Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Velns, kā lai pierakstis???

Reitings 62
Reģ: 01.02.2016
Zvanu uz kliiniku, saka -operatori aiznjemti gaidiet lidz atbrivosies, td tiek iesleegta reklaama un kāš nost naudu, kaa lai es pierakstos, vai uz to kliiniku Elite es varu aiziet dziivajaa un uz vietas pierakstities? Vai ari tik pa telefonu var?
05.02.2016 17:02 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Par to tev nav jāuztraucas.
05.02.2016 19:59 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Netflixā tu drāzīsi savu Mašu un Dašu. Kā jau vienmēr :-)
05.02.2016 20:02 |

Reitings 126
Reģ: 04.02.2016
Unique- Mazā- ar mani paslēpes labāk neslēpē. Es publicēšu mūsu sarakstes- SEX.el vē

Selīna- Tev nesanāk :-D:-D:-P
05.02.2016 20:03 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Nu davai, publicē..gribēšu redzēt, ko tu tur būsi sadzejojis :D
05.02.2016 20:04 |

Reitings 7827
Un tev liekas, ka tev sanāk? :-D
05.02.2016 20:06 |

Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
Tomy, kas tevi dziivee tik loti grauzh, ka jaaizveeelas sievieshu forums?
pat dasha un masha negrib celt tavu "metamo" augshaa? :-D:-D:-D:-D:-D:-D
05.02.2016 20:08 |

Reitings 126
Selīna- Apmeklēju striptīzklubus,jo neesmu gejs. Atpazīstu draudzenes pēc pupiem, jo neredzu sejas.

Nu ozols man nospieda like. Ko tu esi sasniegusi? 8-)
05.02.2016 20:16 |

Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
kas ir ozols, tomy? es par taadiem nezinu miiloumin
05.02.2016 20:20 |

Reitings 126
Es esmu kā ryanairs
Jo ar māni var aizlidot
Rīgas lidostā
Gatavs tev savu mīlu dot
05.02.2016 20:33 |

Reitings 126
Mīlas Ugunsgrēks- Girts Kesteris
Miljaa uz savām rokām, gatavs nest tevi.
05.02.2016 20:34 |

Reitings 7827
Kas par hjņ? :-D
05.02.2016 21:03 |

Reitings 126
Selīna-
Lamāties tev nepiestāv
Tev piestāv mans loceklis
Savā pzdā kad man stāv.
05.02.2016 21:10 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ja bērnu paturēs, tad ir cerība, ka vismaz bērna dēļ, vismaz skuķis - saņemsies un tiešām kaut ko savā dzīvē mainīs. Būs jāmaina! Ja tiks vaļā no bērna un grūtniecības, tad turpinās dzīvot tikpat bezjēdzīgu dzīvi kā šobrīd. Visas tās runas par saņemšanos un skaisto dzīvi ir un paliks tikai tukša muldēšana, jo nebūs nekādas motivācijas, nekāda stimula, nekādas jēgas kaut ko un jebko mainīt savā ikdienā, ja līdz šim tas netika darīts.

Kopumā gan diskusija vairāk izklausās pēc fantastikas, nevis reāla dzīvesstāsta.

Kā daudzbērnu ģimenē, kurā ir gan māte (mājās vienmēr), gan citi brāļi/māsas un tēvs - autorei bija problēmas ar komunikāciju un baidījās no cilvēkiem? Kā tas iespējams pie tāda cilvēku skaita?... Skolu arī nekad neapmeklēji visus šos gadus? Un kur naudu ņēmi dzerstiņam ik dienu, jo tu tak nestrādāji par tirgotāju un naudas nebija pirms sapazinies ar savu draugu pus gadu atpakaļ?... Karoče, vai nu kāds stāstīt nemāk vai arī fantāzija smagi pieklibo.
05.02.2016 21:15 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Man tikai nav skaidrs, kāda jums darīšana gar cita cilvēka dzīvi?
Jūs naktis negulēsiet, jūs barosiet, jūs pamperus mainīsiet, jūs skolosiet?
Es, piemēram, arī taisītu abortu, lai gan man dzīvē viss ir kārtībā - vīrietis, labs darbs. Cilvēkam ir tiesības nevēlēties bērnus. Un pat visrūpīgāk izvēlētā kontracepcijas metode var pievilt.
Tak dzemdējiet kaut 15 bērnus, ja jau patīk.

EsEmA - aizej uz poliklīniku, pieraksties klātienē uz vizīti pie ārsta. Tālāk jau vienojies ar ārstu par procedūru. Ieteicams to darīt ātri. Jo vēlākā termiņā veiksi abortu, jo lielāks ir komplikāciju risks.
05.02.2016 21:21 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
vienkaarshi rajons taa ir musu dziive

W.T.F?
05.02.2016 23:04 |

Reitings 334
Reģ: 19.11.2014
Man jau liekas, ka lielākā daļa kas te iekomentējušas domā ka tur heroīns tiek lietots diendienā :D marihuāna jau nu nav tā narkotika no kuras cilvēks nevar atteikties :D kārtējo x tiek viss pārspīlēts.

Un vispār vai Jums neliekas, ka meitenei tiešām vajag palīdzību, nevis nosodīt?? Reālu cilvēku, kas var palīdzēt? Kāds uzticības talrunis, or smth? Jūs zinat, kā viņai bija dzīvot agrāk tajās 2 istabās cik tur n'tajiem cilvēkiem? Kapēc meitene nevarēja būt sabiedriska, baidijās runāt (!!!!) ??? Neliekas, ka tur ir bijušas kārtīgas problēmas tajā ģimenītē? m? Visām te tādi ieteikumi... Ja tu nekad dzīvē nēesi juties īsti mīlēts, tu meklē šo mīlestību visur, pieķeries cilvēkiem. Bet tagad viņa kā izskatās ir otrā grāvī - ar puisi, kas lieto šis saucamās narkotikas, negrib bērnu. Kur viņai iet? Varbūt visi 10 vai 11 cilvēki tajās 2 istabās lai dzīvo, ne? Kur arī ir iespējama vardarbība vai vismaz sava veida nospiešana. Kas tur par dzīvi. Un tām kas gudrās dāmas ar aizskarošiem komentāriem brūk virsū - kaut nu jums tā nenotiktu! Zinu meiteni, kas prasija padomu portālā līdzīgā jautājumā, saņēma ļoti skarbus komentàrus un pēctam mēģināja izdarīt pašnàvību. Jo gribot negribot katrs komentārs ko mēs uzrakstam viņai var palikt atmiņā un veicinàt kāda konkrēta lēmuma pieņemšanai. Un piedavām viņai ir tikai 17 !!!!!

Es tev, iesaku vispirms doties pie ginekologa, pēctam kad uzzini kas un kā, aprunājies ar puisi, un vsipār tiešām ieteiktu griezties kādā iestādē vai zvanīt uz uzticības talruni, meklēt palīdzību. Tici man, ja tu vēlies mainīt savu dzīvi, tad tu to vari izdarīt. Lai arī tev puisis un ģimene tevi neatbalstītu, Latvijā ir pietiekoši daudz vietas un cilvēku kuri tevi atbalstīs un palīdzēs izkulties no šīs situàcijas. Galvenais atceries, ka tas ir tavs lēmums, ne tava drauga. Ja viņš gribēs, viņš tevi arī var pamest pēc mēneša, nekad nebūs garants, ka ja tu uztaisīsi abortu jūs dzīvosiet laimīgi visu atlikušo mūžu kopā.
06.02.2016 14:58 |

Reitings 62
Reģ: 01.02.2016
Skatos youtube video, kur meitenes stāsta savu pieredzi par abortiem un visos redzētajos video viņas saka: it was the worst mistake in my life. Ak. Tagad iekritu otrā galējībà - man izlika taro kàrtis, lai cik smieklīgi tas neliktos tās man saka, ka tas, ko šobrīd uzskatu par pareizu (un tā ir bērniņa paturēšana) novedīs mani pie nožēlas, asarām, bezpalīdzības un kļūšu atkariga no citu liidzekljiem - kas beigaas ari muusu attiecibas ar puisi novediis pie šķiršanaas. Ar māti vienkārši parunāju par šo tēmu, nesakot, ka es pati esmu, bet vispaar - kaa butu, ja butu - viņa pateica, ka būtu manis žēl, jo taada noteikti nav dziive kaadu esmu iedomajusies, taču neskatoties uz to mani atbalstiitu. Liekas, ka es tomēr darīšu to sasodīto abortu, sākšu strādāt, vienkārši dariišu visu, lai piepildiitu dziivi savaadaak, lai darbaa, treniņos aizmirstos, lai kaut kā tiktu uz augšu un justos gandariita par saviem pūliņiem. Protams, jāsagaida pirmdiena un ārsta apmeklējums, kas arī būs diezgan noteicošs faktors.
06.02.2016 15:27 |

Reitings 213
Reģ: 25.11.2015
Neticu. Neviens normaals bariga nestaastiis forumaa, ka tirgo. Tur jaabuut vai nu iipashi dumjai, vai arii teema ir feiks. Ja uz sekundi iedomaajamies, ka pirmais variants ir iistais, tad miiljaa meitene - taisi abortu. Kas tur ko shaubiities?? Protams, ka tu nozheelosi visu savu dziivi to, ko izdariiji. Bet ja tu ieseediisies? Un beebis piedzims cietumaa? Taa buus labaak?
06.02.2016 15:40 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
tev ir 9 mēneši laika, lai to minimumu nodrošinātu. tagad viss fb ir pilns ar to, ka par lētām naudiņām var nopirkt bērniem pilnīgi visu, tādā situācijā būs vienalga - jauns vai lietots.

un 9 mēnešu laikā var ļoti mainīt dzīvi, padomā par to. tu jau nesmēķē, nelieto, tātad apziņā nevēlies traumēt šo bērnu. puisim būs 21, protams, ka viņam bail no tās atbildības, bet ja tiešām būs īstais, tad tevi nekad nepametīs, kaut vai plika un nabaga ar bērnu uz rokām, bet darīs visu, lai abiem sniegtu visu nepieciešamo.

bet ja tomēr veiksi abortu, neko nepārmetu. tā galu galā ir katra paša izvēle.
06.02.2016 16:00 |

Reitings 128
Reģ: 29.01.2009
Jēziņ, ja tas viss ir taisnība, tad es sliecos par to, ka nevajag tagad autorei bērnu. Vispirms jātiek ar savu dzīvi galā un šeit nav tas gadījums, kad nevar būt nekad 100% gatava bērnam.. Šeit ir pavisam traka situācija. Arī es veicu 14 gados abortu un nenožēloju, jo zinu ka tad nespētu tam bēŗnam neko dot. Lai gan materiali varētu nodrošināt, tad morāli tam vispār nebiju gatava. Un šeit man liekas ir tāpat, izkulties materiālā ziņā jau vienmēr var, bet vai meitene spēs tieši emocionālā ziņā tikt galā..
08.02.2016 17:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits