man tomēr liekas, ka tik šausmīgi nebija vidēji mazgājās reizi divās dienāsbet sievieti tas ir kas nu....toreiz viena no tam daudzajam temam sasokejos ka pa nakti nesvist ko tur mazgaties no rita, galvenais ka meikaps jauzliek. :-D:-D
bet ja katru dienu dusaa gaja retaa.
temas par tiribu cosmo jau 5 gadu ir skandalozakas ja kas
bet sievieti tas ir kas nu....toreiz viena no tam daudzajam temam sasokejos ka pa nakti nesvist ko tur mazgaties no rita, galvenais ka meikaps jauzliek
Manējais iet dušā ik pēc 3-4 dienām, es tāpat. Neredzu jēgu iet dušā vairākas reizes dienā, jā un ūdens maksā naudu. Kam tās ir daudz, tas protams var dušoties cik vien tīk
24.02.2011 02:50
Jo uzskati par šo tēmu atšķiras. Citai, piemēram, sperma uz palaga ir bezgala liela šmuce, citai atkal tas tā neliekas.
Es pati neeju dušā katru dienu, draugs arī neiet. Uzskatu, ka neesmu tik netīra Savādāk būtu ja dtrādātu katru dienu fizisku darbu...Vasarā, kad vairāk svīst, var noskaloties 2 reiz dienā, bet arī tad tikai noskaloties, nevis katru reizi ādu sausināt ar dušas želejām.
24.02.2011 13:0
jus staigaajat astiitees?ar savaaktiem matiem, ka varat mazgaat ik pec 3-4 dienaam? Ja gribu izlaistus, katru dienu jaamazgaa...
Es varbūt vasarā eju katru vakaru, bet tā es eju katru 2tro vai 3šo dienu, via pēc vajadzības, piemēram, mr laikā 2-3x dienā!
24.02.2011 00:25 |
Ziemā katru otro dienu,
s esmu netīrele laikam, es eju reizi 2 dienās kaut kur Bet es īpaši nesvīstu un mati arī parasti slikti izskatās tikai trešajā dienā, plus mani visi lamā par ūdens tērēšanu.
15.11.2011 17:35 |
Bet es ar laikam skaitos netīrele, jo mazgājos dušā pārsvarā 1x nedēļā. Man vienkārši neprasās, jo nekādu fizisku darbu nedaru - mācos. Vienīgais, ja atnāku mājās no augstskolas ar kājām, tad noteikti ieeju dušā.
15.11.2011 18:23
Iedod linku uz konkrēti kaut VIENU komentāru, kur kāda kaut ko tādu teikusi, citādi tie ir un paliek slima suņa murgi. Mele.ieliku 2 linbkus no simta kas ir par tadu temu, speciali tev! un vairakus ne tikai vienu komentaru!:-P:-P:-P:-P:-P