Es tievēju no stabiliem 69 līdz 67 uz savu mērķi 70, kas man šogad izdevās. Tas gan nebija tik viegli, jo tievēt sāku vasarā, bet rezultāts ir tikai īsi pirms gadumijas. Maksimālais bija 72kg, bet šobrīd atkal slīd uz 70, būs atkal kaut kas jāmēģina ēst vairāk un naktīs. Mēģinu ēst neveselīgi, bet, tā kā mamma ik pa brīdim atved pašu audzētos dārzeņus un augļus, grūti izslēgt vitamīnus no diētas. Nemetīs taču laukā un vismaz finansiāli piedalījos zemes apstrādē. Vienkārši esmu tāds jocīgs un neticu visam, ko stāsta par vitamīniem, veselīgu uzturu, sportošanu, 2 litriem ūdens dienā, ēšanu pēc 18:00, gulēšanu naktīs, pumpām no 3kg zemeņu un kalorijām 5l hidrogenētu augu tauku saldējumā, tādēļ nolēmu pārbaudīt pats. Kad zinātkāres vadīts pārslēdzos uz neveselīgu diētu, biju domājis, ka novērošu negatīvas izmaiņas, un esmu pārsteigts, ka ne veselība (tai skaitā pieminētā gremošana), ne pašsajūta, ne darba spējas nav mainījušās neveselīga un neregulāra uztura dēļ, kam papildus piekopju neregulāru miegu un ļoti mazkustīgu dzīvesveidu. Tas būs drīzumā jāpārtrauc, jo ilgstošu efektu pārbaudīt es tomēr nevēlos, kaut arī viss ir ideāli, var būt efekti, kurus nevar noteikt ar vispārēju veselības pārbaudi reizi gadā.
Tā kā vienīgais, ko varu pateikt attiecībā uz sevi - sportošanu un veselīgu uzturu nomainot uz pretēju, nav nekādu negatīvu efektu, ko varu pamanīt es, apkārtējie vai ģimenes ārste un viņas norīkotās pārbaudes.