Neons tas , ka tev viegli gaajis , nenozimee , ka citaam ir arii kaa shkaudiens . Citaam arii gruutnieciiba noris smagi un baidaas lieku reizi palekties . Nemetiisim te visus vienaa maisaa .
Man skumiigi vairaak paliek par tiem stabiliem paariem , kuri gadiem censhaas , ir veseli , bet kaa nav taa nav . Bet taadaam mazgadiigaam losiiteem viss aatri sanaak . |-)
Man liekas , ka informaacijas ir tieshi vairaak kaa vajadzeetu . Atceros savu 4 . klasi , jau tad meitenes kjikinaaja un viena otrai jautaaja " vai zini , kam domaats prezervatiivs ? " Un taa , kura mulsa , to izsmeeja . Un veel taas nepaartrauktaas runas , kursh savus vecaakus sadzirdeeja (t) Tas notiek jau 4-5 . klasee .
Iemesls tam visam ir sabiedriibas , vienaudzu spiediens paklauties tam , ka visu jaadara peec iespeejas agraak , tad tu esi pieaudzis un kruts . Ja neieklaujies , tevi apsmej un uztver par beernishkiigu .
Man liekas , ka vecaakiem ir vairaak jaaudzina savos beernos stingru raksturu un nebaidiities buut tas , kas tu esi.