Sēnīte!

Reitings 42
Reģ: 13.10.2015
Sveiki. Sen nēesmu veikusi nevienu ierakstu. Diemžēl ir tā, ka kāju sausums tomēr nav tas ko domāju, un iespējami man ir sēnīte. Viens nags ir tāds arī ar nokrāsu vieglu. Kāju papēži ir sausi, un paliek diezgan raupji. Ilgi smērēju ar visādiem labiem kāju krēmiem, taču tā kā tā visdrīzāk ir sēnīte, tad protams rezultātu nekādu. Vai kādam ir ieteikums ko darīt lietas labā, un ko var darīt/nopirkt pats, un kas tomēr jārisina pie pedikīra meistara? Es gan nesaprotu to sēnītes veidu, jo nevienu nēesmu aplaidusi ar to nekad kopā dzīvojot, un tātad tā ir kaut kāda imunitātes sēnīte par ko esmu lasījusi. Būtu pateicīga par ieteikumiem šajā gadījumā. Paldies.
02.02.2016 17:12 |

Reitings 42
Nu, ko pilnīgs deģenerāts atkal pietaisījis visas foruma tēmas. Mjā ja tik tā prieka dzīvē. Nekad jau pats nav tā darījis, tādēļ vismaz vienīgais kas paliek ir kustīgas gif bildītes :D Vāks, nu kur tādi dauņi rodas.
02.02.2016 20:28 |

Reitings 42
Kātrā ziņā, palidies visām par ieteikumiem. Ņemšu vērā, un došos ko risināt jau tuvākajā laikā.
02.02.2016 20:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits