Kā to saprast?

Reitings 395
Reģ: 11.01.2016
Kā jūs saprotat teicienu- "uzticīgu vīriešu nav, ir tikai viriesi kas ir zem tupeles sievietei?" Dzirdeju to no gudra vīra un tagad mēginu sagremot un saprast vai ta tiesam ir?
31.01.2016 00:15 |

Reitings 395
Story- Un tu doma ka vins tev tapat vien to perk?? Vins juut vainas apzinj ka ir tevi krapis tapec grib to atmaksat, pa cik vins jau ir vecs un nozelojams un ar pratu saprot ka krans vinjam vairs nestav ka pirms 10 gadiem un citi sievieti ka tevi vairs nedabut, tad
Vins vnk negrib tevi pazaudet. Bet gulet ar citam partraukt ari ne. Bet tev oar to protams neteiks un liks justies miletai un itka neviena cita vinjam nebutu. Un tu naivule tam notici Uzreiz. :-P
31.01.2016 03:34 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ir daudz citu veidu kā noņemt spriedzi pēc darba. Sports ir viena no variantiem un tā ir krietni vien jautrāka, veselīgāka un daudzpusīgāka nodarbe par tupēšanu bārā ar tukšām sarunām par to kā dzīvē viss pieriebies. Zini, mums mūsu dzīve patīk un laikam tajā ir tā visa sāls. Mēs esam to izveidojuši tādu, lai abiem ir patīkami nākt mājās un būt kopā, nevis šķirti. Bet ko nu es atkal... Tev to vnk nesaprast, jo ne tev sieva, ne bērni, ne patīkams un ienesīgs darbs, kas sniedz gandarījumu, nevis vēlmi no visa aizbēgt... Viss, kas tev ir - dzerstiņi ar tikpat neapmierinātiem ar savu dzīvi draugiem un lētas sievietes. Ar to arī apsveicu! ;-)
31.01.2016 03:36 |

Reitings 395
Story- Turklat tas ka vins ta terejas uz tevi jau pierada ka ir loti nenobriedis un nemak rikoties ar naudu vai ka citadi tevi iepriecinat. Ja cilveks pelna labi un mak rikoties ar naudu vins vinju teres loti apdmigi un loti taupis, sitad izklausas pec pusaudza- pohuj dzivojam vienreiz nauda ir jatere varianta ne nobriedusa viriesa kas prot apieties ar naudu un taupa nevis izskerde ka pusaudzis.
31.01.2016 03:36 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
bet es tak saku, ka es neticu, man vienalga.

zini tadu vardu - vienalga un neinteresee?? tada ir mana nostaaja pret krapshanaam. Ja grib, lai dara... tikai, lai man nav jaklausas, ka ir kada palikusi stavokli, atnesta slimiba majas un, lai nav taa, ka maniem berniem delj citaam kaut kas truukst...ja vins speej uzturet mani, savus bernus, savu mati, tevu, vecteevu, kuri katrs dzivo atseviski un tam pa virsu uzturet maukas, bet luudzu!
31.01.2016 03:37 |

Reitings 395
Neons- Kapec tu esi tik aprobezota un da viena virziena? Kadel nesaproti ka abi varianti ir pilnigi normali, nevis sportot labi, dzerstities slikti. Kapec nesaproti ka ari dzerstities ar draugiem ir pilnigi ok jebkura vecuma neatkarigi cik pelni un vai ir nav sieva? Ta ir aprobezotibaZ
31.01.2016 03:38 |

Reitings 6040
urklat tas ka vins ta terejas uz tevi jau pierada ka ir loti nenobriedis un nemak rikoties ar naudu

kaa ir tas kaa vins terejas? nu kaa? katru dienu man chanel somas perk? ko tu vispar runaa.. :D
31.01.2016 03:40 |

Reitings 395
Story- Bet vins tevi pametis delj citas un oectam bus nosplaities uz tavu siiko un tevi. Jo vinjam bus skaistaka un interesantaka sieviete ar kuru vins jutisies brivaks/laimigaks. Ko tad tu darisi? Tu saproti ka viriesiem gimene nekad nebus skerslis lai aizietu pie citas vai kraptu? 99% gimenes viriesu krapj savas sievas un regulari.
31.01.2016 03:41 |

