Es arī turpinu lēnām nomest lieko svaru, kas radās sākot strādāt sēdošu darbu. Nekas cits nemainījās, turpināju skriet, pat sāku ēst veselīgāk, bet svars nāca klāt tik un tā. Manā gadījumā, laikam, ir liela starpība vai 8-12 h ir aktīvs darbs "uz kājām" vai 8 h sēdi krēslā. Tā nu 2 gadu laikā ir klāt ~7 kg. Diemžēl 13-16 gadu vecumā nepārtraukti ievēroju ātrās diētas, tas diezgan ir palīdzējis sačakarēt vielmaiņu un svars vairs nekrīt tik ātri. :-/
Esmu 1.71 m, svari saplīsuši rāda, ka sveru 84 kg, patiesībā varētu būt 70 vai nedaudz zem. Viduklī 69 cm, gurnos 105 cm. Mani vairāk interesē samazināt apkārtmērus, taču arī svaru vēlos samazināt, lai vieglāk un ātrāk varu paskriet garās distances. :-)
Visu gadu eju skriet ārā vismaz 2x nedēļā, šobrīd eju skriet 3-4x nedēļā. No nākošās nedēļas sākšu izmēģināt dažādas grupu nodarbības (pilates, jogu, zumbu), lai atrastu sev piemērotāko un patīkamāko. :-D Ēdu diezgan veselīgi, taču grēkoju ar kafiju, kakao un šad tad ar pašceptiem gardumiem, jo patīk gatavot. (l)