Man jau liekas, ka lielākā daļa kas te iekomentējušas domā ka tur heroīns tiek lietots diendienā :D marihuāna jau nu nav tā narkotika no kuras cilvēks nevar atteikties :D kārtējo x tiek viss pārspīlēts.
Un vispār vai Jums neliekas, ka meitenei tiešām vajag palīdzību, nevis nosodīt?? Reālu cilvēku, kas var palīdzēt? Kāds uzticības talrunis, or smth? Jūs zinat, kā viņai bija dzīvot agrāk tajās 2 istabās cik tur n'tajiem cilvēkiem? Kapēc meitene nevarēja būt sabiedriska, baidijās runāt (!!!!) ??? Neliekas, ka tur ir bijušas kārtīgas problēmas tajā ģimenītē? m? Visām te tādi ieteikumi... Ja tu nekad dzīvē nēesi juties īsti mīlēts, tu meklē šo mīlestību visur, pieķeries cilvēkiem. Bet tagad viņa kā izskatās ir otrā grāvī - ar puisi, kas lieto šis saucamās narkotikas, negrib bērnu. Kur viņai iet? Varbūt visi 10 vai 11 cilvēki tajās 2 istabās lai dzīvo, ne? Kur arī ir iespējama vardarbība vai vismaz sava veida nospiešana. Kas tur par dzīvi. Un tām kas gudrās dāmas ar aizskarošiem komentāriem brūk virsū - kaut nu jums tā nenotiktu! Zinu meiteni, kas prasija padomu portālā līdzīgā jautājumā, saņēma ļoti skarbus komentàrus un pēctam mēģināja izdarīt pašnàvību. Jo gribot negribot katrs komentārs ko mēs uzrakstam viņai var palikt atmiņā un veicinàt kāda konkrēta lēmuma pieņemšanai. Un piedavām viņai ir tikai 17 !!!!!
Es tev, iesaku vispirms doties pie ginekologa, pēctam kad uzzini kas un kā, aprunājies ar puisi, un vsipār tiešām ieteiktu griezties kādā iestādē vai zvanīt uz uzticības talruni, meklēt palīdzību. Tici man, ja tu vēlies mainīt savu dzīvi, tad tu to vari izdarīt. Lai arī tev puisis un ģimene tevi neatbalstītu, Latvijā ir pietiekoši daudz vietas un cilvēku kuri tevi atbalstīs un palīdzēs izkulties no šīs situàcijas. Galvenais atceries, ka tas ir tavs lēmums, ne tava drauga. Ja viņš gribēs, viņš tevi arī var pamest pēc mēneša, nekad nebūs garants, ka ja tu uztaisīsi abortu jūs dzīvosiet laimīgi visu atlikušo mūžu kopā.