Reitings 11996
Dzerstiņi degradē personību un šī diskusija to labi pierāda! :D Ko labu tev dod tas, ka pielej regulāri acis?...
31.01.2016 03:42 |

Reitings 6040
Kapec nesaproti ka ari dzerstities ar draugiem ir pilnigi ok jebkura vecuma neatkarigi cik pelni un vai ir nav sieva? Ta ir aprobezotibaZ

bet dzer! netaisi bernus vai atrodi sievu, kura labak redz tevi ejam nekaa nakam majas... gimene ir prieksh atbildigiem cilvekiem...

paskaties pats uz savu bernibu, es nezinu kada tev vinja ir bijusi, bet tu gribetu, lai tavs tevs nak majas 7dienas ritaa, sadzeries??? nevis ka 7dienu jus pavaditu kopaa visa gimene, cepjot pankukas vai barojot piles?
31.01.2016 03:42 |

Reitings 6040
Bet vins tevi pametis delj citas un oectam bus nosplaities uz tavu siiko un tevi.

bet lai pamet!!!! tak lai pamet! es esmu par to, lai cilveki ir laimigi, ja es nemaku darit viru laimigu, lai iet... taa tak visiem bus vieglaak un labak :)
31.01.2016 03:44 |

Reitings 395
Neon- Nedregade gan. Tas ir normalaikais no atputas veidiem. Visi dzer vairak vai mazak. Tu uuzskati ka virietim jabut kaut iadam pareizajam atturibniekam un pat neselas nogales nevares vairs satikt draugus un iedzert?! Nerunaju par dzersanu katru dienu. Es dzeru jo man patik un jutos daudz atbrivotaks un jautraks kad esmu dzeris. Tapat ka visi. Vismaz LV. Un es saku ari biznesmeni kam ir gimenes dzerstas, nezinu par kadiem pareizajiem tu tur runa un ari negribu zinat
31.01.2016 03:47 |

Reitings 395
Story- Redzi. Ta ir tava sievietes pareiza "ta butu jabut" domasana. Vechi gan nedoma ka gimene uzliek kadu stbildibu, ja vien nav zem tupeles. Ja esi attiecibas vai ir gimene tad galvenais ir dot pilnigi brivibu otram piekriti? Bez ta attiecibad nav uespejamss. Un es dzerstos ar sievietem nevis tikai ar chomiem ;-)
31.01.2016 03:50 |

Reitings 395
Story- Tu tikko rakstiji ka visn tev davina dargas davanas un varetu tik pirkt un pirkt. Ta ir pusaudzu domasana kad esi iemilejies un doma ka tik teret naudu nevis rikoties apdomigi un taupit.
31.01.2016 03:55 |

Reitings 11996
Nu acīmredzot man pazīstamie jaunie vīrieši māk atbrīvoties un gūt jautrību citos veidos. Manā skatījumā, katru nedēļas nogali dzert arī ir daudz par daudz. Es zinu, kas ir alko, zinu, kādas ir ģimenes, kad vīrietim alko un pudeļbiedri ir galvenie. Tēvs man to ļoti uzskatāmi savulaik nodemonstrēja... Tas bija nožēlojami!

Un es neuzskatu un nevienam nespiežu būt atturībniekam. Viņš un viņa draugi tādi bija vēl pirms mēs satikāmies. Ir kādreiz iedzēris ar mani kopā, bet viņu alko vnk neinteresē kopumā un es varu teikt, ka man par to tikai prieks! Vari uzskatīt viņus visus par nūģiem, man vienalga, jo ne jau tev ar viņu jādzīvo, bet man - un mani apmierina tas, ka vīram ir skaidra galva, labi, pieklājīgi draugi, forši hobiji un izklaides, labs darbs un gudras dmas galvā (arī ar izskatu viss ir savās vietās).
31.01.2016 03:57 |

Reitings 55
Reģ: 30.01.2016
Blacksmith, tu esi tik pilns rugtuma un vilsanas... labak piestrada pie sevis, savas attieksmes, nevis izgaz zhulti uz sievietem!!! Tu savu masu, mati ari par slampu uzskati???

Reitings 6040
Ja esi attiecibas vai ir gimene tad galvenais ir dot pilnigi brivibu otram piekriti?

Es savu viru pazistu un zinu kaa ar vinju rikoties, lai panaktu sev velamo rezultatu vinjam nesaprotot pat kas ir noticis :D ja vins man teiktu, ka tagad grib iet uz 3 diennieku iedzert ar kaut kadiem shvalju biznesa partneriem un vinam neineteresetu manas velmes, vins zin, ka es nakamaja diena noperku bileti uz Latviju un esmu prom... VIENU reizi vins ar mani taa pajokojaas, 2 meneshus nezinaja kur es esmu! Lidz atrada, atbrauca un savaca mani, devu otru un pedejo iespeju un vins looooti labi apzinas, ka man aiziet - nav problemu. Man ir kur iet, man ir kur dzivot, man ir vecaki, kuri mani gan finansiali, gan morali atbalstis. Es nemekleeju kaut kadu leetu puisheli, kursh dzerstas ar mistiskiem biznesa partneriem, man bija vajadzigs virietis, kuram gimene un berni ir pirmajaa vietaa. Ka ari es uz majam tadu ka tevi nekad nevaretu atvest... piedod, kad ta saku, bet nee.. tu neesi parak inteligents, tev nav intereshu un man no sava teva butu kauns par manu izveli....

Reitings 395
Neons- Nu tad dzivo ar tadu. Bet nevajag saukt tos kam patisk nedelas nogales vai biezak atpusties ar alko uzriez par nelaimigiem. Citiem tas ka atpusas tavejie liksies garlaicigi un nozelojami un tad? Tas ka cilvkes katru nedelu dzerstas ar draugiem nenozime ka vins neko citu nedara un nekas cits neinterese?!! Protams ka ta nav. Balleties vajag un to dara cilveki visos vecumos. Tev tikai savadak auditorija bet nejau tapec uzreiz vini ir ar kaut ko labaki par tiem kas dzer. Vai ne? Es zinu daudzas meitenes kas nekad ar tadiem kas neballejas neveidotu attiecibad jo pasas ir kompanijas/ballisu cilveki. Mans bralis strada un katru nedelu dzerstas ar draigiem un meitenem. Bet doma ari par nakotni. Tas ir pilnigi normali. Nevajag but tik pareizai un uzreiz piesaikr kaud kadu alkoholismu vai nenobriedumu.
31.01.2016 04:03 |

Reitings 395
Story- Un tu tas sauc par milestibas pilnam attiecibam??? :-D Nelaut savam virietim dzerstities un oec tam pazust uz 2 menesiem ir milestibas pilnas attiecibas :-D Nu tur nu man nav ko teikt. Attiecibas nevar pastavet ja partnerim netiek dota pilniga briviba. Tas nav reali! Un tu tachu saproti ka esot attiecibas cilveki viens otram nepieder?
31.01.2016 04:07 |

Reitings 6040
es domaju, ka es ar Neons un RS24 runajam par pavisam atshkjiriigiem sabiedribas slanjiem un vecumiem... Tadelj shai komenteshanai nav nekaadas jegas... Iedomajos sava vira radus ieejot justaa, patuseet - vinji ar sirdstrieku nomirtu :D
31.01.2016 04:07 |

Reitings 395
Story- Nevis sabiedribas slaniem bet vai cilveki ir parezie vai garlaicigi. Tu doma ka tie kam ir gimenes un labi apmaksata darbs nedzerstas un visa dzive paiet daves-gimene?? Nu tu saproti la tik nozelojami nedrikst pat but. Viriesiem vajag draugus ar kuriem dzert un atpusties, laut vai kolegjus. Par bieziisiem vislar nerunasim. Jo tie vispar uz alko un ballitem ir traki. Nedelaa vien var 500 euro uz to izteret. Tas ir normali. Ja esi atturibniece tad to nesaprast bet zini ari miljonari szer un ballejas un nejau reizi nedelaa ;-)
31.01.2016 04:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits