Kā to saprast?

Reitings 395
Reģ: 11.01.2016
Kā jūs saprotat teicienu- "uzticīgu vīriešu nav, ir tikai viriesi kas ir zem tupeles sievietei?" Dzirdeju to no gudra vīra un tagad mēginu sagremot un saprast vai ta tiesam ir?
31.01.2016 00:15 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Story, laikam būs jāiet kārties! :D Šī diskusija man atvēra acis uz manām patiesajām attiecībām, vērtībām un vīriešiem... :D :D :D
31.01.2016 03:00 |

Reitings 395
Neons- Protams. Nozelojami lupatas kas nemak baudit dzivi un visa dzive paiet, darbs-sieva,dabrbs-sieva??!:-D Tie tev skaitas istie viriesi? :-D

Un ja tu pazitu kaut vienu visnesmeni zinatu ka vini bez dzersnas pat ne dienu nevar jo darba lrasa tadus nervus ka pudele viskika vakara pec darba ir vienigais ko vini velas ;-) bet taka tavejais ir kaut kads pareizais karjerists tad tu pec tada spried par visiem bet es pazistu daudz vairak cilvekus ka tu.
31.01.2016 03:02 |

Reitings 11996
Man vnk neuztrauc - krāps vai nē! Viņš zina, ja nokrāps un es uzzināšu - es aiziešu neatskatoties. Ja ļoti grib krāpt, lūdzu, tikai lai tad attiecīgi arī to slēpj, ja spēs to izdarīt (par ko es ļoti šaubos).
31.01.2016 03:03 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
tādi kas pa dienu uzvalciņos, atzīst tikai Apple, pirksti gaisā, dzer ne mazāk kā gateršķiki. Piektdienās rigas ofisi, to darbinieki un visa vadība ir vienā līmenī ar merkaķiem.
31.01.2016 03:04 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
nu vot tur jau taa lieta, ka es neklausos ko man staasta, es neostu kreklus un nezinu pat vira telefona paroli, ja man vajag vins man atver telefonu un es varu tur izlasit visu ko gribu, pats piedavaajas manu pirkstu nospiedumu pielikt, lai atvertu telefonu, bet es negribu, es neesmu spiegs, es neesmu kaut kada nenormala sieva, lai spiegotu savu viiru. Es ticu darbiem, vins rupejas, ciena un mil mani un savus bernus un man ar to pietiek. Ja krapj ar citaam, nu lai kraaapj... jaa, esmu smalka, bet grutnieciba ir devusi man dazhas aprises un virs par to priecaajas un izbauda :D

kaa ari nakamaa lieta, manam viram nav 20, nav 25 un nav 30, vinjam ir 39 gadi, tas ir pietiekosh vecums, lai virietis, ja ir velme ir izmeginajis visu ko grib... es apzinos, ka tagad lieki tereju laiku, lai tev ieskaidrotu,ka ir virieshi, kuriem svariga ir lauliba un berni, kuri nekraps, bet panems aiz rokas sievu un aizies uz sex shopu nopirks atributus, lai ta nakshana majas no baara butu aizraujoshaaka.

Tu esi jauns, tu dzirdi tikai to ko gribi dzirdet...
31.01.2016 03:04 |

Reitings 11996
Baudīt dzīvi nozīmē dzert un maukoties? Tas atkal pierāda, ka maz, ļoti maz tu ko sajēdz no dzīves vispār! :D Siltiniesaku izdzēsties no cosmo un jebkāda cita foruma, un nomaini savu draugu loku pret gudriem, kārtīgiem, mērķtiecīgiem vīriešiem, kuriem nav laika dzert katrā weekendā, bēgot no mājām un maukoties non-stopā, un domāt, ka ir baigi krutie veči. :-D
31.01.2016 03:07 |

Reitings 395
Story- Krapsanai ar cienu mav nekada sakara. Es cienu savu otru pusiti bet krapju ko man gribas ar vairakam sievietem gulet un paplasinat savu pieredzi gulta lai pectam manai sievietei butu labak un spetu prasmigak apmierinat lai vina orgasmus sanemti biezak. Ta ka tas ir ceelu merku labas!! Un kapec nevar iedomaties? Vins iespejams to dara tagad? Tu foma ja vins censas izlikties par pareizo tavas acis tad tads ir patiesiba??:-D Mes viriesi makam vecenem aizmalet acis un soliis nezin ko lai tikai paliek ar mums bet taipat laika kad tu nebusi, gules ar citam jo gribulis ir stipraks oar morales primcipiem.
31.01.2016 03:07 |

Reitings 6040
es tak tev 173638 reizi saku, lai kaut ar 5 mani vienlaicigi kraapj, vienigi es butu apvainojusies, ka nepasauca mani uz ko tadu :D
31.01.2016 03:09 |

Reitings 11996
Blacksmith, nu par Rīgas ofisiem nezinu. Nedzīvoju LV, var jau būt, ka neko labāku par dzerstiņu latvijas biznesmeņi nejēdz. :-P
31.01.2016 03:10 |

Reitings 6040
Baudīt dzīvi nozīmē dzert un maukoties?

nu a tu nezinaaji? :D

es nevaru sagaidit,kad berns piedzims un vareshu iet "ar draudzeneem" :D :-D:-D:-D
31.01.2016 03:11 |

Reitings 11996
Story, kā? Tu vēl nogaidi? Tak ej vien ar visu vēderu uz bāru!!! Galvenais taču dzert, dzert, dzert un drāzties ar visu, kas kaut cik der tādai lietai! Šitā sevi ierobežot! Nabadzīte!!! :P
31.01.2016 03:15 |

Reitings 395
Neons- Protams! Ka tad vel lai atpusas?? Brt peotams tev tur visi ir nuugi- pareizie kam visa dzive paiet darba vai piekaltam pie sievas, nevis baudot dzivi un ballejot. Aa bet tu dzivo arzemes. Nu tad vispar ar tevi ir bezjedzigi runat. Es tusejos ar interesantiem cilvekiem kas dzer un bauda dzivi un dara trakas lietas nevis nozelojamais lupata viriesa zem tupeles vairnats- darba- sieva-darba. Turklat jaa Gan LV gan ASV gan krievija visi biznesmeni dzer un ballejas un looti biezi. ;-)
31.01.2016 03:16 |

Reitings 6040
aij, laikam bus taa vien jadara, bet virieshi izveligi, nez vai kads mani tadu gribes.. :D
31.01.2016 03:17 |

Reitings 6040
RS24

tu paaugsies, noslaucisi mates pienu no lupaam un domasi savadak, nu vienu dienu taa bus, cerams...
31.01.2016 03:19 |

Reitings 395
Story- Luk. Tas ka vins ir gatavs teb pieradit jau nozime ka baidas tikt piekerts. Un tu saproti ka kad vins iedzer ar chomiem, ko vins viniem stasta? "Blaa vechi ka man mana sieva un siilais jau ir noriebusies, sieva neliek mieru vislaik prasa lai noperku vinai to un sito un sikais keerc pa visu maju ta ka vinju pa logi gribas izmest,ko darit? Negribas jau vinjam to teikt apvainosies? " un tad pamana ladu par tevi jaunaku skaistulititi ar C izmera keutim un dodas iepaziities.. Reai es pats biju blakam kad ta ir noticis aiznemtam 30 gadigam gomenes cilvekam.
31.01.2016 03:20 |

Reitings 395
Story- Klut par pareizo kas nemak baudit dzivi un doma
Tikai par karjeru un ir kaut lads pareizais atturibnieks bez draugiem bez neka??? Kas ne dzerstas ne iet uz ballitem kaut sazad reizez menesi. Tu ar to doma briedumu??!:-D:-D Es loti ceru ka nee
31.01.2016 03:22 |

Reitings 11996
Wow, godīgi sakot, sen nav nācies diskutēt ar šāda līmeņa vīriešiem!... To pat par diskusiju nosaukt nav iespējams, jo te ir vienvirziena domāšana - "Tikai man ir taisnība! Tikai es esmu kruts! Visi citi nūģi!". Diez ko daudz neatšķiras no cosmo vistu domugājiena... Good luck!
:D
31.01.2016 03:24 |

Reitings 6040
Negribas jau vinjam to teikt apvainosies? " un tad pamana ladu par tevi jaunaku skaistulititi ar C izmera keutim un dodas iepaziities.. Reai es pats biju blakam kad ta ir noticis aiznemtam 30 gadigam gomenes cilvekam.

Vot es laikam esmu no Marsa :D es viram vispaar neko neprasu, lai noperk, vins pats man visu perk un biezi esmu dusmiga, jo perk lietas, kuras man nevajag! Un biezi tas lietas ir ljoooooti dargas, bet labi, ka vienmer esam samainijushi atpakalj pret naudu vai ko citu. Ja man kaut ko vajag, man pashai ir sava nauda :) un es esmu taa apdomigaa pirceja, mans virs varetu tikai pirkt, pirkt, pirkt, es tik sutu atpakalj un atpakalj uz tiem iveikaliem

... berns - mums berns ir ljoti kluss, mes abi - kaa vecaki, zinam kaa vinjas iepiksteshanos sekundes laikaa noverst un pirms izlemaam par bernu - vins zinaaja, ka berns nav uz baterejaam, ja nepatiks kaut kas raudas

...par to jaunumu un krutim, es pati viram chiikstu krutis, a shis ne pa kam :D nepatikot lielas, vinjsh nav vot uz krutim virietis, vinjam dibens labaak patik :D

tagad zini visu manu gimenes dziivi :D
31.01.2016 03:28 |

Reitings 395
Neons- Nu ar tevi jaa. :-D Virietim ir draugi ar ko dzert un nedelas nogales dzerstas uzreiz ir nenobriedis. Taa nav vienvirziena domasana? :-D ari biznesmeni loti daudz dzer, nejau tikai weekendos ar chomiem bet tapst vien majas jo dabrs panem loti daudz nervus. Bet nu ko tev vistai macit tu jau tik savus pareizos "idealos" arzemju vechus pazisti.
31.01.2016 03:28 |

Reitings 6040
Klut par pareizo kas nemak baudit dzivi un doma
Tikai par karjeru un ir kaut lads pareizais atturibnieks bez draugiem bez neka???

nu redzi, mana vira gimene, virs un vira draugi ir ljoti intelegenti cilveki - nu tadi, kri tev skiet garlaicigi, jo vinju/musu izklaides ir - dzert labu vinu retsoraana, apmekleet galerijas, neiet uz nakts klubiem, celot ar gimeneem un berniem... bet nu tas ir atsevishks limenis, ta teikt, tev nesaprast... un jaa, vinji visi domaa par jauniem biznesiem un karjeraam, cik tas ir stulbi vai ne? ja ir iespeja patuset ar apaljigu veceni klubaa :D
31.01.2016 03:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits