Sveicinātas!
Man šī tāda sāpīga tēma, jo krūtis pēc izmēra ir diezgan pieņemamas un varu priecāties par savu C izmēru, taču krūtsgali ir maziņi salīdzinot ar areolām, kas liek tām izskatīties diezgan neglīti un līdz ar to mani tas ir iedzinis kompleksos. Ar savu mīļoto cilvēku nejūtos brīvi mīlēties bez kāda apģērba gabala, ka nosedz krūtis. Protams, viņš visu laiku izsaka komplimentus par manām krūtīm, kā jau visi vīrieši, kuri uz tām ir krituši, bet pārmet man par to, kāpēc nevēlos ar viņu būt pilnīgi kaila uz ko vienmēr muļķīgi izvairos atbildēt, jo nevēlos atklāt savus kompleksus, tādējādi varbūt viņam liekot aizdomāties arī par to un tā kārtīgi to ievērot.
Varbūt kādai no jums tas šķitīs smieklīgi un teiksiet, lai priecājos, ja mīļotajam patīk, bet pašas taču labi zinat un noteikti arī katrai no jums ir kāda lietiņa vai vietiņa savā ķermenī, kas nepatīk vai izrausa kompleksus.
Vēlējos painteresēties vai kāda no jums, dāmas, nav veikusi krūšu areolu samazināšanu un ja tā, tad kur, kādās cenās un kādas ir jūsu atsauksmes.
Vai arī - ja jums ir bijušas līdzīgas izjūtas, kā esat ar tām cīnījušās un tās uzvarējušas?
Ar cieņu,
Penelope