Tu no sirds vari teikt, ka tas ir vīrietis, ar ko Tu vēlētos pavadīt visu dzīvi?
Nu - es nezinu, reti kurš 17 gados ir kko mega - super sasniedzis dzīvē (t) Mana kl - biedrene, draudzene, arī vidusskolas laikā dzmedēja - 12. klasē, eksāmenu laikā. Kgan vīrietis mēģināja atrunāt, lai taisa abortu, jo - kas tad tas par vecumu. Neuztaisīja, jo parunāja ar mammu, tēvu, kas teica, ka, lai ko izlems, viņu atblastīs, pastāstīja visus par un pret. Protams, lēmums bija meitenes ziņā. Šobrīd situācija tāda, ka čalis nodzēries, ar īstajiem cilvēkiem kopā. Viņa tagad, kad jau 10 gadi pagājuši - ļoti veiksmīga sieviete, ar savu uzņēmumu, precējusies, tagad gaida otro bērnu.
Tu tiešām vēlies pavadīt visu savu dzīvi ar čali, kas ir ar tādām atkarībām? :-/ Es nenosodu neko, ne situāciju, ne Tavu lēmumu, bet.. Ja saki, ka gribi paturēt bērnu. Nu - Tu neesi viena, tici man, mamma Tevi atbalstīs arī tad, ja esi no viņas ilgstoši novērsusies.. Manuprāt, Tu mekē atbalstu pie tā vienīgā, kas, pēc Tavām domām, Tev ir vienīgas tuvais.. :-/
Un, varu teikt - arī ginekoloģe Tev palīdzēs tikt skaidrībā ar situāciju. Nebaidies meklēt palīdzību.