Apgāzties nevar, jāklausa norādījumiem. :) Un ir riktīgi forši, emocijas ir super, it īpaši virāžās :D Iesaku!
Ar bobu gan ir nopietnāk, tajā nevar tā iesēsties un laist trasē, tur papildus jāparaksta dokumenti utt.
Es tagad domaaju,vai maneejie mani sovasar nevediis uz so!!!?:-D
Ar gumiju iztureeju-"neaizgaaju ar sirdi",bet nu sis izskataas iespaidiigs!Kaadus gadus atpakal izgaaju bobsleja trasi,bet tas izskatijaas citaadi-nu bija taada sajuuta,ka "ieksas izkritiis!:-D
Izpletni noteikti gribu,bet vai tad nebija jaabrauc uz Lietuvu?!Maneejie jau saka,ja var ar "gumiju",tad ar izpletni buus "pupu mizas",bet nu es nezinu...!Bail ir!!!:-D
Es ar vardi braucu, it kā forši, bet diezgan booooring, man liekas, ka ar vučko varētu būt vēl garlaicīgāk. Ja līdzekļi ļauj, tad jālaiž ar bobu (es domāju to parasto nevis vasaras). :-P
https://www.youtube.com/watch?v=75-gaQw8Po8 - rekur varde (doma tāda - ar galvu pa priekšu un uz vēdera, nu, tjipa kā skeletons), mums tajā dienā bija diezgan slikta trase, varbūt tāpēc tā likās. Kaut gan, paskatoties to vučko video, man joprojām neliekas tur nekas tāds. :-D