Nezinu, vai šāda diskusija bijusi, bet - skatoties uz sevi un draudzenēm no malas, likās interesanti, kā ir citām - kas ir tas produkts (pārtika, dzērieni), uz ko jums ir atkarība?
Tas, ar ko sevi palutināt brīžos, kad to vajag, vai vienkārši kāds produkts, kam nevarat paiet garām pārtikas veikalā, vai nopērkat vismaz reizi nedēļā, jo ļoti garšo - to un neko citu.
Kāda konkrēta šokolāde, konfektes, siers, kāds dzēriens.. Kāda atkarība ir Tev?
Vel ari krauksigas cukadinas. Gimene visi uz vinam kritusi un ieker pacinu vienmer kad ieperkas. Lv vinas pardod mazas zilas pacinjas, bet izskatas sadi:
Jo vairāk domāju pēc kā sniedzas roka veikalā, jo vairāk apjēdzu, ka ir lietas, kas mājās ir gandrīz vienmēr...arī čipši kino vakariem :-D
Bet vispār, ja eju Statoil, man obligāti vajag kafiju...citreiz arī ar sevi sarunāju, ka palutināšu vai esmu pelnījusi kafiju, tad arī eju un iepriecinu sevi :-P
Augļi, ar domu ka jātaisa augļu salāti. Esmu kā ķerta pēc augļu salātiem :-) Viss pārējais man ir vienaldzīgs.
Protams vel arī leila kāre ir pret augļu groziņiem :) Bet dēļ cenas parasti atturu sevi :D
šis ir labs
medus kūka
suši
ādažu čipši ar tomātu garšu
pringles čipši bez piedevām
ķiplok maizītes
pistācijas rieksti bet svermie, paciņās ir negaršīgi
dateles gemosā pērku. ovko ar bumbieru un ābolu garšu ar banānu garšu diemžēl tas vairs nav apgrozībā
vēl saldais krēms ar baltām un brūnām bumbiņām nezinu kā saucas.
vaniļas pudiņš
brīžos kad "gribas ko garšīgu", vienmēr attopos pie kases maksājot par kādu no šiem:
īstenībā, ir daudz tādu našķīšu, no kuriem izvēlos ko konkrētu,kad kko "ļoti sagribās"
citriz kādi Čipsi, ķiplokaini salātiņi(kaut grauzdiņu salāti ar ķiploku..).
Bet tās tādas retās iegribas,nevis atkarības ko iegādājos Katru Reizi,kad iepērkos:-D