Redzu, ka daudzām it kā nekad tā nav bijis. Nezinu gan. Manā kursā un vēlāk draudzeņu lokā šādas situācijas negadījās tikai tām, kuras nebija interesantas vīriešiem. Sirdī viņas cerēja, bet nekad neizdevās. Un tad bija tā, ka viņas teica, ka šādas situācijas viņām nekad nav bijušas, bet sirds dziļumos cerēja, ka reiz notiks.

lielākajā daļā gadījumu puisis vienkārši uzaicina pēc kluba slēgšanas padzert kafiju vai tēju.
Agucis1985 katru sestdienu laikam pamostas ar sāpošu galvu blakus svešam vīrietim
Un gan jau visiem pēc tam pēta fekālijas
Manā kursā un vēlāk draudzeņu lokā šādas situācijas negadījās tikai tām, kuras nebija interesantas vīriešiem.
Man šobrīd ir stabils vīrietis, kurš lieliski apmierina,
Nūuujau. Nosodīt tāds, kam šāds dzīvesstils ir izvēle man nešķiet glīti. Seksu gribēt 'drīkst' tikai vīrieši, un sievietei ļauts iesaist'ties vien 'māja, dārzs ar baltu žogu, vīrs un bars bērniņu' scenārijos, jo teju viss pārējais - balstoties uz cosmo vairākumu - ir lēti un padara par sevi necienošu mauku?
Pati neko neesmu nožēlojusi vai piedzīvojusi autores minētās sajūtas, tomēr vienas nakts skari ar nepazīstamiem vīriešiem nav mans stils. Apetīti rosina vienumu kopums, kur partneris ir kaut nedaudz jāpazīst.
vienkārši pašas nav interesantas čaļiem, pēc viņām vienkārši nav pieprasījuma, lai kā arī gribētos nonākt līdzīgās situācijās.
Esmu pārliecināta, ka lielākā daļa no šeit moralizējošajām, ka autores aprakstītās situācijas ir amorālas, vienkārši pašas nav interesantas čaļiem, pēc viņām vienkārši nav pieprasījuma, lai kā arī gribētos nonākt līdzīgās situācijās.
Ak tās laimīgās sievietes, kas ir dzērumā pārgulējušas ar nepazīstamu vīrieti