No answer

Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Sveikas.
Nezinu ko domaat.
Viirietis parasti pirmais uzsaak vienmeer (vienmeer!) sarunu,uzrakstiija man sms,kaa iet ko dari, es atbildu, vinjhs atbild peec divaam stundaam, es atkal atbildu un vinjsh neko jau otro dienu neatbild. Vinjsh taa parasti nekad nav dariijis, vienmeer notur sarunu. Ko dariitu juus?
04.02.2016 17:41 |

Reitings 65
Reģ: 08.01.2016
Es atkal nesaprotu to lietu, ka puisim vienmēr ir jāraksta pirmajam - es nerakstīšu :-D kā puisis var zināt, ka tev arī ir interese par viņu, ja tu tikvien to dari kā gaidi , lai viņš uzraksta pirmais?
04.02.2016 22:23 |

Reitings 128
Reģ: 28.12.2015
Tur laikam sarunām jābūt tādām, lai puisis zinātu, ka par viņu ir reāla interese. Tajā pašā laikā panākot to, lai viņš vienmēr pirmais atraksta vai pazvana.
Vispār, šī diskusija izraisīja velmi parunāt ar savu vīrieti. Viņš jau no sākta gala pirmais man raksta, zvana. Pašlaik ir ta, ja man ir ko jautāt par ko konkrētu, tad zvanu, vai arī esam vienojušies, ka tiklīdz būšu mājās-uzzvanīšu. Tagad pat gribas padiskutēt, kā viņam tas viss liekas. :-D. Es vienkārši nevēlos traucēt. Pa dienu darbs un kad mājās, visu sadarījis, lai zvana, jo es mājās esmu daudz laicīgāk kā viņš. Tās dienas ir tad, kad viņš nav pie manis. Ej nu ielien otra galvā, lai saprastu, kā vajag.
04.02.2016 22:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits