Tie dzemdību video - galīgi lieka padarīšana jebkuram cilvēkam, jebkurā vecumā. Mani māte savulaik "biedēja" ar dzemdībām. Patiesībā vnk stāstīja, cik tas bija drausmīgi, kā vin kliegusi, kādi ārsti bija vienaldzīgi utt. Un, kad paliku stāvoklī - viņa mani tā žēloja, ak, es nabadzīte, kas mani sagaida, vai, vai, vai!... Mans secinājums? Nekad savu meitu nebiedēšu ar dzemdībām. Mūsdienās, kad ir pieejams EA, komforts, pat vīrs blakus (ja ir vēlēšanās), atbalsts no visam pusēm, dzemdībās ir tīrais nieks! Nopietni. Pēc divām dzemdībām, esmu nonākusi pie secinājuma, ka tās vispār ir tāāāādas pupu mizas!!! Nesaprotu vairs, ko sievietes (kuras nav dzemdējušas) no tā tik nenormāli baidās, jo tas tiešām, tiešām nav nekas traks... Daudz trakāk ir pēc tam audzināt bērnu un morāli atbildēt par visām viņa izdarībām un pārdzīvot par visām neveiksmēm. Tā ka - bērniem skolās nevis dzemdību video jārāda, bet jāstāsta, ko nozīmē būt par vecākiem, ko nozīmē sex bez gatavības uzņemties atbildību, ko nozīmē sex un grūtniecība dzērumā, narkotiku iespaidā, ar STS utt.