STS - hlamidijas!

Reitings 10
Reģ: 01.02.2016
Sveiki visiem! Man taada problema! draugam atklaaja hlamidijas! Arii uzreiz aizgaju parbaudities un man analizes bija tiiras! dzimumattieciibas mums bija tiesi pirms vins gaja parbaudities! Vins gaja no sakuma parbaudties pa citu teemu, bet aarsts nosuutija uz citaam analiizem pie reizes, jo sen nekur nau baudijies, kur arii atklajas tas viss! aarstam prasiiju par inficesnanas iespejam, neko konkretu atbildeet vinja man nespeeja. Esmu izserfojusi internetu krustam skeersamS par so teemu, bet nekur taa ari skaidri nav pateikts, kaa var inficeties. Citas oficialas medicinas lapas raxta, kad var inficties tikai dzumsakaru laika, citaas majaslapas rakstas ka var inficeties ari sadziivee! taa pat hlamidijas var ilgi dzivot organisma un neradit nekadus simptomus un pie pavajinatas imunitates paradities! tad man jums jautaaajums, kaa tad tur iisti ir ar so visu, ticet to ka draugs kaut kur vinju ir sakeris kopigajaas dushas, pirtis, tualete, vai tomer man ir pamats uzskatiit ka vins mani nokraapis?
01.02.2016 18:30 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Tavs draugs man atgādina šito spilgto tēlu no Naša Raša
01.02.2016 21:26 |

Reitings 10
Reģ: 01.02.2016
cik traapigi :D :D :D es sapratu ko gribeji pateikt ar so teelu :D
01.02.2016 21:44 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Prieks, ka tev smiekli nāk:-D:-D
01.02.2016 21:49 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Manam laba pazinjam bija hlamidijas, vins regulari parbaudijaas uz visam slimibaam sava dzivesstila delj. Tad satikas nopietni ar meiteni un parbaudishanas vinjam bija normala prakse. Aizgaja veica ikperiodisko parbaudi (manuprat, tadlej, ka vinjam bija kadi simptomi arii, bet varbut meloju) un atklaja hlamidijas. Meitene ari teica, ka vinjai nav, ka taa nevar but, ka tas ir no baseina, trolejbusaa bez maz vai dabuja utt., izradas shii arii pa labi un pa kreisi bija skraidijusi un dabujusi un pa virsu chalim atstiepusi.

Es brizhiem briinos, kaa nav bail sakjert kaut kaadu HIV tiem cilvekiem, kuri taa skraida apkart...:-/
01.02.2016 21:55 |

Reitings 119
Reģ: 29.05.2015
Tikai dzimumceļā.

Tā ka lai nestāsta par kaut kādam pirtīm utml.
04.02.2016 20:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits