Stiprais dzimums - pāris dienas pirms kāzām, šāds laiks, un mana āda nav domāta solārijam... Man tā ir krīze, jo saprotu, ka uz spray tan nav prāta darbs tik slapjā laikā iet.
Manuprāt, spray tan nav tik liels bubulis. Neesmu pati mēģinājusi, bet cik lasīts, tad kvalitatīvam spray tan nevajadzētu smērēties. Varbūt pakonsultējies ar šiem https://www.instagram.com/spraytanriga/, es pati kā reiz pavasarī domāju izmēģināt.
Tu pierakstījies uz spray kāzu dienā? :-O varbūt pamēģini tik tagad, lai līdz kāzu dienai viss liekais nomazgājas un paliek tikai tas, kas kārtīgi sasūcies un ir uz palikšanu?
Un spray kāzu dienā noteikti nevajadzētu :-/ vislabāk, ja tas iedegums paspēj vismaz pa nakti iedarboties... no savas pieredzes varu ieteikt bondi sands paštonējošās putas, bet nez vai tik LV ir
Foxgirl - es domāju, ka nevajag riskēt. Kas par to, ka bāla! Bildes tāpat safotošopē tā, ka tas bālums izskatās perfekti labi! Bet kāzu dienā tev noteikti būs make up, kas visu bālumu padarīs ļoti pat skaistu!
man vispār ir iepatikušies paštonējošie līdzekļi. Līdz šim mēģinātie nepaliek pleķaini, krāsa ir dabiska, apģērbu nesmērē un tur kādas 2-3 mazgāšanās reizes. No lietus ar šādu "iedegumu" nav jābaidās. Par spray tan neko nemācēšu pateikt.