es likšu Tev viņu aizmirst

Reitings 442
Reģ: 24.01.2016
Labvakar ..
Šoreiz par tām meičām, kuras var pateikt- es likšu Tev viņu aizmirst .. Un kuras to arī izdara.
Es nevēlos runāt par plāksteriem un dēkām. Vēlos runāt par meičām, kuras liek domāt tikai par vienu lietu- viņas jauko ķermeni, vāverīti.. Kuras ir aizraujošas personības, un kuras gribās satikt vēl un vēl.. Ar kurām ir ļoti labi kopā. Bet kuras netiek mīlētas, kuras ir tikai pieķeršānās, kā saldumi, kad tos visvairāk kārojās ..
Man tādas ir bijušas 3. Pirmā bija īslaicīga, bet arī, tas likās ļoti forši.. Es jutos atkal labi ar viņu kopā. Otrā bija kā no debesīm sūtīts eņģelis- viņa bija lieliska, 19 gadīga , aizraujoša, super seksīga, nimfomāne, kurai patika viss. Ar kuru varēja drāzties visu dienu un nakti, un ar kuru varēja aizbraukt pafočēt visādas vietas Latvijā, kuru varēja no rīta iedzert kafiju. vai ietusēt divatā, skatīties filmas, ēst šuši picu. ar viņu kopā man nevajadzēja domāt par bijušo , viņa bija te, tagad, un tieši tas kas vajadzīgs. trešā bija kas lielisks, cosmo meiča, ar kuru es redzēju kā ideālu sievieti, sievieti ar lielo burtu it visā. ar kuru es gribēju būt kopā, bet labi apzinājos ka tas nenotiks :D
Tagad ir atkal klusums, nav tādu, un es atkal domāju par bijušo draudzeni. kas ļoti, ļoti bojā noskaņojumu. es gribu aizraušanos ar kādu citu. 8-)8-)
gribu braukt prom, gribu aizmukt no tā visa. :-/
Galīgi nevelk celt augšā no pagātnes kādu, ar kuru ir sačakarēts viss, bet bijis arī labs daudz. un tad nu atkal darīt to pašu . :D

Nu ideja tāda .. vai Tu spētu lepoties, ka vari būt ideāla meitene, kura liek čalim aizmirst visu. kura ir kā sapnītis, kuras vāverīte ir kā jaukākais kas ir uz pasaules, un kurai čalis ir gatavs izdabāt it visā, to neprasot. bet zinot, ka nevar pat mēģināt palikt kopā pa visam. vienkārši būt kopā, kādu brīdi, kurš tiešām paliks forever atmiņās kā kaut kas kruts ??
26.01.2016 21:40 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Tādas ir, un ne mazums.
Pēc manis pieredzētā - sadalās divās lielās kategorijās. Reali foršas meitenes, kuras īsti nesaprot, cik foršas ir un tādas, kuras - par spīti tam, ka vienmēr var ko pilnveidot - saprot, ka ir 'aizraujošas' (un ne tikai īstermiņā).
Pieļauju, ka Ģirta pirmās 3 iekrita pirmo kategorijā un tāpat saprata, ka ieberzušās.
Savukārt tās, kuras arī apzinās savu pievilcību - gan ķermeņa, gan prāta - nereti ar tādu tirliņu kā tēmas autors negribēs pīties. Kādeļ man vienas sardeles dēļ būtu jāpērk visa cūka ? :D
27.01.2016 01:05 |

Reitings 442
njā.. mētāties ar vārdiem un idiotiskiem salīdzinājumiem tev patīk.. citu gan neko tā arī neesi spējīga pateikt. tavs koments. nulles vērtībā, jeb, pilnīgas blēņas. :D
foršas meitenes lieliski apzinās cik foršas viņas ir .
tas kāds es esmu, paliks manā un viņu ziņā , ne tavā katrā ziņā :D

ej ar savu b izmēru , un kraties kur gribi, tici man, nevienam tevi īpaši nevajag. turpini vērot no malas, un spriedelēt par kaut kādu pieredzi , no novērojumiem.. :D

tā ka , nelien idiote manās tēmās lūdzu, tavs viedoklis ir pāķēm domāts. tur arī ganies, savā pļavā, gotiņ
27.01.2016 01:22 |

Reitings 351
Reģ: 07.11.2013
Sarakstīties ar sevi tas jau ir level up8-)
27.01.2016 01:25 |

Reitings 1164
Kādeļ man vienas sardeles dēļ būtu jāpērk visa cūka ?

