Mes ar viru nestaigajam pa apshaubaamaam vietaam, kur 3 muskuljoti tevinji varetu piekaut manu viru. Tadelj normalos restoranos ir apkalpojoshais personals, kuru viens no uzdevumiem ir sekot, lai tadi gadijumi nenotiek. Ka arii, kas ir uzmakties - skatities virsu? kleitu raut nost?
nu ja nevaretu ar tiem supermeniem neko sarunaat, tad jau butu jakaujaas, piekaus, piekaus, ko nu :D
bet man riebjaas kautinji un mans virs to zin. visu tomer var ar humoru un mierigi sarunaat. Ka arii - ko tiem 3 tevinjiem tik ljoti no manis vajadzetu? :D
Ja mani kāds fiziski aizskartu, par kādu mierīgu runāšanu vispār var būt runa, vīrs noteikti aizstāvētu, taču es pati arī neesmu gluži bez spēka un es nestāvētu malā un nenoskatītos, kā vīrs viens cīnās. Viņa dēļ un adrenalīna iespaidā es spētu ļoti daudz ko.
Un tev kā RS24? Ja tu ar savu dāmu būtu izklaidēties un pēkšņi ne no kā tev sāktu uzmākties trīs lielas, muskuļainas tantes. Tava dāma tevi aizstāvētu? Verbāli vai fiziski?
P.S. Tāpēc mēs te vesels bars izlutināto un izšķērdīgo braucam ar taksi, lai nebūtu pa nakti jāklīst pa apšaubāmiem rajoniem ;-)