cau, zinu ka ir jau draudzenu tēmas, bet izdomaju savejoa uztaisīt. no vienas citas draudzenu tēmas, man uzrakstīja maz un domāju būtu labāk, ja es savā tema pastāstīsu jums vairāk par sevim, lai butu interese rakstit man. varbut pec apraksta jus sapratisiet, ka neesmu jums ista draudzene. taatad... mekleju draudzeni, un vislabak lai ta butu ari draudzene dzive, es labprat satiktos.:-) vislabak, ja no vidzemes, jo pati dzivoju Riga. butu vispar feini, ja kada atrastos te no Rigas un uzraxtitu man.(l) bet ja esat no citas Latvijas vietas, tad reķināties, ka es nezinu kā ar jums tikšos, jo neesmu pilngadīga.:-| varu ar jums apspriest visdazadakas temas. vispirms varu likties jums klusa un ne tik atklata, bet kad busu jums kā savēja, tad grutibas kontakteties vispar nebut.:-) jo esmu jautra, mila, aizzstavu savejos!;-) varu jus atbalstit, dot padomus, protu uzklausit. man nepatik vienkarsi sedet uz vietas un garlaikoties, man patik garas pastaigat, vakara pastaigas.(l) man patik jautriba, izklaideties, tuset, atklat jaunas vietas, meklet piedzivojumus, iepazint jaunus cilvekus. neesmu ta kura staiga pa klubiem.;-) patik shoppings, parki, visadas vietas Rigaa. ja tavs vecums ir lidz 18 vai19 gadiem, tad domaju mums nebutu problemu atrast par ko parunat.(l)