Kāds šodien sēdējis 9gag :D
27.01.2016 01:27 |

Reitings 638
This moment - nē, šodien mana 'ne visai prātīgā' izklaide ir šeit, ne 9gag, hugelol un 4chan :D
Šo spilgto salīdzinājumu tepat cosmo aizguvu. Sākums gan bija saistībā ar sievietēm, analoģiski - ar govīm un pienu .. :D

Nevēlos iet NoricBelles pēdās. Un tomēr .. ne tu zini par to, kas un cik ļoti mani grib, ne ko par manu pieredzi :D Par Tavu gan cosmo var lasīt palagus uz n - lapām. Grūti izšķirt, kam ar realitāti ir kaut neliela saistība un kas ir patiess vien Tava prātā. Tas gan nav noziegums, liela daļa cilvēces velamo uzdod par esošo, ne kas jauns, ne pārsteidzošs.

P.s. Man nav ne b, ne c, ne liekā svara ;)
27.01.2016 01:39 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Nu, es esmu tāda meitene, kuras vīrieši, kad tādi ir, par bijušajām nedomā. Un? Ne par to ir stāsts. Stāsts ir par Tevi. Tu sorf of gribi aizraujošu sievieti, sievieti ar plašām interesēm, ne-stulbu, pievilcīgu, tādu, kad nebūtu viegla, bet kurai netrūku arī citu vīriešu uzmanības, lai tas, ka atrodies viņai blakus, paceltu arī Tavu pašapziņu. Tu gribi tādu, kas Tevi svētdienu rītos pamodinātu ar minetu, un kurai nebūtu iebildumu nodarboties ar seksu vairākas reizes naktī, dienā, vilcienā kaut vai. Tajā pat laikā, Tu gribētu, lai šī sieviete ir pieklājīga, ne pārāk izlepusi, bet arī ne prasta - full package. Un Tu tādu nedabūsi. Zini, kāpēc? Jo Tu esi cosmo. Nē, ne tāpēc, ka Tu šeit runā tiešu valodu, nebaidies izplūst aprakstos par savu intīmo dzīvi un tā tālāk. Vienkārši tas, ka Tu esi cosmo apliecina, ka Tu esi shy boy (šis gan attiecas konkrēti uz Tevi, nevis citiem cosmo vīriešiem, un ir kontekstā ar tevis teikto). Tu, varbūt, vari diezgan šerpi uzvesties gultā, kur neviena cita nav, un esi Švarcnēgers sieviešu forumā, bet es ticu, ka ikdienā Tev nepieciešami, mazākais, daži alēni, lai uzrunātu sevi interesējošu dāmu. Tu izvēlies spilgtus izteicienus, lai uzkurinātu vietējo puritānisko cosmo publiku, jo tas pievērš Tev uzmanību. Labāk, lai tas notiek šeit, nevis reālajā dzīvē, vai ne? Jo šeit ir safe. Nē, es nedomāju, ka Tu būtu stulbs vai kaut kādā veidā slims - cilvēki savās guļamistabās dara daudz trakākas lietas, nekā tās, par kurām Tu runā. Un, zini, kas smieklīgākais? Tie, kuri tās lietas tiešām dara... Viņi par to nerunā. :) Tāpēc, jā - nē, Tu nevari tādu sievieti, kā esi aprakstījis, dabūt uz tādiem nosacījumiem, kā vēlies (vai, pa lielam, vispār uz jebkādiem), jo, pirmkārt, Tu neesi tas, kurš "izmanto" sievietes un gūst no viņām baudu, bet drīzākais ir otrādi. Un, nu, otrkārt, jo Tu tādu meklē cosmo. Tu jau saproti, ka šeit uz iepazīšanās sludinājumiem atsaucās tikai galīgi pēc uzmanības izslāpušās (un, jā, esmu bijusi viena no tām sen, sen atpakaļ, tāpēc es zinu)? Tāpēc, jā - sāc ar apziņu, ka dzīve ir tur, ārā - ārpus guļamistabas un ārpus cosmo. Iedomājies to vīrieti, kam nebūtu jākauc pēc bijušās sieviešu forumā un panāc, lai viņš Tev ik rītu skatās pretī spoguļa atspulgā, tad arī nevajadzēs onanēt uz interneta sabiedrības ūbernesamaitātās daļas sašutuma pilnajiem komentāriem.
27.01.2016 02:38 |

