Kā lai neuztraucās? Bail

Reitings 1465
Reģ: 10.02.2016
Sveikas!
Es nespēju vairs klusēt. Pirms četrām dienām bija sekss. Ar savu vīrieti kopā esam vairāk kā 1.5 gadu. No tā - gadu jau dzīvojam kopā. Man - gandrīz 25, viņam - 30. gadi .

Viņš jau sen ''čīkstēja'' ka ļoti vēlās bēbīti. Viņam ļoti patīk bērni - ar tiem var ucināties ilgi. Prot kaut kā atrast kopīgu valodu. Man ir pretēja nostāja - esmu pārāk jauna (es tā uzskatu) lai dzemdētu, jo dzīvē vēl nav nokārtotas dažas lietas - karjera , savs uzņēmums.. tas viss karājās kaut kur astē.

Tad nu tajā liktenīgajā vakarā, protams mans vīrietis beidza manī. Prezervatīvu neizmantojām.
Par to ka beidza - to pateica tikai pēc tam. Man bija šoks, asaras, histērija. Teicu, ka es bērnu nepaturēšu (ja iekritīšu) , būs aborts. Viņš teica, ka ja es tā izdarīšu - šķirsimies.

Bet viņš - mierināja mani un teica, ka sen jau bija laiks bērnam. Un ka tas nav nekas šausmīgs un viņš ļoti vēlās mazuli. Būt tētis. Galu galā viņam ''gadi'' un grib būt jauns tētis.
Un par cik mani nekādīgi ieprieks nebija sanācis mani ''pierunāt'' uz ģimenes pieaugumu, tad izrīkojās šādi.

Man ir panika joprojām. Šķiet viss ir sabrucis - nākotnes plāni, viss. Uztaisīšu testu pēc pāris dienām. Vēl par agru. Ko es sasodīts teikšu saviem vecākiem? Man ir tāds kauns, bāc par to ka meita, kas vienmēr ir bijusi centīga, gājusi pretī saviem mērķiem, īsts paraugbērns - pēkšņi savos teju 25. gados kļūs par mammu. Esmu jauna, nevēlos arī savu augumu čakarēt. Mans ideālais laiks kad kļūt par mammu būtu 30 gados. Ne ātrāk. Bet tik ilgi draugs gaidīt negrib.

Es piedzimu vecākiem, kad viņiem bija 21. gads. Bet tie bija citi laiki, tad vecmeitas skaitījās jau no 22. gadu vecuma.

Es draugam teicu, ka maniem vecākiem viņš pats lai paziņo. Man tas vienkārši nebūs ''iekšās''.
Mani vecāki arī ir sasodīti par jaunu. Viņiem - 47. gadi. Kāds opis, kāda ome???!!! Es to nespēju vnk tā iedomāties. Viņi pucējās, izklaidējās, atpūšās , ceļo pēdējo gadu kopš esmu prom no vecāku mājām.

Tētis man ir stingrs raksturā, ļoti bail to būtu paziņot viņam it īpaši.
Un darbā - uzņēmumā strādāju 1.2 gadus - kad stājos darbā, intervijā uzņēmuma vadītājs teica, ka lai neplānoju bēbi divus gadus vismaz. Es teicu, jā apstiprinoši - es neplānojumu nemaz, man būtiska ir karjera un izglītība.

Un tagad, kad tests (ja uzrādīsies kā pozitīvs) - tad ir autā.
Es vairs nezinu, man ir sasodīti bail. Man bērni ne visai patīk. Es par tiem NEKO nezinu un neinteresējos - jo nav manu interešu lauciņš.

Ko es gribu, es nezinu. Izkratīt sirdi un varbūt nedaudz mierinājuma...
Padomus, kā rīkoties gadījumā ja tests būs pozitīvs. Kā to ''pasniegt'' vecākiem..

