Kā lai neuztraucās? Bail

Reitings 1465
Reģ: 10.02.2016
Sveikas!
Es nespēju vairs klusēt. Pirms četrām dienām bija sekss. Ar savu vīrieti kopā esam vairāk kā 1.5 gadu. No tā - gadu jau dzīvojam kopā. Man - gandrīz 25, viņam - 30. gadi .

Viņš jau sen ''čīkstēja'' ka ļoti vēlās bēbīti. Viņam ļoti patīk bērni - ar tiem var ucināties ilgi. Prot kaut kā atrast kopīgu valodu. Man ir pretēja nostāja - esmu pārāk jauna (es tā uzskatu) lai dzemdētu, jo dzīvē vēl nav nokārtotas dažas lietas - karjera , savs uzņēmums.. tas viss karājās kaut kur astē.

Tad nu tajā liktenīgajā vakarā, protams mans vīrietis beidza manī. Prezervatīvu neizmantojām.
Par to ka beidza - to pateica tikai pēc tam. Man bija šoks, asaras, histērija. Teicu, ka es bērnu nepaturēšu (ja iekritīšu) , būs aborts. Viņš teica, ka ja es tā izdarīšu - šķirsimies.

Bet viņš - mierināja mani un teica, ka sen jau bija laiks bērnam. Un ka tas nav nekas šausmīgs un viņš ļoti vēlās mazuli. Būt tētis. Galu galā viņam ''gadi'' un grib būt jauns tētis.
Un par cik mani nekādīgi ieprieks nebija sanācis mani ''pierunāt'' uz ģimenes pieaugumu, tad izrīkojās šādi.

Man ir panika joprojām. Šķiet viss ir sabrucis - nākotnes plāni, viss. Uztaisīšu testu pēc pāris dienām. Vēl par agru. Ko es sasodīts teikšu saviem vecākiem? Man ir tāds kauns, bāc par to ka meita, kas vienmēr ir bijusi centīga, gājusi pretī saviem mērķiem, īsts paraugbērns - pēkšņi savos teju 25. gados kļūs par mammu. Esmu jauna, nevēlos arī savu augumu čakarēt. Mans ideālais laiks kad kļūt par mammu būtu 30 gados. Ne ātrāk. Bet tik ilgi draugs gaidīt negrib.

Es piedzimu vecākiem, kad viņiem bija 21. gads. Bet tie bija citi laiki, tad vecmeitas skaitījās jau no 22. gadu vecuma.

Es draugam teicu, ka maniem vecākiem viņš pats lai paziņo. Man tas vienkārši nebūs ''iekšās''.
Mani vecāki arī ir sasodīti par jaunu. Viņiem - 47. gadi. Kāds opis, kāda ome???!!! Es to nespēju vnk tā iedomāties. Viņi pucējās, izklaidējās, atpūšās , ceļo pēdējo gadu kopš esmu prom no vecāku mājām.

Tētis man ir stingrs raksturā, ļoti bail to būtu paziņot viņam it īpaši.
Un darbā - uzņēmumā strādāju 1.2 gadus - kad stājos darbā, intervijā uzņēmuma vadītājs teica, ka lai neplānoju bēbi divus gadus vismaz. Es teicu, jā apstiprinoši - es neplānojumu nemaz, man būtiska ir karjera un izglītība.

Un tagad, kad tests (ja uzrādīsies kā pozitīvs) - tad ir autā.
Es vairs nezinu, man ir sasodīti bail. Man bērni ne visai patīk. Es par tiem NEKO nezinu un neinteresējos - jo nav manu interešu lauciņš.

Ko es gribu, es nezinu. Izkratīt sirdi un varbūt nedaudz mierinājuma...
Padomus, kā rīkoties gadījumā ja tests būs pozitīvs. Kā to ''pasniegt'' vecākiem..

Vienreiz kad bijām manu vecāku mājās - panesās kaut kāda tēma par bērniem. Draugs izspļāva, ka es negribot. Mamma smejoties ar joku teica - ''A Tu viņai nejautā, vai viņa grib, vai nē.. )
16.02.2016 14:02 |

Reitings 133
Reģ: 12.02.2016
Un nav nekāds alu laikmets.. kad visi pisās kur pagadās, ar ko pagadās, i māti, i māsu! nedomājot ka padarīs kādu grūtu.. vienkārši jājās!
Tagad pat skolniekiem 6 klasē ir sniegta informācija par drošu seksu. par izsargāšanos, ko darīt ja notiek nejauša noplūde utt.
Tiek mācīts, ka sieviete ir jārespektē. Cilvēktiesības kā tādas.! ?>

Kas tad jūs te esat , man jautājums.. ja jums nejauši piesakās sīkie.. kaut kādi auni >! vai alu cilvēki..
pretīgāk sieviete nevar uzrakstīt- mums pieteicās sīkais... un tagad esam jau ģimenītē 3.. varbūt pieteiksies arī viss pārējais, un stulbums jau iepriekš!
16.02.2016 16:37 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Intilais B.B . krēms. :D :D
Kāds ir tavs tonis?
16.02.2016 16:38 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nē, nesapratu ! :D :D :D ja šitā turpināsi būsi jau kā kubiete , lai gan tu jau mums tāda pati sērga vien esi , tik kubiete mazliet nomierinājusies , tā teikt atbrīvoja tev nišu ;)
16.02.2016 16:41 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Oj ierunajas ta kurai pec tejienes meitenu daudzu domam urins galvaa! :-D:-D wee labak par sevi doma :-P:-P
16.02.2016 16:43 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Es nesaprotu, kā Tu to pati varēji nepamanīt..

Un vispār, izklausās baigi trollīgi, jo autore arī grūtnieču tēmā kko ne pa ķeksi komentē. Ko tad tur dari, ja bērni neinteresē

Es ar tieši par to pašu iedomājos.

Realitātē beigšana iekšā nav nepamanāma.

Un vēl tas trollīgais teksts par maisījumiem bērniem grūtnieču tēmā bija kronis.
16.02.2016 16:45 |

Reitings 11162
:D :D :D
kubiete + ģirts = tēma piekakāta tā , ka vairs neviens neko lādzīgu nekomentēs ......

Reitings 228
Reģ: 29.12.2015
Ja būsi stāvoklī un bērnu negribi, taisi abortu. Manuprāt, pilnīgi normāli 25 gados justies pārāk jaunai un bērnus vēl negribēt. Man arī 25 un bērnus šobrīd nekādā gadījumā negribētu. Bet visdrīzāk stāvoklī nebūsi. Turpmāk gan ieteiktu piedomāt par izsargāšanos. Draugu pamestu tūlīt pat un ienīstu visu atlikušo dzīvi :-D
bet vispār šis viss stāsts neizklausās pārāk ticami..

Reitings 23705
wee man sis te ir tikai 2 komentars. kamer tu ar trolliem te kasies. Bet ko var grubet tavs virs kruievs latviesus par gansiem sauc! :-P
16.02.2016 16:46 |

Reitings 23705
wee vari turpinat ar trolliem kasities ka dariji lidz sim no 1 lidz 9 lapai. Nejauc te citus ieksa!
16.02.2016 16:47 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
baigie te ieteikumi , pamest draugu tikai taapeec ka apseekloja ? Cik stulbi . Poh uz miilestiibu , ja ? Vai varbut shodien dzivo kopaa ar ko pagadaas bez miilestiibas ? Vai nu iedzer tableti vai samierinies , ka vari buut staavoklii . ABortu taadaa vecumaa token neieteiktu taisiit , peec tam vareesi stipri nozheelot , kad buus tev tie 30 gadi un beernu ienemt ilgi nevareesi , ko diisi pirkstos . Nav tev ne 16 , ne arii 20 , kad taa vareetu stresot . Man zinaamas daudzas karjeristes , kas ar visiem beebjiem speej celt augshaa biznesus . (t) Drauga riiciiba nebija forsha , bet arii nav taada , lai no vina pataisiitu kaut kaadu monstru un vajadzeetu pamest .
16.02.2016 16:49 |

Reitings 11162
Drauga riiciiba nebija forsha , bet arii nav taada , lai no vina pataisiitu kaut kaadu monstru un vajadzeetu pamest .

vai ne , es tiešām kaut kādā mērā saprotu draugu + ņemot vērā , ka autore nepanīja , ka beidza var jau būt , ka nemaz nebeidza , bet pateica , lai pavērotu reakciju :)
16.02.2016 16:52 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Nu vispār jau diskusija palika neauglīga tad, kad mātes sāka viena otrai mācīt cik labi ir ar bērnu un kāpēc dažām ir grūti, bet dažām viegli :D vēlāk nāca teksts par to kāpēc tik daudzas domā, ka ar bērnu ir dzīve beigusies :D wtf - neviena īsti neko tādu neteica, bet, protams, kādai gribējās paspīdēt :D
katrā gadījumā izkauties par jūsu paklausīgajiem un nepaklausīgajiem bērniem varējāt kādā citā diskusijā :D līdzīgi kā tagad faits - kubiete, slimais, wee un viņas dzīve :D
16.02.2016 16:52 |

Reitings 133
Ja būsi stāvoklī un bērnu negribi, taisi abortu. Manuprāt, pilnīgi normāli 25 gados justies pārāk jaunai un bērnus vēl negribēt. Man arī 25 un bērnus šobrīd nekādā gadījumā negribētu. Bet visdrīzāk stāvoklī nebūsi. Turpmāk gan ieteiktu piedomāt par izsargāšanos. Draugu pamestu tūlīt pat un ienīstu visu atlikušo dzīvi :-D

++++

Luizeelza! wtf?? Tu esi plekste un idiote! nav pat vērts komentēt!