Reitings 395
Reģ: 11.01.2016
Parasti garos tekstus nelasu bet Pārslina tu vienkārši perfecto uzrakstīji un noliku pie vietas cosmo "drāzēju". :-D Tas ka šim pieredze ir tikai fantāzijās uzreiz ir redzams. Beidzot kāda to izdarīja. :-D
27.01.2016 02:50 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nezinu , es taču nevaru ielīst otra galvā, lai noskaidrotu 100% par ko viņš domā , bet es esmu sastapusi tādus vīriešus , nē ne tos klasiskos , kas lej cukuru no rīta līdz vakaram , bet to ar kuru varēja filozofēt visu nakti skaitot zvaigznes , kaut meža vidū , iet uz ballēm un vienkārši būt kopā .
Reizēm cilvēki ienāk mūsu dzīvē, lai ko mums dotu , iemācītu un tad pazūd , un labi vien ir .... :))))
27.01.2016 07:40 |

Reitings 442
Pārsliņas koments par garu, lai lasītu no rīta. Vēlāk izlasīšu viņas dzeju.
Godīgi sakot pat Wee koments par garu..
27.01.2016 08:04 |

Reitings 11162
un , ja godīgi , laikam jau arī ne pa tēmu , neņem ļaunā ;-)
27.01.2016 08:06 |

Reitings 442
Izlasīju parsliņu, nu vismaz līdz dažām pēdējām rindām :D

Ja godīgi, es alko vispār nejūtu vajadzību lietot, man tāpat ir labi, un tieši tāpēc labi, ka man nav nekādu aizspriedumu, nekādu baiļu dzīvē :D
Tu vakar nakt veltīji savas pārdomas pilnīgi bez nozīmes.. nEZINOT NE MANI, NE TO KĀDS es esmu ;D
Man tagad galīgi negribās likt kaut kādus faktus galdā.. Bet tās kuras būs tikušās ar mani, zinās labāk stāstīt, cik es esmu aizraujošs, un cik labs gultā.
Reklāma man nav vajadzīga :p es tāpat, kuras gribēju no foruma , tās dabūju. ok, wee es nevaru dabūt , pat uz tēju nosacītu un vnk iepazīšanos. Bet par to man galva vairs nesāp :D
Man citi mērķi, braukt uz Āziju.. Un līdz tam vēl kādai te sagādāt elpu aizraujošus mirkļus, pat nenometot drēbes :D

Nebūšu tas random variants, kurš slēpjās aiz klaviatūras.. un tad dzīvē nonākot kādam pretī rausta valodu. Ja godīgi man ir nospļauties uz sabiedrības vairākumu. Man nav bremžu un nav rocenes.. Ir tīri labi saglabājusies bērnišķība un azarts.. es varu caurām naktīm skatīties zvaigznēs, sapņot par lielām lietām mazām. daudz ko darīt , un sasniegt milzīgas lietas bez dirsas raušanas kreklā. vai kā tur saka .
Ja tu pazītu kaut daļu manu labāko draugu, tu būtu uz dirsas :D Mans labākais draugs, ir 85 gada Portugāles izlases otrais vārtsargs, ar laivu kuras vērtība ir 5 milj, kurš dzīvo Lisabonā. Labākā draudzene ir no Dteātra, un filmējās vietējās filmās , seriālos :D

Nu ja vēlies, raksti privāti. Un paprasi cilvēkus, kuri iedos atsauksmes par mani. es iedošu gan par sex , gan randiņiem, gan kā čomu būšanu.

Tā teikt , gudri dirst nav malku cirst.. bilde tev par mani melna.. un tevi es zi nāt negribu :D

Kas attiecās uz to piena puiku, kurš man te kaut ko sprauslā ik pa laikam .. tak ej dirst loh. es tevi vērā vispār neņemu sīkais ute. raksti tālāk savu figņu kam tas interesē, man pilnīgi nospļauties, ja gribētu es tev uz galvas uzmīztu.
27.01.2016 08:46 |

Reitings 442
un pilno komplektu es esmu varējis dabūt ne reizi vien.. :D uz sitiena ;) skaistu, gudru, seksīgu, neķītru tikai man. vienkārši to kuru visvairāk gribēju, nedabūju.. un viņa nebija 100% pilnais komplekts, bija kā ezis, kā suņu nagla pakaļā ;D bet toties izcili skaista, noslēpumaina, neķītra.
diezgan tuvredzīga meiča kopumā. kura beigās aizpisās uz NY.
27.01.2016 08:51 |

Reitings 442
un atkal es viņu redzēju sapnī, jau 3šo nakti pēc kārtas :D šis man būs never ending story ... un reāli mīlu tikai vienu, un mīlēšu :D kopā ar viņu nekad nebūšu .. diezgan nožēlojami, bet who cares? Ja es kādu ik pa laikam paņemu priekšā, padzīvojos kopā.. tad ar skaistu, seksīgu, garšīgu un aizraujošu . :D poh cik viņa ir gudra, bet pa lielam.. domāju ka ar gudrām tiekos..
dažreiz pat brīnos, man vienmēr pakaļ skrējušas tieši gudrās, mērķtiecīgās :D jau no skolas laikiem. :-P
27.01.2016 09:04 |

Reitings 442
un Wee, ir izcili skaista sieviete.. :D Ja viņa nekurītu zāli, ja nebūtu jau ieprecējusies un ar ģimeni. Viņa būtu vienkārši karaliene.
Žēl ka tam viņas āpsim tā paveicās .. tiešām žēl .
bet ja pati laimīga, kā ir, jo saka ka dzīvo kaifā un ir labi,.. kā arī 100% ir..
Jūs varat apskaust tikai viņu. :D vismaz šajā forumā wee noteikti ir krutākā, vai top 3 noteikti.
bet šitās sīkās dirsējas. turpiniet vien savu slavas gājienu iekš cosmo :D :-D nevienu tik tas nepis, un jūs arī nē :D
27.01.2016 09:12 |

Reitings 442
ok, tad viņa būtu princese, tagad ir karaliene :D
27.01.2016 09:13 |

Reitings 442
vēl kas.. es lepojos ar to, ka protu likt meičai justies brīvi, atraisīti kopā ar mani. .jau pirmajā randiņā , no pirmā teikuma. man ir liels prieks, ka varu saturīgi izklaidēt meiteni. un nemaz nerunājot par seksu :D
Kur , piemēram satiekot kādu cosmo meiču, es sev esmu uzlicis zināmu latiņu, un nedrīkstu to nolaist.. un nekad tas nav noticis, vienmēr ir bijis - PERFECT.
Kas arī liek iekšēji just, ka es esmu foršs un labs kultā.. ok , dažreiz es ne pa tēmu piemēram iebāžu pirkstu sievietes dupšukā, brutāli.. kaut ko apšaubāmu izdaru.. bet es vēl labošos ;) daikts arī man mazāks nepaliks, un kāra pēc vāverītes, instinkts kā tāds , arī nē.. un galējībās neielaidīšos. lai būtu jau kaut kas wtf .. :D 8-)8-)8-)
27.01.2016 09:18 |

Reitings 11162
:D Es domāju, ka tu mani pārvērtē ! :) Bet pa lielam, es zinu, ka esmu forša:-)
27.01.2016 09:21 |

Reitings 442
te būs viena , kura ar domāomāja ka esmu jokains .

27.01.2016 09:39 |

Reitings 11162
:D :D :D

tu aizbauci ar vīnu un picu !? tik vienkārši !
27.01.2016 09:41 |

Reitings 442
kas vēl, tā kā mēdzu iepazīties netā, un runāt randiņus.. tas man tiešām patīk..

tad gadās tā, ka bildē ir wow, bet dzīvē -wtf ?? fenomens, ne tā ?? :D

bet, es nekad šim WTF, nelikšu justies neērti, nelikšu justies ka es steidzu prom.. es viņai sagādāju lielisku randiņu pieklājīgi atvados, un vēl ko jauku pasaku :D

es neprotu meičai- tu esi neglīta cūka, paskaties reāli, un pisises prom ...
Man ir žēl, nu jau esmu mazliet skarbāks palicis.. jo tāda auklēšanās noved pie ntajām sms , zvaniem no kaut kādām , kuras man vispār nekam nav vajadzīgas :D

bet man ir žēl, ja lieku kādam justies slikti.. cenšos pat pret ugly bitches būt jauks :D

nu viss pārvēršās brīdī, ja viņas iedomājās no sevis princeses, kā dažas te forumā :D
27.01.2016 09:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits