Nu man šķiršanās ilga vairākus mēnešus, jo nevarēju pieņemt to, ka nevens no mums nemainīsies tik ļoti, lai mēs varētu laimīgi līdzpastāvēt. Bija nepieciešamas 2 skarbas cosmo diskusijas, vēl nedaudz laika, tad 3 braucieni uz ārzemēm vienatnē un atrasts gredzens, lai es saprastu,ka ir beigas.
Daži vīrieši mēdz būt attiecībās tāpēc, ka tā vajag. Tā ir pieņemts, galvā iedomāta doma, ka jāprecas līdz 27, ka pēc studie beigām jādzīvo kopā - dažādas ilūzijas. Kad sapratu, ka manējais vienkārši grib būt kopā un grib to iedomāto scenāriju, nevis MANI, tas bija punkts.
Es 3 mēnešus izvairījos, ne mīļuma, ne seksa, ne kopīgu lietu plānošanas, kaucu naktīs spilvenā, gāju pie psihoterapeita runāties par to, ka sevi pati necienu, sēdēju darbā līdz 8-9,lai nebūtu jānāk mājās - a viņš gredzenu tikmēr pērk. Un nav tā, ka es nestāstīju, cik slikti jūtos, ka notiekti taisītu abortu, ja paliktu no viņa stāvoklī utt - viņš pirka faking gedzenu. Jebšu tas viņa plāns, tā ideja bija daudz svarīgāka, viņš pat nepamanīja un nesaprata, ka man ir slikti. TAD es sapratu, ka nebūs un beidzu sev darīt pāri.
Bet es noteikti nesaku, ka jāšķiras. Ja kas - es noteikti iesaku risināt, abiem, runāt, censties, mēģināt tik ilgi, kamēr viss izdodas. Var gadīties, ka tev ir nevis beigušās attiecības, bet tikai mazā krīzīte vai kas tāds.