Wee ir ar putniem, tas fakts!

Rīdziniece. nezinu.. gribās ticēt ka vēl ielaidīsies avantūrās šī kundzīte.. un viss būs ok
16.02.2016 16:54 |

Reitings 133
un var nejust, ja beidz sievietē... nav jau jābeidz stenot kā lopiņam un drebinoties... kas māk, tas māk to mierīgi.. un sajust spermas šāvienu sevī, nesajutīs aktīvā seksā.
nevajag gudri muldēt.. mierīgi var beigt, kaut 3x , un sievietei pat nebūs nekādu aizdomu
16.02.2016 16:57 |

Reitings 133
https://www.youtube.com/watch?v=wyAg4WAgh8k

un šis ir Initials B.B manā gadījumā . Izcila dziesma, kura veltīta vienai no skaistākajām sievietēm pasaulē. Ja tā padomā, konkrētas sievietes tiek reti apdziedātas ;) bet šis ir izdevies, un jauki
16.02.2016 17:00 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Tāds egoistisks vīrietis-es izdomāju,man vajag. ..citādāk dzīve apstāsies,ja nebūs bērns. Pametīs,ja taisīs abortu. Es sev nevēlētos tādu,kurš mani speciāli mēģina iegāzt, rada tādas situācijas,kuras var mainīt visu manu dzīvi un ne uz to pusi,kuru vēlos. Neatbalstu ne sievietes, ne vīriešus,kuri nerespektē otra domas, nākotnes ieceres un speciāli mēģina panākt,lai paliktu stāvoklī.
Uz Tavu vīrieti vairs nevar paļauties.
bet ja jums nav pat 20nieka priekš ak, kur būs piķis bērnam? vecis ar galvu kādreiz domā?

++++
16.02.2016 17:02 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
nevajag gudri muldēt.. mierīgi var beigt, kaut 3x , un sievietei pat nebūs nekādu aizdomu

laikam neesi nekad mēģinājis/usi. :D Kur tad tas viss "labums" paliek?
16.02.2016 17:03 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
un var nejust, ja beidz sievietē... nav jau jābeidz stenot kā lopiņam un drebinoties... kas māk, tas māk to mierīgi.. un sajust spermas šāvienu sevī, nesajutīs aktīvā seksā.

Nu nu.. pašu beigšanas mirkli var nejust, bet kā var nepamanīt to, ka pēc tam tek laukā sperma? Jā, pati ari neesmu jutusi, bet to, ka kaut kas tek laukā nu to gan var just, lai vai cik tomēr maz tur sēklas ielaida :D To nevar nepamanīt, tā ka nevajag stāstīt par beigšanu sievietē 3 reizes un ka viņa pēc tam pat to redz neesot nemaz manījusi.
Bet par to, ka ja negrib bērnu, bet redz 25 gadi, tad ir jāgrib, gan ir pilnīgas muļķības. Sievietei ir pilnīgas tiesības šajā vecumā negribēt bērnu.
16.02.2016 17:07 |

Reitings 133
zinu kā kas notiek.. leilākā daļa noteikti paliek uz palagiem. no sulīgās vāverītes izpil tas viss seksa laikā , liela daļa.. ja tas viss proicess ir vidū, var brigt droši. ja abi beidz vienlaicīgi, arī var beigt, jo ja sievietei ir vaginālais orgasms, viņa nejutīs spermu sevī.. viņa vienkārši raustīsies , vagīna raustīsies. un sūks visu spermu sevī iekšā :D par dažreiz daiktu sakļaujot kā spīlēs... ;)

es te negribu runāt daudz. bet zinu kā tas ir .. labā seksā sieviete nejutīs spermas noplūdi sevī. kaut kādā pliekanā pisienā gan ;P
16.02.2016 17:09 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
Un šodien man laikam galīgi nav ko darīt, sāku jau lasīt pat citas autores diskusijas.. :-D Pēc diskusijas ar nosaukumu Attieksme, sapratu, ka viņiem tiešām ir nepietiekami naudas līdzekļi, tā ka bērns nebūtu pareizais lēmums vismaz šājā mirklī. Nesaprotu, ar kuru galu tas vecis domāja, ja ir finansiālas grūtības, bet redz bērnu viņam vajag un tūlīt. Savukārt citā diskusijā autore dzīvo ar savu vīreti 30m2 dzīvoklīti. Tas jau tā ir maziņš dzīvoklītis, kur nu vēl trešajam cilvēciņam. Ar laiku var jau iegādāties lielāku, bet atkal tās finansiālās grūtības.
Bet ja godīgi man liekas, ka viss šis ir kaut kāds izdomājums.
16.02.2016 17:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits