Vai var aizmirst krāpšanu?

Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
Sveikas meitenes.

Patiesībā jau daudziem esmu stāstījusi šo situāciju, taču vairs negribās apkārtējiem krist uz nerviem ar savām attiecību problēmām. Nezinu ko sagaidu, bet gribās vienkārši izkratīt sirdi.

Situācija tāda, ka ilgu laiku bija ļoti foršas attiecības. Pirmā mīlestība. Draugā biju pārliecināta par visiem 100%, jo viņa uzskati ir diezgan konservatīvi un es zināju kā viņš izturas pret tiem, kas krāpj. Sākām dzīvot kopā, pēc dažiem mēnešiem sākās problēmas gultā, viņš teica, ka vairs negrib mani, jo neizskatos gana labi (svara ziņā). Izrunājām, nolēmu, ka sākšu tievēt. Ilgi tas neturpinājās, laikam tāpēc, ka nedomāju, ka ar mani viss ir tik slikti. Tā nu tas palika. Seksa biežums aizgāja jau līdz 1 reizei mēnesī, bet citādi viss salīdzinoši labi. Nesen atkal sākās šī pati saruna, pateica ka nejūtas laimīgs. Nolēmām šķirties. Pēc tā atklājās, ka viss iemesls problēmām ir bijusi mana paziņa ar kuru viņš vairākas reizes ir gulējis. Kad viss atklājās, no viņa puses sākās milzīga nožēlas izrādīšana, saka ka ļoti mīl, grib būt kopā, es ticu, ka ļoti nožēlo, to var labi redzēt.
No vienas puses šķiet, ka es varu piedod, no otras puses, es tagad visu laiku gaidu, kad atkal kaut kas atklāsies, kad atkal būs cita (tagad zinu, ka viņš var gadiem slēpt citu sievieti), katru reizi kad skatos uz viņu, redzu viņus kopā.
Nezinu ko darīt, jūtas ir, bet tās vienādā mērā mijās ar stipru aizvainojumu. Zinu, ka ja palikšu kopā ar šo cilvēku, viņš mani mīlēs (tikai nezinu vai nekrāps), rūpēsies u.t.t.

Pati esmu ļoti neizlēmīga, itkā šķiet, ka jādod iespēja, jo tas, kas viņam bija nebija mīlestības dēl, pat ne simpātiju, bet drīzāk, pat nezinu kā nosaukt, nejaušība? apstākļu sakritība? asu izjūtu meklēšana?. No otras puses, viss ir tik sāpīgi... Varbūt varat padalīties pieredzē, vai izdevās piedod krāpšanu, vai vienkārši izsakiet domas.... :-(
20.02.2016 17:57 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es galvā pilnībā apzinos, ka ir jāaiziet.. Bet tomēr attiecības bija ilgas un ir grūti to tā miskastē izmest
Bet mila meitene, vins jaus sen visu miskase izmetis. pari palikusas drupas kuras nu tagad censas stellet atpakal kopa.
20.02.2016 21:12 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
oij! atceros, kad biju kopaa ar vienu chubriku, kam mani 50 kg likaas resni! Sodien domaaju, kur vareju but taada idiote!!!!!! Pieljaut, ka man kads parmet kaut ko par manu riepu, kaut kada tur riepa varetu buut.... Vins arii ar mani negribeja guleet kamer nenotieveshu un zini, "nometu" to riepu, uztrenneju, bet tev liekas, ka kaut kas mainijaas? HA! Nebija riepa mana probleema, vins atrada citu probleemu.... Noversu citu probleemu, atkak bija cita, lidz sapratu, ka problemas nav manii, problemas ir vinjaa, ka vins nespeej mani pienemt taadu kaada es esmu!!! Nenoliegshu, ka tas virietis bija mana milestiiba un ilgu laiku nespeju tikt vinjam paari, bet peec 5 gadiem satiekot vinju un vinja jauno sievu, kad redzeju, kaa vins pret vinu izturaas - es biju tik laimiiga!!!! Laimiiga, ka mani dazhi kilogrami vinjam toreiz trauceeja....

Tagad esmu kopaa ra virieti, kursh mani miil arii ar riepu!
20.02.2016 21:46 |

Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
Visas tik ļoti pieķērās tam svaram, lai gan par svaru sākās pretenzijas tikai pēc tam kad parādījās cita. Jā, tūlīt kāda atkal teiks, ka es sevi cenšos attaisnot. Bet tā nav. Protams, ka neesmu ideāla, neviens nav. Es pieņēmu cilvēku tādu kāds viņš ir.

No maniem tuvajiem, ir arī tādi, kuri saka, ka būtu jāpiedod un tomēr līdz tiem notikumiem attiecības bija skaistas (tā arī bija). Tas lēmumu padara vēl grūtāku.

Ko es gribēju dzirdēt šeit? Patiesībā to ko gribēju, to arī dabūju - ka jāiet prom. Vienkārši pat pēc visa, kas notika, jūtos tik nepārliecināta par savu lēmumu, ka jebkurš padoms un komentārs šķiet vērtīgs.
20.02.2016 21:58 |

Reitings 310
Reģ: 08.08.2015
Ja es būtu tavā situācijā, es aizietu. Kāda otrā iespēja, ja cilvēks neciena tevi? Tā ir pazemošanās, ja tu tievē TĀPĒC, KA OTRS CILVĒKS GRIB. Ir kaut kādām pašcieņas paliekām jābūt tomēr. Jo šī darīšana tikai tāpēc, ka otrs cilvēks to grib, ir kā sniega bumba - tu nomet svaru, viņam atkal kāda problēma tevī šķiet nepieņemama. Tu izlabojies, atkal kaut kas.. Un tā tas var turpināties MŪŽĪGI, jo, kā Story teica: "problēmas nav manī, problēmas ir viņā"! Tu jau mainoties kļūsti labāka, un ne visi vīrieši to var pieņemt!
+ Krāpšana, manuprāt, attiecībās ir kā punkts visam, jo pamazām sāc novirzīt savas domas uz kādu citu, savu mīlestību atvirzot malā. Gadiem slēpt otru ir nejaušība? Apstākļu sakritība? Tiešām? Kas tās par muļķībām?

PASĀPĒS - PĀRIES. Pēc gadiem pati sapratīsi, ka izdarīji pareizi, aizejot prom.
20.02.2016 22:01 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Visas tik ļoti pieķērās tam svaram, lai gan par svaru sākās pretenzijas tikai pēc tam kad parādījās cita

Nu, labi nav tas svars taa probleema, tad cita sieviete ir probleema, nu vienalga, lai kas butu bijusi probleema, ja virietis to necenshaas (varbut arii centaas) atrisinaat, tad kada jeega no attieciibaam, ja kaut kas neapmierina ielec pie citas gulta??? Nu taa nedara cilveki! Cilveki sakumaa risina problemas, ja nesanak shkjiraas un tad lien zem kuras segas grib!
20.02.2016 22:02 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
kūkotāja Par tavu svaru visām ir nospļauties tak, bet tas ka vecis izrāda šādu aizrādijumu gan nav normāli. Pizģets, tā tak ir viss īstākā muldēšana lai ar tevi vienkārši nevajadzētu vel gulēt jo iespējams tajā pašā dienā jau bija pisies ar to otru un vienkārši nestāvēja vairs, vai ar savu seksiņu bija dabujis un vairāk negribēja, tad nu atrada ko pateikt lai tu arī negribētu vairs...

Tur nav ko domāt, ja vienu reizi nokrāpj tad vel var mēģināt, bet ja ņemās ar to citu sievieti ilgi jau, tad tur jau sava dzirkstele gan jau ir. Viss drīzāk kad izšķiršieties ātri vien šie saies kopā ja tā vecene uz to parakstīsies.
20.02.2016 22:03 |

Reitings 310
Ko es gribēju dzirdēt šeit? Patiesībā to ko gribēju, to arī dabūju - ka jāiet prom.

Ja tu to pati tagad atzīsti un tev bija vajadzīgs tikai stimuls, tad es neredzu vairs jēgu te par ko diskutēt. Vienkārši izdari secinājumus par pieredzi un dzīvo tālāk laimīga, jo ja tagad gaidi, kad atklāsies, ka viņam ir vēl kāda un tamldz., tad tā arī būs turpmāk.

Lai izdodas! :-)
20.02.2016 22:06 |

Reitings 310
Tavam svaram nav ne vainas! Izmet šos stulbumus no galvas! ;-)
20.02.2016 22:09 |

Reitings 67
Reģ: 20.02.2016
Cilvēks vienmēr patur prātā to, kas viņam aktuāls un svarīgs. Krāpšanas fakts šķiet diezgan nozīmīgs attiecībās. Domāju ka nevar aizmirst.
20.02.2016 22:18 |

Reitings 351
Reģ: 07.11.2013
Negribēt tevi , jo Tev uz 170 ir 63 kg??? Tiešām tas ir iemesls tam?
Nenokrāpa tik 1 reizi ( lai gan tā jau ir nepiedodama) un ar to viss ir izteikts ..
20.02.2016 22:49 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Man liekas, ka jums nav saderības tīri seksā. :-/ Varbūt visā citā esat ideāls pāris un kā cilvēks tu viņam patīc, bet neliecies simpātiska kā sieviete. Ja jau jums sekss bija tik reti, viņš tevi neiekāro... Neko tur nepadarīsi, samierinies. :-| Tāpēc arī ķērās uz kādu iekārojamāku.
Šaubos, ka kaut kas beigās sanāks.
20.02.2016 22:50 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Laikam esi dikti jauna, ja šàdà stuàcijà vèl šaubies ko darît.. Novèlu aras Tev normàlu vîrieti,kurš Tevi cieîs un mîlès. Śo gan nav vèrts paturèt ;)
20.02.2016 23:24 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
lai gan par svaru sākās pretenzijas tikai pēc tam kad parādījās cita.

Tas tikai parāda to, ka viņš ir ne vien neuzticīgs cilvēks, bet arī padumjš (manuprāt).. jo no visiem iespējamiem aizbildinājumiem par intīmās dzīves panīkumu (piemēram, nogurums, problēmas darbā).. viņš izvēlējās vēl Tevi padzīt kompleksos par svaru! (e)
20.02.2016 23:26 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Viņs Tevi nosauca par resnu, tad vēl krāpa un Tu domā, ka jāpiedod?
Izduriet man kāds acis. :D :D
Murgs!!
21.02.2016 11:38 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Šī situācija ir ļoti viennozīmīga, tur nav pat divu domu. Ja tomēr ir šaubas, kāds ir pareizais lēmums, pateikšu priekšā - tak sūti viņu labi tālu!! Kā var vēl mēģināt attaisnot šīs zemiskās veča rīcības??
21.02.2016 12:14 |

Reitings 278
Reģ: 30.01.2014
īsi un kodolīgi- nepiedotu, tā ir maucība.
21.02.2016 12:24 |

Reitings 278
Reģ: 30.01.2014
Un tici man Tu ar viņu vairs nevarēsi sākt visu pa vecam- Tu visu laiku domāsi par viņu un šo paziņu. Preškam Tev to? Fuj, met to draņķi prom no savas dzīves
21.02.2016 12:28 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Viņs Tevi nosauca par resnu, tad vēl krāpa un Tu domā, ka jāpiedod?
Izduriet man kāds acis. :D :D
Murgs!!

Pilnībā piekrītu!

Aizmirst diez vai kādreiz sanāks, piedot.. jā, var sanākt. Šoreiz varu runat tikai savā vārdā - man nesanāktu aizmirst, kur nu vēl piedot.. Tas ir viens no tiem stūrakmeņiem, pārkāpjot kuru, atpakaļceļa vairs nav
21.02.2016 15:16 |

Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Es pat nesaprotu, kāpēc meitenes te cenšas kaut ko ieteikt autorei..tak sen jau skaidrs, ka viņa paliks ar to džeku, šeit tikai gribējās padalīties un izliet bēdu, tas arī viss..
Pie tam pēc pēdējās rindkopas var nojaust, ka autore šeit meklēja, ka kādam būs veiksmes stāsts par to, kā paciest lielu pazemošanu un turpināt "skaisto" mīlas stāstu.
Riebjas līdz nelabumam cilvēki, kas tēlo, ka meklē problēmas risinājumu, bet neko patiesībā nevēlas mainīt.
21.02.2016 16:43 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Pie tam pēc pēdējās rindkopas var nojaust, ka autore šeit meklēja, ka kādam būs veiksmes stāsts par to, kā paciest lielu pazemošanu un turpināt "skaisto" mīlas stāstu.

Nu, es varu pastāstīt, bet kāds laimīgs risinājums var būt sievietei bez mugurkaula? Manuprāt, tādos stāstos laimīgas beigas nemaz nav iespējamas, tur notiek paciešana no vienas puses un necieņa no otras, pievērot acis un tēlojot, ka viss ir labi. Galvenais, ka vīrietis taču blakus! A kāda starpība, kādas kvalitātes.. Ok, tādas sievietes-lupatas ir /lai piedod mani autore par tādu izteicienu/, bet tad nav divu domu - piedos visu, izklāsies un ļaus sevi bez ierunām pazemot.. Ja cilvēks it kā meklē risinājumu, bet neatzīst acīmredzamas lietas, tad jā, man rodas jautājums - kāpēc?
21.02.2016 17:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!