Kā lai neuztraucās? Bail

Reitings 1465
Reģ: 10.02.2016
Sveikas!
Es nespēju vairs klusēt. Pirms četrām dienām bija sekss. Ar savu vīrieti kopā esam vairāk kā 1.5 gadu. No tā - gadu jau dzīvojam kopā. Man - gandrīz 25, viņam - 30. gadi .

Viņš jau sen ''čīkstēja'' ka ļoti vēlās bēbīti. Viņam ļoti patīk bērni - ar tiem var ucināties ilgi. Prot kaut kā atrast kopīgu valodu. Man ir pretēja nostāja - esmu pārāk jauna (es tā uzskatu) lai dzemdētu, jo dzīvē vēl nav nokārtotas dažas lietas - karjera , savs uzņēmums.. tas viss karājās kaut kur astē.

Tad nu tajā liktenīgajā vakarā, protams mans vīrietis beidza manī. Prezervatīvu neizmantojām.
Par to ka beidza - to pateica tikai pēc tam. Man bija šoks, asaras, histērija. Teicu, ka es bērnu nepaturēšu (ja iekritīšu) , būs aborts. Viņš teica, ka ja es tā izdarīšu - šķirsimies.

Bet viņš - mierināja mani un teica, ka sen jau bija laiks bērnam. Un ka tas nav nekas šausmīgs un viņš ļoti vēlās mazuli. Būt tētis. Galu galā viņam ''gadi'' un grib būt jauns tētis.
Un par cik mani nekādīgi ieprieks nebija sanācis mani ''pierunāt'' uz ģimenes pieaugumu, tad izrīkojās šādi.

Man ir panika joprojām. Šķiet viss ir sabrucis - nākotnes plāni, viss. Uztaisīšu testu pēc pāris dienām. Vēl par agru. Ko es sasodīts teikšu saviem vecākiem? Man ir tāds kauns, bāc par to ka meita, kas vienmēr ir bijusi centīga, gājusi pretī saviem mērķiem, īsts paraugbērns - pēkšņi savos teju 25. gados kļūs par mammu. Esmu jauna, nevēlos arī savu augumu čakarēt. Mans ideālais laiks kad kļūt par mammu būtu 30 gados. Ne ātrāk. Bet tik ilgi draugs gaidīt negrib.

Es piedzimu vecākiem, kad viņiem bija 21. gads. Bet tie bija citi laiki, tad vecmeitas skaitījās jau no 22. gadu vecuma.

Es draugam teicu, ka maniem vecākiem viņš pats lai paziņo. Man tas vienkārši nebūs ''iekšās''.
Mani vecāki arī ir sasodīti par jaunu. Viņiem - 47. gadi. Kāds opis, kāda ome???!!! Es to nespēju vnk tā iedomāties. Viņi pucējās, izklaidējās, atpūšās , ceļo pēdējo gadu kopš esmu prom no vecāku mājām.

Tētis man ir stingrs raksturā, ļoti bail to būtu paziņot viņam it īpaši.
Un darbā - uzņēmumā strādāju 1.2 gadus - kad stājos darbā, intervijā uzņēmuma vadītājs teica, ka lai neplānoju bēbi divus gadus vismaz. Es teicu, jā apstiprinoši - es neplānojumu nemaz, man būtiska ir karjera un izglītība.

Un tagad, kad tests (ja uzrādīsies kā pozitīvs) - tad ir autā.
Es vairs nezinu, man ir sasodīti bail. Man bērni ne visai patīk. Es par tiem NEKO nezinu un neinteresējos - jo nav manu interešu lauciņš.

Ko es gribu, es nezinu. Izkratīt sirdi un varbūt nedaudz mierinājuma...
Padomus, kā rīkoties gadījumā ja tests būs pozitīvs. Kā to ''pasniegt'' vecākiem..

Vienreiz kad bijām manu vecāku mājās - panesās kaut kāda tēma par bērniem. Draugs izspļāva, ka es negribot. Mamma smejoties ar joku teica - ''A Tu viņai nejautā, vai viņa grib, vai nē.. )
16.02.2016 14:02 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Tas kuras uztraucas pa 25 gadiem un paliksanu stavokli deretu pakluset. Jaa it ka nav nekas traks, bet ir svarigi lai autore vai jebkura sieviete pati velas bernu. Nu nevar visas but maates un vai ir jega dzemdet ""negribetu "" bernu,lai pec tam atgrustu to bernu?? Bernam ir jabut gribetam vai vismaz velamam ja nu iekrit. Galu gala berns cietis velak, ja autore teiks piedzima tikai tapec ka tavs tevs gribeja, bet es nee.
16.02.2016 21:52 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Nu jā - palasot diskusijas, tiešām var redzēt, cik ideālas un cieņas pilnas attiecības tās ir.. :-/ Un beigās visas padomdevējas ir tās sliktās, jo tomēr viss esot ideāli, ideālais vīrietis, un neviena neko nesaprot, tagad jau arī bērnu grib un viss forši :-P
16.02.2016 22:57 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Nu bet ja ideāls vīrietis, tad jau jādzemdē!

Es 100% piekrītu MADasaHATTER. Lai ko arī neteiktu gudrās "ekspertes", ja sieviete bērnu nevēlas, tas ir pilnīgi vienalga, vai viņai ir 15, 25, 35 vai 45 gadi, vai viņai ir Ferrari un Aston Martin, villa un 10 miljoni kontā - bērnu viņa nemīlēs. Un bērns būs nelaimīgs. Es to neteiktu, ja man tuvas, patiešām tuvas radinieces nebūtu pateikušas "vēlos, kaut būtu uztaisījusi abortu".
16.02.2016 23:18 |

Reitings 421
Reģ: 18.11.2015
Daenerys1 tā gluži nav, es kad uzzināju ka esmu stāvoklī ,bernu negribēju. bet tagad mana dzīve pilnīgi nebūtu iedomajama bez meitiņas!
16.02.2016 23:28 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Vajadzēja sākt ar AK iedzeršanu. Bet ja iegrābies uztaisi abortu čalim aiz muguras, neko nesaki un āmen.
16.02.2016 23:38 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Dari tā kā pati uzskati par pareizu.:-) Pilnīgi normāli ja 25 gados vēl nejūties gatava sīkajam. Loti daudzi pat 40 gados tiem nav gatavi. Ja vīrietis tevi patiešām mīl vinš atbalstīs tevi lai un jūs spēsiet rast kompromisu.
17.02.2016 00:02 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Kā jau teicu - Tas, ka viņš vienu reizi tevī beidza, nenozīmē, ka automātiski paliksi stāvoklī. Ja arī tiktu apaugļota olšūna, tā nav garantija grūtniecībai. Ja apaugļotā olšūna neieligzdojas, grūtniecība neiestājas. Daudzas grūtniecības pārtrūkst pirms paredzamajām mēnešreizēm.
17.02.2016 00:29 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Dari tā kā pati uzskati par pareizu. Pilnīgi normāli ja 25 gados vēl nejūties gatava sīkajam. Loti daudzi pat 40 gados tiem nav gatav

Droši vien ir cilvēki kas 60 gados tam nav gatavi.

Kā tad tam var būt gatavs ? Piedzims briesmīgais bērns un iznīcinās visu tavu dzīvi :-D:-D
17.02.2016 08:39 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Dionysus Ir cilvēki kas vienkārši nevēlas bērnus. Un daudziem tas arī iznīcinātu vinu dzīves. Cilvēki ir dažādi, nevisi vēlas vai ir radīti gimenes dzīvei.
17.02.2016 09:15 |

Reitings 3647
Dionysus Ir cilvēki kas vienkārši nevēlas bērnus. Un daudziem tas arī iznīcinātu vinu dzīves. Cilvēki ir dažādi, nevisi vēlas vai ir radīti gimenes dzīvei.

Šajā situācijā tam ir domāta AK. Ja viņa nevēlējās to lietot, tad viņa uzņēmās risku.
Ja vispār negrib bērnus, tad vajag nosiet olvadus.
17.02.2016 10:16 |

Reitings 3551

Es saprotu ka ir cilvēki kuri galīgi nevēlās bērnus. Ir taču sterilizācijas iespējas ???
Labāk to izdarīt nekā nomirt no bailēm ka būs bērns.

Šiem cilvēkiem laikam bērns asociējās ar šo:
http://www.imdb.com/list/ls004523052/
17.02.2016 11:13 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Kā tad tam var būt gatavs ? Piedzims briesmīgais bērns un iznīcinās visu tavu dzīvi

šai situācijā nav svarīgi, vai viņa ir/nav gatava bērnam, kāds ir tas piemērotākais vecums bērnam utt., bet gan fakts, ka vīrietis neapspriežoties ar autori grib ietekmēt viņas dzīvi, izlemt viņas vietā
17.02.2016 13:36 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Ko es sasodīts teikšu saviem vecākiem? Man ir tāds kauns, bāc par to ka meita, kas vienmēr ir bijusi centīga, gājusi pretī saviem mērķiem, īsts paraugbērns - pēkšņi savos teju 25. gados kļūs par mammu. Esmu jauna, nevēlos arī savu augumu čakarēt.

Bērns, pieaudz. Komēdija gatavā:-D
17.02.2016 14:10 |

Reitings 3551
šai situācijā nav svarīgi, vai viņa ir/nav gatava bērnam, kāds ir tas piemērotākais vecums bērnam utt., bet gan fakts, ka vīrietis neapspriežoties ar autori grib ietekmēt viņas dzīvi, izlemt viņas vietā

Parasti šādās situācijās, ja paliek stāvoklī, tad 9 mēneši ir pietiekams laiks lai saprastu, ka tas nav pasaules gals un visu varēs izdarīt un sasniegt arī kad būs bērns.

ka vīrietis neapspriežoties ar autori grib ietekmēt viņas dzīvi, izlemt viņas vietā

Bērns būs no abiem un abu dzīvi tas ietekmēs.

Vīrietis vismaz pateica patiesību, nevis ka tas sanāca nejauši.
17.02.2016 14:14 |

10 gadi
Reitings 4446
9 mēneši ir pietiekams laiks lai saprastu, ka tas nav pasaules gals un visu varēs izdarīt un sasniegt arī kad būs bērns.

vai sievietei nav tiesību pašai izlemt, vai viņa maz šobrīd grib šos 9 mēnešus savā dzīvē?

ok, es piekrītu, grūtniecība ir ilgs laiks, var paspēt i pieņemt, i samierināties, i visa velna, bet ne citam cilvēkam tas ir jāizlemj.
Rodas iespaids, ka vīrietis iedomājies, ka ir Dievs. Kā lemšu, tā būs. Stulbi.
17.02.2016 14:19 |

Reitings 3647
vai sievietei nav tiesību pašai izlemt, vai viņa maz šobrīd grib šos 9 mēnešus savā dzīvē?

Viņa negrib bērnu bet praktizē pārtraukto. Šajā situācijā viņa apzināti uzņemas risku. Ja negribētu bērnus - izmantotu kontracepciju.
Rodas iespaids, ka vīrietis iedomājies, ka ir Dievs. Kā lemšu, tā būs. Stulbi.

Realitātē biežāk notiek pretējais - sieviete izlēma, sieviete palika stāvoklī. Tas ir ļoti reti, kad vīrietis tā rīkojas.
Un, ja viņš būtu pateici "ups, nepaspēju"? Tad tas būtu ok?
17.02.2016 14:32 |

10 gadi
Reitings 4446
raven
manuprāt, tā nedrīkst darīt ne sievietes, ne vīrieši.

un ja viņš tā būtu pateicis, drīzāk jāsaka- samelojis, arī tad tas būtu slikti.
17.02.2016 14:48 |

Reitings 3647
začeits problēma radās nevis tāpēc, ka viņš meloja, bet tāpēc, ka viņa piekrita pārtrauktajam, kas sevī ietver risku palikt stāvoklī. Ja viņa negribēja, lai iestājas grūtniecība, VAJADZĒJA IZSARGĀTIES.
17.02.2016 14:51 |

Reitings 3551

Tas ir jāizlemj abiem jo tomēr, bērns tikai no sievietes nerodas. Var jau būt ka tu esi radusies no viena cilvēka.

bet ne citam cilvēkam tas ir jāizlemj.

Māte ir māte, bet tēvs ir "cits cilvēks"
17.02.2016 14:53 |

10 gadi
Reitings 4446
Māte ir māte, bet tēvs ir "cits cilvēks"

vai tavuprāt, vīrietis kļūst par grūtnieci un uz savas ādas izdzīvo šos 9 mēnešus?
man tu vari neatbildēt, tavs domu gājiens jau sen ir skaidrs.
17.02.2016 15:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits