Palasīju diskusiju, arī uznāca neliela nostaļģija pēc vecajiem labajiem Cosmo laikiem. Man pietrūkst tas laiks pirms kādiem 2-3 gadiem, pietrūkst visas aktīvās tievētājas un citas meitenes.
No senākiem laikiem, kad te tikai lasīju un neko nekomentēju, spilgti atceros meiteni curious , tad vienu meiteni no Liepājas, kurai vienmēr bija savas bildes , ar īsiem rudiem vai brūniem matiem un laikam niks sākās ar v vai w. Vēl atceros, ka man ne īpaši saistīja pumčika , nazīša un hellish sarunas. Tādas ārpus visiem rāmjiem.
Zaķi un ņam ņam atceros, jūs te laikam gandrīz no paša sākuma, ne? Un patīk, ka nemaina nikus. Man tā niku mainīšana liekas kaut kāda dīvaina kompleksošana , vai?
Īsti to es nesaprotu. Ok, ja cilvēkam apnīk te uzturēties, un viņš izdzēšas, tad vairs arī nav ko nākt. Bet te jau ir meitenes, kas vismaz 4-5 reizes ir mainījušas niku, tā pati Libra un vēl dažas. Es to nesaprotu. Bet vispār pēc niku maiņas esmu atpazinusi vien dažas meitenes, laikam te tik bieži neuzturos, lai visam tā izsekotu līdzi.