpīgi. Viens pie auss, kādi 4 uz kakla, katrā pusē pa diviem, tad ir 2 cirksnī. Visam tam klāt vēl nāk miilzīga apātija, nogurums, nespēks, pamatīga ādas nieze it īpaši uz apakšstilbiem. Saņēmos un uztaisīju pilnu asins ainu, domājot, nu varbūt tomēr tur kaut kas nav riktīgi. Limfocīti (LY norma 18-41) man parādījās 45.4, EO norma ir 1-5, man 8.1.. Pārējais viss normas robežās it kā. Pat neuzrādīja, ka būtu kāds iekaisums vai to, ka tikko būtu izslimojusi klepu. Vai esat kāds/a ar ko šādu saskārusies? Kā jums šķiet, ir pamats uztraukumam un iet atkal ģ. ārstu tramdīt ar saviem limfmezgliem vai paklausīt un turpināt sadzīvot ar tiem? Paldies!
21.02.2016 02:52 |

Reitings 30
Reģ: 19.09.2015
Umm EO parasti paaugstināti helmintu invāzijas gadījumā vai alerğiju rezultātā. Ieteiktu fēces pārbaudīt ;-)
21.02.2016 04:17 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Eozinofīlie tiešām paaugstinās pie parazītiem. Tā ko šo vajadzētu pārbaudīt. Man tik šaubas rada vai tā ģ.ā. tiešām ir kārtīgi tevi izmeklējusi.. Tāda klīnika un rādītāji man neiet kopā ar ārsta vārdiem - būs jāsadzīvo.
21.02.2016 16:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!