Velns, kā lai pierakstis???

Reitings 62
Reģ: 01.02.2016
Zvanu uz kliiniku, saka -operatori aiznjemti gaidiet lidz atbrivosies, td tiek iesleegta reklaama un kāš nost naudu, kaa lai es pierakstos, vai uz to kliiniku Elite es varu aiziet dziivajaa un uz vietas pierakstities? Vai ari tik pa telefonu var?
05.02.2016 17:02 |

Reitings 351
Reģ: 27.11.2015
Bet es tev teikšu tā no savas pieredzes bērnam ir vienalga vai viņš dzīvo 1 istaba vai savrupmājā, viņam ir vienalga cik tev naudas makā, viņam ir svarīgi primārās lietas paēst kur gulēt tīrs pampers mātes mīlestība un siltums ! Un tiesam ir piemēri kad nepilngadīgā meitene dzemdē bērnu un kamēr bērna mātei paliks 18 gadi uz to laiku bērns tiek rakstīts uz piemēram bērna vecmātes vārda un tiek galā! Un dzīvo labi tikai tas ir jāgrib!
Protams tev jau tagad sāk izskatīties ka tev ja tu izdomāsi atstāt bērniņu tad būs jāizvēlas starp bērnu un vīrieti!
05.02.2016 18:00 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Tu no sirds vari teikt, ka tas ir vīrietis, ar ko Tu vēlētos pavadīt visu dzīvi?

Nu - es nezinu, reti kurš 17 gados ir kko mega - super sasniedzis dzīvē (t) Mana kl - biedrene, draudzene, arī vidusskolas laikā dzmedēja - 12. klasē, eksāmenu laikā. Kgan vīrietis mēģināja atrunāt, lai taisa abortu, jo - kas tad tas par vecumu. Neuztaisīja, jo parunāja ar mammu, tēvu, kas teica, ka, lai ko izlems, viņu atblastīs, pastāstīja visus par un pret. Protams, lēmums bija meitenes ziņā. Šobrīd situācija tāda, ka čalis nodzēries, ar īstajiem cilvēkiem kopā. Viņa tagad, kad jau 10 gadi pagājuši - ļoti veiksmīga sieviete, ar savu uzņēmumu, precējusies, tagad gaida otro bērnu.
Tu tiešām vēlies pavadīt visu savu dzīvi ar čali, kas ir ar tādām atkarībām? :-/ Es nenosodu neko, ne situāciju, ne Tavu lēmumu, bet.. Ja saki, ka gribi paturēt bērnu. Nu - Tu neesi viena, tici man, mamma Tevi atbalstīs arī tad, ja esi no viņas ilgstoši novērsusies.. Manuprāt, Tu mekē atbalstu pie tā vienīgā, kas, pēc Tavām domām, Tev ir vienīgas tuvais.. :-/
Un, varu teikt - arī ginekoloģe Tev palīdzēs tikt skaidrībā ar situāciju. Nebaidies meklēt palīdzību.
05.02.2016 18:04 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
EsEmA Kāpēc tu nevērsies pēc palīdzības pie vecākiem?
05.02.2016 18:05 |

Reitings 62
Sisely, jaa - es vinu mīlu un to es varu droši teikt. Es gribu ar viņu pavadiit naakotni, atbalstit vinju. Jus saprotiet, viņa maatei ir veezis - viņa driz nomirs - dziivoklis, kas it ka pieder viņai ir viņas bet tur tūkstošu apmeeraa kaut kas atmaksats, tadelj paardot dzivokli nevar. Puisi iespejams februara beigas atlaidis, jo darba ligums nkslegts tik lidz februara beigaam un ir parak daudz cilveku, kaa mes pec tam dzivosim? Vecaaki man pashi ir rsdijushi daudzbernu ģimeni un kopaa 9 cilveki dzivo 2 mazas istabaas + dusha ir koridorii un maza virtuve. Kaa vinji spes paliidzet ar liidzekljiem ja maate nestradaa vispaar. Dziivo tur visi no teeva algas un omite ar kaut ko ik pa laikam palidz, butibaa visi ir paeedushi, apģeerbti - nav, protams, nekadas ekstras, bet viss kaartibaa. Tomer viņi nav laimigi pilnibaa, jo dzivee neko nav sasnieguši - teevs visu muuzhu straadaa vienaa darba vietaa - maate tikai pa maajam auklee beernus - mazaakajam 3 gadi. Pabeigusi mamma 12.klasi un viss
05.02.2016 18:14 |

Reitings 62
* kaut kas nav atmakstaats
05.02.2016 18:15 |

Reitings 16
Reģ: 03.02.2016
Nu ziņu, sekoju līdz un viss ko varu secināt tas tavs "draugs" ir pretīgs cilvēks kam par tevi vienalga un kurš domā tikai par sevi. Meitēn, uzmet viņam un ej atpakaļ pie mammas! Neesi zoss! Nemīl viņš tevi. Visticamāk ka ir kopā jo tu viņam dod un tā ir ērtāk. Kā var tādas lietas teikt sievietei kas gaida mazo no viņa!? Ej neatskatoties un pēc 2 gadiem kad mazais būs dārziņā un pati varēsi strādāt, varēsi pateikties augstākajiem spēkiem ka neesi kopā ar to bomāru.
Tiešām neesi zoss, tiešām domā ka viņš tevi kādreiz apprecēs? Tev ir 17 (!) gadi. Nevis 47, atradīsi citu. Tad kad izšķirsies ar šo lopu nožēlos visu mūžu, it īpaši ja kaut sekundi esi domājusi ka gribi mazo. Tā ir daļa Tevis un tikai Tu vari izlemt. Ja mazais ir pieteicies, tātad Tu esi gatava.
Mana vecmāmiņa manu mammu dzemdēja 17 gados, viņas mamma palīdzēja cik varēja un nu jau viņa dzīvo ASV un strādā par medmāsu.
05.02.2016 18:16 |

Reitings 62
Tas ir tas, ko negrib mans puisis, ka salaužam dziivi sev un nedodam nekaadas nakotnes iespejas un veelaak bernam paaugoties gribeesies jaunas dreebes, rotaljlietas - bet mes varesim iedot kaut ko, kas jau lietots, kas vinjam nepatiik, vai taada nabadziiba kaadam radiis prieku? Muļķiigaakais tas, ka ja es uztaisisu abortu es ieniidishu gan sevi, gan vinju. Un treshaa jau vairs nebuus
05.02.2016 18:19 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Nav ko šitādas blozgas vispār. Sorry, bet taisi vien abortu. Būs vien bēda bērnam,jo tēvam poh, māte Latviešu Cietēja u.t.t., bērnu vainosi visās likstās, nav ko dumjiem dzemdēt~!
05.02.2016 18:20 |

Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
saakumaa likaas, ka pati nemaz neveelies beernu, bet , tagad lasot, viedoklis mainiiijaas un gribas teikt, ja tu shaubies un tomeer apsver iespeeju patureet, tad varbuut labaak klausi savai sirdsbalsij?! es tieshaam nezinu, bet ja kaut ko grib, tad var vnm.

vai naudu tev draugs dos, ja veiksi abortu?
05.02.2016 18:20 |

Reitings 62
Es gan domaaju, ka miil, tikai vinju uztrauc muusu naakotne
05.02.2016 18:21 |

Reitings 62
Jaa, abortam naudu dos. Bet par iespeeju apsveert patureet mazo viņš, šķiet, ka pat domaat negrib. Jo es viņam tieši jautaaju- ja es beernu paturu, tad katrs ejam savu celju un ciinamies katrs par sevi, viņš neteica ne jaa, ne nee, aciimredzot nezin kaa riikosies
05.02.2016 18:24 |

Reitings 1138
ehh, es nezinu, viss ir tavaas rokaas, varbuut izrunaajaties peedeejo reizi kaartiigi? jo, piedod, bet , ja chalis apsver iespeeju aiziet no tevis, ja mazo patureetu, tad miilsetiiba tur nekaada nav, ja miili, tad ciinies liidz galam, bet ja vins ir gatavs padoties, tad nuu, apdomaa, vai tieshaam ir veeerts pavadiit savu dziivi ja vins tomer tevi nemil..
05.02.2016 18:26 |

Reitings 62
Droši vien viņš ir pārliecinats, ka to dariishu, jo vienmer visaa vinju klausu, jo parasti viņa viedoklis ir bijis pareizaaks un viss ir gaajis tikai uz augšu - bet šoreiz paklausot izdsriisu šausmigu kljuudu, kuru nevelos pieljaut.
05.02.2016 18:27 |

Reitings 1325
Reģ: 10.08.2015
Jā, apstākļi un vecums varbūt nav tas labākais variants bērna laišanai pasaulē, bet vai tu vari būt pārliecināta, ka nākotne būs diži labākās krāsās? Viņš saka, kad būs labs darbs, dzīvoklis, mašīna utt, tad varētu domāt par bērniem, bet tajā pašā laikā ar narkotikām niekojaties. Ar šādu dzīves virzienu pie nekādiem labākiem apstākļiem tāpat netikt.
05.02.2016 18:27 |

Reitings 16
Reģ: 03.02.2016
Tak cik var teikt, lai Tavs "puisis" iet nah**! Pats lūzeris un velk sev līdzi vēl vienu, lai nebūtu vienīgais idiots. Līdzatkarība ne attiecības. Nemīl viņš Tevi un pliku seksu varēsi dabūt arī no kāda cita. Ja paliksi ar šito kadru ko domā sasniegt? Kādi sasniegumi? Tu vispār vidusskolā ej? Jā nē, tad tiešām pa taisno pie mammas un palūdz lai palīdz pieskatīt mazo kamēr mācies. Pametīsi to cūku, pabeigsi skolu un tad varēsi runāt par mistiskiem sasniegumiem.
Daudzi kam ir "normāla" dzīve šos tekstus par sasniegumiem kā attaisnojumu ka nav bērnu murmulē savos 25 gados ar 7 gadu stabilām attiecībām. Un zini kas notiek? Pēkšņi izšķiras un izrādās ka tomēr ir īstais laiks bērniem, tikai cilvēks nebija īstais blakus.
05.02.2016 18:28 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Ja pareizi sapratu, Tu izvelējies dzīvi ar savu čali - alkoholiķi, narkomānu, lai nebūtu tajā situācijā, ka dzīvo kopā ar 9 cilvēkiem.
Protams, tas ir ļoti, ļoti grūti, ne privātā telpa, nekas. Bet - tajā pašā laikā saprotu, ka mamma Tevi mīl, un tā esi Tu, kas esi viņu atstūmusi.
Tev tiešām ir svarīgāks draugs - narkomāns, tik savu ilūziju dēļ, darīt to, ko viņš saka, utt.. kā, piemēram, padzīvot laiku pie mammas, beigt skolu, atrast darbu - tad jau Tu pati varēsi bērnam nodrošināt to, ko vajag. Es vispār nevaru lasīt tekstu, ka vēlies bērnu, bet draugs negrib, un tpc jātaisa abortu.. Kas tas ir ar draugu un mīļoto vīrieti?? :-/
Ja godīgi, viss, k oes ieteiktu, ir parunāt ar mammu. Tici man, viņa Tevi mīl, nesaktoties ne uz ko - īpaši jau pēc Tava stāstītā. Ja nevļies dzīvi ar narkomānu-alkoholiķi.. Tu vari tikt no tā ārā, un būt laimīga māte un sieviete :-) Protams, ja vēlies tādu dzīvi - cita runa.
05.02.2016 18:29 |

Reitings 1138
kaa arii, vai tu vari teikt ka taa dziive vispaar ar vinju uzlabojas?
05.02.2016 18:29 |

Reitings 62
Es parunaasu, protams, ari ar vinja mammu parunaashu. Kliinika jau atzvanija pirmdien 13:30 brauksu turp, uzzinaashu kas un kaa
05.02.2016 18:31 |

Reitings 1138
parunaa ar savu mammu shodien pat, tev tomeer ir triis dienais, lai pilniibaa mainiitu savu dziivii!!!!! varbuut tieshi shim vajadzeeja notikt, lai tu saprastu, kas tev ir dziivee svariigs, patiess, ko tu pati veelies sasniegt!!!
05.02.2016 18:33 |

Reitings 62
Maacos vidusskolaa- 10. Klase. Un par narkotikaam, tagad saprotu, ka tas vispar aizies otraja plaanaa, es tas varu ari nelietot, neesmu atkariiga vienkarshi mes taa atpuushamies un pelnam naudu.
05.02.2016 18:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits