man sagribas vinju appreceet
Vēlams kaut kas labāks par "50 Greja nokrāsas"
turklāt 50 shades ir labāk par Raini šajā ziņā, jo tomēr ir vārdi, kas zaudējuši savu aktualitāti.
Novecojušu izteicienu vai vārdu izmantošana iederīgā kontekstā var radīt pat ļoti humoristisku iespaidu
kas vainas 50 shades? valodas krājuma uzlabošanai derēs jebkas.
Te ir viens taads briinums - Shtanks. Uzjautaa vinjam. Katru reizi, kad izlasu vinja aspraatiigos komentaarus man sagribas vinju appreceetun http://cosmo.lv/forums/topic/193206-vai-pirkt-telefonu-no-rokam/?sort=ASC&pnr=2
Nekad dziivee! Es taadaa veidaa tiku pie skaistas samsunga kopijas pa 80eur. Taada aita! Un kas pats smiekliigaakais - paardeveejs bija mans kaiminjsh no blakus podjezda. Cigaans/narkomaans. Aita...Štank, tev ir reāla iespēja apprecēt meiteni, kura par 80 EUR no čigāna nopirka skaistu Samsung šķirnes aitu! :D
Esmu pēdējā laikā pamanījusi, ka es runāju (tas vienkārši nāk pat nemanot) lamuvārdus, dusmās - ej dirst, tad nahuj, ble utt. Kā es varētu atturēties tādus vārdus ikdienā lietot???ღElisabeteღ, iemācies lamāties kādā citiem nesaprotamā valodā! Viņiem tad būs interesantāk. :D
- Kā lai papildina savu vārdu krājumu, jo es īsti nekad nemāku pateikt savu domu, vai arī izstāstīt man ar to ir lielas problēmas sarunvalodā ar cilvēkiem. Idejas?