Mī un žē... es tādu palagu uztakstīju un man uzkārās internets....
Respektīvi, īsumā - es zinu, kā Tu jūties, esmu bijusi Tavā situācijā. Tikai mana vella māte nepatiku pret mani ne tikai izrādīja ar mani nerunājot, bet arī pavisam atklāti pauda verbāli. Ja es biju pie viņas, tad es dzirdēju visu ko viņa par mani domā, ja negāju pie viņas, viņa man zvanīja un teica visu, ko par mani domā. Tam cilvēkam nav pilns rublis un pārlieku slimīga attieksme pret savu bernu. Viss, kas jaucās viņu attiecībās pa vidu automātiski ir slikts. Sākumā es ļoti pārdzīvoju, un gribēju ko mainīt. Pat centos. Līdz man apnika un es pātraucu jebkādus kontaktus ar viņu. Es pie viņas vairs neeju, telefona nr esmu nobloķējusi un nekas slikts nav noticis. Man tikai beidzot ir mierīga dzīve.
Protams, otrā pusīte sākumā nesaprata manu nostāju, bet es paskaidroju, kā jūtos šajā situācija un neredzu savādāku risinājumu. Es viņai nepatīku un viņa man arī ne pārāk. Kvalitatīvas attiecības mums nekad neveidosies. Nav jāmoka ne sevi, ne citus un tādas attiecības jāpārtrauc.
Kas attiecas uz to, vai mamma nemēģinās iespaidot Tava puiša attieksmi pret Tevi - protams ka mēģinās. Un neatkarīgi no tā, vai Tu ar viņu kontaktēsies, vai nē. :) Un, jo ātrāk Tu to sapratīsi, jo mierīgāk dzīvosi.