Un paskaties cik no tām ārzemniecēm tur viss ir dabīgs? apgūltos tev blakus, viss make up uz spilvena paliktu. Būtu atradis Latvietēm smukākas bildes! bet ko tu ar šo tēmu gribi panākt? jo cik cilvēku, tik viedokļu :-P:-D
Neviens nestrīdās, jo katram cilvēkam ir SAVS viedoklis par to un katrs protams pastāv par savu.
un šī tēma ir tīri gaumes lieta, vienam patiks tas - otram atkal cits.
Latvijā ir ļoti, ļoti daudz skaistu sieviešu. Un arī daudz skaistu TV seju. Tāpat kā ir daudz simpātisku vīriešu, bet bieži vien, daudz lielāki loši, kā ārzemnieki - sēž sieviešu forumā un taisa provokatīvas diskusijas un ceļ savu infantila pašapziņu.
Kur tad ir tās daudzās skaistās latviešu sievietes? Kaut kā nav nācies redzēt.
Nu okey, es sen neesmu bijis Latvijā, jo pašlaik atrodos ceļojumā apkārt pasaulei ar savu jahtu, bet tad kad biju Latvijā, tad nevienu neredzēju - tikai pārmeikapotas cacas ar botoksa lūpām.
Dzīvojos Anglijā, to laiku ko es tur nodzīvoju - es vispar neredzēju nevienu īsti simpātisku meiteni, pāris puišus uz vienas rokas saskaitāmus, tas arī viss :D visi resni, ar caurspīdīgiem legingiem. :D
:D jā tie legingi mani arī tur fascinēja, es protams arī dodu priekšroku legingim, bet tur iegādāties normālus necaurspīdīgus legingus bija gandrīz neiespējami :D bet nu tad sapratu, ka laikam sporta veikalos jāmeklē viņi un atradu :D
Nu jā, dažas varbūt, bet ļoti maz.