Vienreiz kad bijām manu vecāku mājās - panesās kaut kāda tēma par bērniem. Draugs izspļāva, ka es negribot. Mamma smejoties ar joku teica - ''A Tu viņai nejautā, vai viņa grib, vai nē.. )
16.02.2016 14:02 |

Reitings 1465
Reģ: 10.02.2016
Jā. Mainās daudz kas.
Galvenokārt uztvere. Liktenīgā vizīte pie doka un vińas vārdi atvēra man beidzot acis. Un paldies vińai par to. Un mazo gribam mēs ABI. Nevis viens vai otrs. ABI DIVI. Nemaz tik viegli tas nav-pie tiem tikt.
24.02.2018 13:31 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Ja ir interese, varu ieteikt ginekoloģi Rīgā, kura ne vienai vien pazīstamai sievietei ar grūtībām ieņemt bernu, palīdzēja. Specializējas tieši šajā problēmā. Pat te no cosmo meitenes saņēmu lielumlielu paldies ka ieteicu šo dakteri, nu meitene ir mamma.:)
24.02.2018 13:40 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Viņš pateica pēc tam, kāpēc tā rīkojās, uzspiezdams bērnu?
24.02.2018 13:40 |

Reitings 8847
Bet nu izklausās, ka saderat.
24.02.2018 13:43 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Man negribas izklausīties ciniskai, bet ar bērniem ir tāpat kā ar loģistiku - tie ir forši tikai tad, ja nāk īstajā laikā. Ja jūs savam krustdēlam no Ķīnas pasūtāt lego komplektu, lai uzdāvinātu uz Ziemassvētkiem, bet tas atnāk 10. janvārī, būsim godīgi, no tā nav nekāda prieka. Tāpat ar bērniem. Nevajag pārspīlēt. Ir ļoti, ļoti, ļoti maz tādu ģimeņu (šeit es runāju arī par vecvecākiem, ne tikai vecākiem), kuri priecāsies par bērnu jebkurā gadījumā, lai kad tas arī nāktu. No sērijas - 16 gados palika stāvoklī, super, ideāli, izaudzināsim! Tā ka es neredzu ne mazāko pretrunu Mocheato diskusijās. Tad negribēja, tagad grib. Esmu domājusi, ko es darītu, ja uzzinātu, ka esmu neauglīga. Šodien to uzzinot, es turpinātu lietot kontracepciju. Jo ārsti mēdz kļūdīties. Bet es nezinu, vai man būs tikpat kategoriska nostāja, teiksim, pēc 10 gadiem.
24.02.2018 15:16 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Mani īstenībā pārsteidza šī diskusija. Labi, veca, bet fakts kā tāds - daudz žults un vērstu rupjību pret diskusijas autori. Cilvēks forumā toreiz lūdza palīdzību, mēģināja tikt galā ar savām bailēm, nedrošību, bet tā vietā tika norieta, cik stulba, vieglprātīga, tāda dura utt. Ļoti nepatīkami lasīt.
Novēli diskusijas autorei veiksmi ceļā uz vēlamo un nu jau gribēto! :-)
24.02.2018 15:17 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Piekrītu Dzervenes. Daudzas ilggadējās foruma lietotājas ar gadiem ir pieaugušas, pieņēmušās prātā. Ja visām izraktu vecās diskusijas, ne tas vien izlīstu.
24.02.2018 15:21 |

10 gadi
Reitings 4619
Reģ: 29.01.2009
Tulīt bùs 2 gadi pavasarī kā pie tā strādājam (bërna) , bet bez rezultātiem pagaidām. Izmegināts viss iespējamais. Nu gandrīz pa lielam...

Bet interesanti, kas Tev lika pārdomāt, jo tēmai arī 2 gadi?
Ceru, arī, ka pati beidzot esi pieaugusi - ko teiks tētis, ko teiks priekšnieks?
Lai veicas!
24.02.2018 15:36 |

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Pat nepatīkami lasīt diskusijas sākumu, sievietes mēdz būt tik ļaunas..
Katrā ziņā sūtu labas domas un veiksmi, lai tiktu pie mazā brīnumiņa (l)
24.02.2018 15:42 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Mocheato, vari uziet uz tēmas nosūdzēt, un palūgt, lai tēmu izdzēš :)
24.02.2018 16:12 |

Reitings 8847
ar gadiem ir pieaugušas, pieņēmušās prātā

Tad nu būtu cits te scenārijs, lai to varētu attiecināt. :-)
24.02.2018 16:40 |

10 gadi
Reitings 534
Reģ: 30.03.2013
Nu bāāc, kā man besī šitās “gudrās” sievietes, kas pārmet par visu, tad kad redz pašām kko vajag, tad raksta “iztiksim bez uzbraucieniem” utt.
Tas, ka te neviens nezina nevienam īsto vārdu un uzvārdu, neatļauj būt nekrietnām, un uzbraukt diskusijas autorei, ja nav ko ieteikt par tēmu runājot, tad var arī paklusēt, nevis obligāti kaut ko tizlu ierakstīt..
Autore, esi stipra, un sūtu Tev labas domas lai tiktu pie mazā bumbulīša (l) :-)
24.02.2018 17:13 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Īstenībā, murgs.. tiešām cilvēki domā, ka var kaut ko piesaukt vai nepiesaukt? Tb, ja iepriekš bērnu negribēja, tagad grib, tad tā ir pašas vaina, ka nesanāk ieņemt mazuli? Idiotisms vispārākajā pakāpē. Ir pagājuši 2 gadi, pilnīgi normāli, ka cilvēks maina domas. Un tas, ka viņai bija 25, nenozīmē, ka bija jābūt gatavai, bija jāpriecājas vai uzreiz jāgrib...un nenozīmē, ka visu dzīvi negribēs.
Komentāri jau tiešām te izcili, sākot no ierastajām žagatām ...
Vienīgi gan tiešām - vai tu tā piedevi draugam tad? Es laikam būtu ļoti skeptiska par turpmākajām attiecībām, tas tomēr tāds liels solis - būt vecākiem, nebūtu jābūt ar melu un viltu kā meksikāņu seriālos.
BET LAI VEICAS TIKT PIE MAZULĪŠA!
24.02.2018 18:59 |

Reitings 8847
tiešām cilvēki domā, ka var kaut ko piesaukt vai nepiesaukt?

Nu autorei tā sanāk, viņa sapnī redzēja, ka būs izjaukta grūtniecība un ticēja tam, ka tāpēc tas laikam norādor, ka viņai nebūšot bērnu.
24.02.2018 19:04 |

Reitings 8847
24.02.2018 19:06 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Es no šitāda ātri būtu prom.
Nav svarīgi, vai autore vēlāk nonāks pie secinājuma, ka labi vien ir, ka pieteicās (Ja pieteiksies), ar tādu cūku dzīvot kopā nav vērts. Tas nav tas pats, kas viņš uz savu galvu salīmējis istabā zaļas tapetes un, ja nepiepatiksies ar laiku, tās varēs nomainīt. Ar bērnu tā nebūs, to nevarēs atgriezt kā bija - šis ir viens no cilvēku viedokļiem, kas jārespektē, ko vīrietis nedarīja.
Tām, kas rej par kontracepciju - autore minēja, ka lietojuši prezervatīvus un viņa nav pamanījusi, ka šoreiz nebija. Tas tādēļ, ka viņa tam cilvēkam uzticējās. Jūs tiešām neviena neuzticaties savam vīrietim?
24.02.2018 19:56 |

Reitings 8847
Tām, kas rej par kontracepciju - autore minēja, ka lietojuši prezervatīvus un viņa nav pamanījusi, ka šoreiz nebija. Tas tādēļ, ka viņa tam cilvēkam uzticējās. Jūs tiešām neviena neuzticaties savam vīrietim?

Rakstīts taču:
Tad nu tajā liktenīgajā vakarā, protams mans vīrietis beidza manī. Prezervatīvu neizmantojām.
Par to ka beidza - to pateica tikai pēc tam.

Un kurš to izdomāja, ka es it kā nebiju pamanījusi, ka viņš manī beidza? Es to pamanīju, redzēju ka nu slapjš.. un tad viņš pateica.

Tātad pārtraukto piekopa no tā var saprast, kuru vīrietis izdomāja uz savu galvu šoreiz nepārtraukt. Un tad viņa teica, ka AK naudas nebija un vispār nekādu ķīmiju neatbalsta, tikai labi ja oglīti var iedzert.
24.02.2018 20:14 |

Reitings 109
Reģ: 29.10.2017
Nevēlos jaukties svešās attiecībās, bet ir ļoti daudz variantu, kur vīrietis var beigt, ja neizvelk? :-D
24.02.2018 20:25 |

Reitings 8847
Kuma, nuuu varbūt jāliek lietā iztēle, ja ar loģiku nevar nekur citur. :D
24.02.2018 21:58 |

Reitings 109
Reģ: 29.10.2017
Duujaa, mazums nebeidza vispār. :-D
24.02.2018 22:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits