Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Osteopāts

Reitings 1052
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! ;-)

Tā kā pāris gadus šajā forumā nav apspriesta šī tēma, gribēju to pacelt. Varbūt uzradušās jaunas meitenes, kam ir ko teikt par šo jautājumu :)

Vai esat pašas apmeklējušas osteopātu vai vedušas savu mazuli? Vai ir bijuši kādi uzlabojumi? Jo tas tomēr nav lēts prieks. Un es īsti nevaru saprast vai tas strādā vai ne.
16.02.2016 12:51 |

Reitings 1052
Papildinot - pati nesen biju. Pēc fizioterapeita ieteikuma vedu mazuli, kam tonusiņš plecos un kājiņās. Pie reizes apskatīja arī mani. Mazulim teica, ka jāskatās kā viss attīstās, varbūt, ka vairs jānāk nebūs. Bet man teica, ka vajadzētu atnākt vēl, ka man ķermenim asimetrija.

Pati vizīte tāda interesanta. Nevaru saprast vai tiešām tādā veidā var cilvēku izārstēt? Kaut kā līdz galam nav tam ticība (t)
16.02.2016 12:54 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Es esmu vienreiz vedusi savu mazo pie osteopāta. Grūti pateikt, vai palēdzēja. Liekas, ka vienkārši pārrauga to posmu, ko es saucu par "nemierīgu". Toreiz man likās, ka mazo vajag aizest un atrādīt, un tā arī darīju. Pēc tam sirds bija mierīga :)
Pati gan neesmu bijusi pie osteopāta, bet pie manuālā terapteita gan. Arī izteiktas ķermeņa asimentrijas dēļ, bet to jau zināju iepriekš bija. Man ļoti laba ārste bija, lika vingot pēc noteiktas sistēmas un tad nākt atrādīties vēl. Principā bija jāiet trešo reizi vēlreiz, bett ... (s)
16.02.2016 13:09 |

Reitings 1052
Paldies par dalīšanos pieredzē :)

Nu man pašai arī mazo vedot bija vairāk tāds sirdsmiera (un ieinteresētības) jautājums, arī tad, ja nekādi dižie uzlabojumi nebūs redzami. Tagad tikai nevaru saprats vai pašai iet sevi dakterēt vai nē, jo varētu savākties smuka summiņa :-O
16.02.2016 13:52 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
daydreamer, no savas pieredzes manuālo terapeitu noteikti ieteiktu. Man tā summa nemaz nelikās tik astronomiska
+ mana draudzene veda meitiņu pie tās pašas dakteres, kur es gāju - un par mazo nav jāmaksā!
16.02.2016 15:28 |

Reitings 1052
Paldies par ieteikumu, painteresēšos par šādu iespēju :)
16.02.2016 16:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits