Kā lai neuztraucās? Bail

Reitings 1465
Reģ: 10.02.2016
Sveikas!
Es nespēju vairs klusēt. Pirms četrām dienām bija sekss. Ar savu vīrieti kopā esam vairāk kā 1.5 gadu. No tā - gadu jau dzīvojam kopā. Man - gandrīz 25, viņam - 30. gadi .

Viņš jau sen ''čīkstēja'' ka ļoti vēlās bēbīti. Viņam ļoti patīk bērni - ar tiem var ucināties ilgi. Prot kaut kā atrast kopīgu valodu. Man ir pretēja nostāja - esmu pārāk jauna (es tā uzskatu) lai dzemdētu, jo dzīvē vēl nav nokārtotas dažas lietas - karjera , savs uzņēmums.. tas viss karājās kaut kur astē.

Tad nu tajā liktenīgajā vakarā, protams mans vīrietis beidza manī. Prezervatīvu neizmantojām.
Par to ka beidza - to pateica tikai pēc tam. Man bija šoks, asaras, histērija. Teicu, ka es bērnu nepaturēšu (ja iekritīšu) , būs aborts. Viņš teica, ka ja es tā izdarīšu - šķirsimies.

Bet viņš - mierināja mani un teica, ka sen jau bija laiks bērnam. Un ka tas nav nekas šausmīgs un viņš ļoti vēlās mazuli. Būt tētis. Galu galā viņam ''gadi'' un grib būt jauns tētis.
Un par cik mani nekādīgi ieprieks nebija sanācis mani ''pierunāt'' uz ģimenes pieaugumu, tad izrīkojās šādi.

Man ir panika joprojām. Šķiet viss ir sabrucis - nākotnes plāni, viss. Uztaisīšu testu pēc pāris dienām. Vēl par agru. Ko es sasodīts teikšu saviem vecākiem? Man ir tāds kauns, bāc par to ka meita, kas vienmēr ir bijusi centīga, gājusi pretī saviem mērķiem, īsts paraugbērns - pēkšņi savos teju 25. gados kļūs par mammu. Esmu jauna, nevēlos arī savu augumu čakarēt. Mans ideālais laiks kad kļūt par mammu būtu 30 gados. Ne ātrāk. Bet tik ilgi draugs gaidīt negrib.

Es piedzimu vecākiem, kad viņiem bija 21. gads. Bet tie bija citi laiki, tad vecmeitas skaitījās jau no 22. gadu vecuma.

Es draugam teicu, ka maniem vecākiem viņš pats lai paziņo. Man tas vienkārši nebūs ''iekšās''.
Mani vecāki arī ir sasodīti par jaunu. Viņiem - 47. gadi. Kāds opis, kāda ome???!!! Es to nespēju vnk tā iedomāties. Viņi pucējās, izklaidējās, atpūšās , ceļo pēdējo gadu kopš esmu prom no vecāku mājām.

Tētis man ir stingrs raksturā, ļoti bail to būtu paziņot viņam it īpaši.
Un darbā - uzņēmumā strādāju 1.2 gadus - kad stājos darbā, intervijā uzņēmuma vadītājs teica, ka lai neplānoju bēbi divus gadus vismaz. Es teicu, jā apstiprinoši - es neplānojumu nemaz, man būtiska ir karjera un izglītība.

Un tagad, kad tests (ja uzrādīsies kā pozitīvs) - tad ir autā.
Es vairs nezinu, man ir sasodīti bail. Man bērni ne visai patīk. Es par tiem NEKO nezinu un neinteresējos - jo nav manu interešu lauciņš.

Ko es gribu, es nezinu. Izkratīt sirdi un varbūt nedaudz mierinājuma...
Padomus, kā rīkoties gadījumā ja tests būs pozitīvs. Kā to ''pasniegt'' vecākiem..

Vienreiz kad bijām manu vecāku mājās - panesās kaut kāda tēma par bērniem. Draugs izspļāva, ka es negribot. Mamma smejoties ar joku teica - ''A Tu viņai nejautā, vai viņa grib, vai nē.. )
16.02.2016 14:02 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
nu bet meitenes, kā lai viņa nodrošina bērnu, ja pat 20 eiro AK nav?

lai nesekso tad ! :-D
16.02.2016 15:22 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Ja nav naudas kontracepcijai, tad nav ko ar seksu nodarboties.
16.02.2016 15:23 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu bet meitenes, kā lai viņa nodrošina bērnu, ja pat 20 eiro AK nav?

nopirks visu kad būs nauda , ja strādāja oficiāli , ne par minimālo , tad ar to naudu normāli var dzīvot , bērns izmaksā miljonus
16.02.2016 15:26 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
situācija, kad ne vienam, ne otram nav pat 20 eiro.... un bērns?
vai varbūt vīrietis arī par naudu sameloja, ka nav, lai tikai tu pie tām AK netiktu?
16.02.2016 15:28 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Par to ka beidza - to pateica tikai pēc tam. Man bija šoks, asaras, histērija. Teicu, ka es bērnu nepaturēšu (ja iekritīšu) , būs aborts. Viņš teica, ka ja es tā izdarīšu - šķirsimies.

Pamet.
16.02.2016 15:31 |

Reitings 1465
Reģ: 10.02.2016
Nauda ir, bet uz to brīdi vienkārši nebija. Cik var malt tos 20 EUR?
Labi, bija nauda, bet konkretām lietām, nevis vēl papildus izdevumiem. Un mēs nedzīvojam izšķērdīgi,vienkārši šomeness tā sanāca.

Es vēlos bērnu konkrēti no šī vīrieša, nevis no kāda cita. Un es viņu pilnīgi saprotu.
Jā diemžēl esmu laikam par daudz steriotipiska. Jo galvā visu laiku ir bijis viens dzīves modelis - vispirms izglītība (ok man tāda ir ) , pastāvīgs darbs ar pastāvīgiem ieņēmumiem arī ir (tikai nostrādāts bik pa īsu) Gads un divi mēneši. Kāzas un tikai tad mazulis. Nevis otrādi tie pēdējie divi.

Vīrietim arī ir izglītība protams, darbs (nu protams vienīgais mīnuss , ka alga mēdz kavēties) , bet vismaz ir darbs.
Nu ja būs pozitīvs - paturešu protams.
16.02.2016 15:31 |

10 gadi
Reitings 4446
mocheato
ko tu pati jūti pret savu vīrieti šajā sakarā? viss kārtībā?
16.02.2016 15:33 |

10 gadiPatīk
Reitings 4938
Reģ: 31.10.2010
Ja es buutu autores vietaa, tas vecis nevienu vairs gruutu nepataisiitu, jo es taadam vienkaarshi nopleestu olas. Taadam nav jaavairojas.

Autorei - ja neveelies beernu, pie pakaljas ko kaads cits domaa un grib. Abortam naudu noteikti vari aiznjemties no kaada.

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Tu tak neesi normāla! visas tev tādas diskusijas - bāc, sos, ko darīt, viss ir slikti, bet pēc pusstundas sāc dziedāt citu dziesmu - i bērnu grib, i abortu netaisīs, i nauda ir :D
ārstē nervus, lai bērnam normāla māte būtu, nevis kārtējā ...khem, khem

Reitings 15092
Pilnīgi pofig, vai šī tiešām ir patiesība un abstrahējoties no domām par naudu, principiem un visu pārējo, varu pateikt tikai to, ka čalis ir cūka!! Manuprāt, ir absolūti muļķīgi šitā rīkoties! Tikpat zemiski kā dāmītes, kuras speciāli mēdz palikt stāvoklī, lai kādu noturētu... Fui!
16.02.2016 15:35 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Autore pati izklausās pēc bērna kas ceļ sapņu pilis savā pasaulē.
25 gados jau vajadzētu būt vairāk prāta.
16.02.2016 15:38 |

Reitings 217
Reģ: 31.08.2011
Ja plāns no sākuma kāzas un tad bērns, tad ar seksu jānodarbojas pēc kāzām un nav ko dzīvot kopā pirms kāzām.

MR 14 diena nav rādītājs, ka esi palikusi stāvoklī, jo vairāk stresosi, jo lielāku stresu sev uztaisīsu ar MR kavēšanos.

Un labāk taisi HCG analīzes nevis pērc grūtniecības testu.
16.02.2016 15:38 |

10 gadi
Reitings 4446
īstenībā ir gaužām stulbi cept tēmu un baidīties par grūtniecību, bet tai pat laikā atzīt, ka nauda tomēr bija, bet AK vienkārši nenopirki. tev jau pašai priekš sevis ir jāsaprot- kas ir un kas nav svarīgs.
16.02.2016 15:39 |

Reitings 133
Reģ: 12.02.2016
nu dažas te cenšas dzīvot svešu dzīvi.. loses !

Lieliski var saprast, ja nevēlies bērnu līdz 30. Tas ir tipiski karjeristēm , un sievietēm, kuras dzīvē ir ar augstiem mērķiem. Tas ir jārespektē.. Un neiesaku būt kopā ar cilvēku, kurš to nesaprot, savas vēlmes liekot augstāk par Tavām.. Tāds čalis Tevi vienkārši gremdēs ;) Un vilks uz leju. Vienalga ko viņš dara, cik veiksmīgs ir. Tevi viņš sapratis nav.
Tas ir ļoti pretīgi no vīrieša puses. Es iesaku šķirties, tas man šķiet vienīgais normālais risinājums, un turēties kopā tikai ar tiem cilvēkiem, kuri respektē tavas vēlmes, kuri ir noderīgi mērķu sasniegšanai... sāc ar to- atsijā tos, kuri velk tevi uz leju.
Kas attiecās uz grūtniecību- visticamāk tā neiestāsies, bet ja iestāsies, veic abortu nedomājot.
16.02.2016 15:39 |

Reitings 211
Reģ: 29.11.2015
Izklausās, ka ļoti negribi bērnu. Tu esi savā dzīvē svarīgākais cilvēks, un tas, ko tu gribi vai negribi, ir svarīgāk nekā tava vīrieša, priekšnieku vai vecāku iegribas. Un vēl jo mazāk svarīgi ir kosmiešu viedokļi, ka 30 gados kļūt par māti ir par vēlu, un jo agrāk dabū bērnu, jo labāk. Visticamāk stāvoklī tu nebūsi. Bet ja būsi - taisi abortu. Pēc tam sāc lietot ok vai spirāli, lai šādas situācijas neatkārtojas. Un, manuprāt, tev ir ļoti nopietni jāpārdomā, vai ir vērts palikt kopā ar tādu vīrieti. Kurš izdarīs jebko, lai dabūtu savu. Nelietos kontracepciju, izjauks tavus nākotnes plānus un draudēs ar šķiršanos - un viņam vienalga, ka tu to bērnu tagad negribi. Pārim ir vienam otru jāatbalsta, nevis jāgrauj otra dzīve, lai dabūtu labumu sev. Manuprāt, tev ir no viņa jāšķiras. Parasti es esmu par to, ka pie attiecībām jāstrādā un jācīnās, bet šī situācija ir pārāk nopietna, lai pēc tam vienkārši salabtu, it kā nekas nebūtu bijis.
16.02.2016 15:40 |

Reitings 133
+ viss ko Tu saki, ir ļoti pareizi ;) Neklausies šos foruma cilvēkus! Tev ir tikai 25 gadi.. Tev ir tiesības būt seksīgu, skaistu augumu, nepalikt stāvoklī, nepiesiet sevi pie māmiņas ikdienas.
Tici man , cilvēks dzīvo vienu reizi.. Un ja esi skaista, ar šādu raksturu, ka esi pasaules naba! Tici man TU esi! Un ar šādu attieksmi Tu panāksi ļoti daudz. Lai kā tas apkārtējos kaitinātu :D
Turies pie draugiem, kuriem ir finanses, kuri ir ko sasnieguši, kuri ir apritē, ar zināmu vārdu.. Bēdz no tā, kas Tev to liedz !
Esi skaista! Dzīvo kā kaķene.. Neieslīgsti drūmajā māmiņas ikdienā tik ātri! Tev vēl priekšā ir tik daudz skaisti gadi, esot vienai, veiksmīgai. Un tādai .. kura citām kucēm riebjās, bet kuru grib visi čaļi. (l)(l)(l)(l)
16.02.2016 15:44 |

10 gadi
Reitings 4446
. kura citām kucēm riebjās, bet kuru grib visi čaļi.

kur tu šito sakasīji????? :D
16.02.2016 15:45 |

Reitings 133
un tās kuras te ir tās māmiņas super laimīgās.. liek mazu bērniņu bildes, lielās cik tas forši.. WHO CARES???? :D Reāli tas nav nekas foršs. Mazas ambīcijas. Auklēties, audzināt kaut kādu apšaubāma vīrieša sīko :D
Tici man.. Tas nav nekas kruts :D Paskatīsies, paucināsies ar radu sīkajiem bļauriem :D
Un ap 35 pat, varēsi tikt pie savējā, ja būs īstais cilvēks blakus.
16.02.2016 15:48 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Initials B.B. :D :D lasīt māki? kā izrādās autore grib bērnu, par abortu vairs nedomāju un vispār viss viņiem ir lieliski :D
16.02.2016 15:50 |

10 gadi
Reitings 2563
Ja Tev 25 gados ir tik maz smadzeņu šūnu un tāds kukū tad tiešām taisi abortu..nevairojies..tiešām....nevajag
16.02.2016 15:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits